Не я следя тази тема естествено!тя е за хора без работа,нямам намерение да връщам 1000 страници за да видя къде точно съм замесен в тази пумия.Но все пак ако ми се обади Анита Мейзер ли беше ще и услужа със свински опашки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpicalfa 164turbo s4
части втора употреба за алфа всичко за 156
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
0888556609 Коко Алексиев
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПрогонихме Алексчобейби от неговата лична тема, а той толкова се гордееше с нея.
http://cloud.tapatalk.com/s/57be9407...25-094424.png?
Ей го, татко Раза
Тук в началото когато заплаши Лорда.
Тогава ми се включи на лични.
http://cloud.tapatalk.com/s/57be94db...25-094812.png?
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщениеНе я следя тази тема естествено!тя е за хора без работа,нямам намерение да връщам 1000 страници за да видя къде точно съм замесен в тази пумия.Но все пак ако ми се обади Анита Мейзер ли беше ще и услужа със свински опашки.
Толкова се надявах да съм в игнора....ма явно не съм...или има шушукащи мушици и мишленцаLast edited by undy; d.m.y г., 10:08.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщениеНе я следя тази тема естествено!тя е за хора без работа,нямам намерение да връщам 1000 страници за да видя къде точно съм замесен в тази пумия.Но все пак ако ми се обади Анита Мейзер ли беше ще и услужа със свински опашки.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеНищо лично, колега...то е ясно.
Толкова се надявах да съм в игнора....ма явно не съм...или има шушукащи мушици и мишленца
@scarface тук никой няма нищо против теб.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Нищо подобно, казвам го от името на всички.
Това е долна лъжа и клевета.
Аз не знам някой да е против Скарфейса.
Аз лично съм вземал чаркове от него и сме били и двамата доволни.
чветко, не се опитвай ...просто няма да ти се получи да настройваш едни срещу други.
А пък ако Скарфейса се чувства засегнат (понеже лично аз съм споменал името му, без да знам , че е той)...то публично му се извинявам, въпреки че е прекалено точен (то се разбра)за да дребнави.......като цветко.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
По-лошото е,че вместо да прави реклама на колегата му прави анти реклама,като споменава името му във всяка тема,без хората да са потърсили съвет за части втора ръка. Остава впечатлението,че е на % при Коко и вместо да изкарва пари и хората да са доволни,ще прогони бъдещите клиенти.
-----------
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеАнита Мейзер звъняла на Коко за някви свински опашки...верно ли е??
---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 11:17 ----------
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеМайййй прешъсссс
http://cloud.tapatalk.com/s/57be9407...25-094424.png?
Ей го, татко Раза
Тук в началото когато заплаши Лорда.
Тогава ми се включи на лични.
http://cloud.tapatalk.com/s/57be94db...25-094812.png?
-----------
Пай сеее ...
Бил съм просдаже думата не може да напише правилно. Защото той е сложен сигурно.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Не обиждайте Али Раза, като сравнявате Цвятко с него.
Той (Али Раза) е умен е уравновесен човек.
"Чукча - мушморок", намирам за доста по-удачно.
Да ме прощават другите чукчи и другите мушмороци.
Очевидно минаването на ЛС е доста приемлив и единствено възможен похват за чукчата.
Само на ЛС може да "обясни" на някого, как и защо бил "хванал еди си кой си на тясно".
Или казано иначе - колко е велик.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:57.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе обиждайте Али Раза, като сравнявате Цвятко с него.
Той (Али Раза) е умен е уравновесен човек.
"Чукча - мушморок", намирам за доста по-удачно.
Да ме прощават другите чукчи и другите мушмороци.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНа мен ми харесва повече Алексчобейби
Виж му снимката и пак си помисли.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеТи майтап си правиш,ама вярно трябва да звъня за ограничител на лява предна врата. Пролетта бях доста ядосан и затворих вратата с две ръце,този ограничител изпука,припляка и вратата се вейна като на коча м....е.
Някой да казва как се сваля централния плафон на 156,че утре го почвам с чУката
-----------
Пай сеее ...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМай не му отива много това име.
Виж му снимката и пак си помисли.
Твоята е преди пластичната операция, ето това е
оправил е поредната кола, а в чантата има инструментиLast edited by lordliness; d.m.y г., 17:40.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеПросто го дръпни, надолу.
-----------
Comment
-
ок разбрах те просто не е приятно да ти споменават името по-този начин.Относно Цецо познаваме се идва за части при мен и това е всичко не съм го молил да ми споменава името,нямам нужда от това.Цецо е готин но явно има доста свободно време и го запълва като се меси в всяка тема разбира не разбира той е там,което наистина дразни доста хора естествено.sigpicalfa 164turbo s4
части втора употреба за алфа всичко за 156
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
0888556609 Коко Алексиев
Comment
Comment