Нали, и то само в тоя форум хахахаха ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не мога да цитирам и редактирам
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАз за последно твърдя ,че проблема не е на форума а е във Firefox и Java на клиентските компютри .Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеА как тоя проблем го има само в КАРБ
И защо не е проявено масово а на отделни компютри и браузъри ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Не му е работа на крайния потребител това да разбира от версии на java. Нито пък от принципа на работа на най-разпространените браузери.
Проблемът си е в бъгъвата web услуга и ако някой го е еня за потребителите, той трябва да си оправи бакиите.
А иначе всеки се спасява поединично.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеДобре, ще помоля Григор да ви оправи компютрите.
Един по един.
Персонално.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, моля. Защото те всички (компютрите ни) вкупом се скапаха в един съботен следобед (не помня точната дата).
Преобладаващата част от устройствата, на които се потребява този форум (включително 4-те - различни, на които аз го ползвам), нямат цитирания проблем.
Но е далеч по-лесно да се реве как някой друг е виновен, вместо да се потърси индивидуално решение на собствения проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеТова не отговаря на фактите.
Преобладаващата част от устройствата, на които се потребява този форум (включително 4-те - различни, на които аз го ползвам), нямат цитирания проблем.
Но е далеч по-лесно да се реве как някой друг е виновен, вместо да се потърси индивидуално решение на собствения проблем.
И те НЕ се свеждат до това, което вие предлагате.
PS - аз понастоящем нямам проблемите за които говорят колегите, защото вече съм си ги решил индивидуално.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
колегата е ай-ти специалист и си е решил проблема,ама ние не сме и щом проблема е само с този форум,значи проблема е някъде във форума,недейте да разсъждавате като политици,щом не ви касае -няма проблем или нее ваш проблем.решете проблема с цитирането и редактирането и въпроса се приключваалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Проблем - цитати и редактиране
Решение - друг браузър при който не се проявява проблема -Google Chrome ,Опера и други ако на някого не му харесва има и по-генерални решения.
Един му харесвало с едикой си браузър , друг не искал да си пуска ъпдейтите на Бозата и .... всеки с капризите си .
Проблема казах не е общ за форума .
За мен въпроса е приклен .
Аз като не мога да си оправя колата си я карам на майстор ,плащам си и пак си карам.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДонякъде, това е тест - в каква степен потребителите са привързани към този форум.
Който непременно държи на форума и иска екстри - да си смени браузъра, а най-добре компютъра, за по-сигурно.Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДонякъде, това е тест - в каква степен потребителите са привързани към този форум.
Който непременно държи на форума и иска екстри - да си смени браузъра, а най-добре компютъра, за по-сигурно.Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеПа не е ли по-добре да се смени некой и друг модератор
Модератора не ви е виновен , че не знаете да работите с компютри които сте изоставили без поддръжка.
Жената ,колата ,компютъра всичко си иска поддръжка иначе си губи "блясъка" а тогава вече и функционалността
@pace
Като гшедам можете да цитирате , съответно нямате и изявен проблема който други наистина имат . Следователно само си спамите.А във форум с нетолкова либерална политика това подлежи на наказание
Но тук душиците на някой са нежни и капризни като АлфитеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Който непременно държи на форума и иска екстри - да си смени браузъра, а най-добре компютъра, за по-сигурно.Аз съм просто един "консуматор".
Колкото и да ми е неприятно на Windows сложих Opera, a още по-неприятно, e че на ментата качих Chromeи то ги използвам само заради форума, защото ми е нужно колегите да ми "отварят очите" по въпроси свързани с Alfa-та.
П.С. Не виня никого, просто ако решението на проблема е това - това да е!Ще се приспособя, няма къде да ходя
Last edited by Friday; d.m.y г., 19:08.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
Comment