Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by lordliness; d.m.y г., 15:55.Не всички, които се скитат, са изгубени.
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВсичко делим. Пари, жени, к'вот се сетиш. Най- вече жертви като теб, за забавление
А колкото до екото, с него ми е кеф да споря
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДалеч съм от жертва. Да ти публикувам ли личните съобщения? Ма не ми се пада до твоето ниво. Опитваш се да манипулираш всеки, ама не си креативен, а и не си в час с колите
Колкото до споренето - това, което ти правиш не е аргументиран спор а дърляне. На мен това не ми е приятно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДалеч съм от жертва. Да ти публикувам ли личните съобщения? Ма не ми се пада до твоето ниво. Опитваш се да манипулираш всеки, ама не си креативен, а и не си в час с колите
А най- обичам изнудвачи.
За спор са нужни поне двама с еднакъв интелект, а от вас двамата единия има дефицит.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:40.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение... а и не си в час с колите
...
Все едно аз да влезна в някакъв форум по биологична химия и да реша, че някой от там не бил в час с материята.
Да, знам за твоите маг способности, които включваш постоянно. И предвид рейтинга ти със 100% неуспех в познаването, то без да познавам колегата, на база твоя карък, то най-вероятно колегата е много в час с колите.
А бе я кажи, че ми стана интересно за колегата с проблемната турбина. Сигурно ако питаш мен, като е отнел газта, то се е получил як сържд и е омазал всичко. Нали дизела трябва да разтовари, защото тоя въздух няма къде да отиде.
п.п. И човек с такъв възглед да каже, че ще направи "хубава" диагностика. Баси, яко. Я дай да напиша някаква формула, белкем се получи. Знам ли. Ама май по-добре да не се пробвам, за да не съм химик инвалид, за сега без карък, защото като не знаеш нещо, то трудно би го отгатнал.Last edited by BO; d.m.y г., 09:16.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЛичните съобщения могат да се променят лесно. Може да напишеш каквото поискаш и така. А пък и нямам навик да си споделям мислите с непознати.
А най- обичам изнудвачи.
За спор са нужни поне двама с еднакъв интелект, а от вас двамата единия има дефицит.Last edited by Alex_26; d.m.y г., 14:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеА мога да си напиша потребителското име и паролата и да провери който иска. Аз и не споря с теб. Ти започна да ме нападаш след като си получи съобщението за отказано приятелство. Аз виртуални приятели нямам. Колкото до интелекта, ами радвам се, че си доволен от твоя. Но това не е достатъчно. Прочети малко Андерсен
Но като се замисля на компютрите ми сядат няколко човека. Може би си пишеш с друг.
Не знам дали системата праща съобщение за отказ от приятелство. Андерсен съм го чел в детската градина.
Дай си паролата щом предлагаш за да проверя.Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:04.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Направихте ми деня. Умирах от скука на работа. Е така не съм се смял от години - със сълзи! Благодаря ви за забавните мигове!ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
Направихте ми деня. Умирах от скука на работа. Е така не съм се смял от години - със сълзи! Благодаря ви за забавните мигове!
Напъва се човечеца и не знам защо държи да става за смях.
Чак и шантаж опитва. В сега действащия НК има два основни състава на изнудване – по чл. 213а и по чл. 214 НК.
Във форума има ли наказание за изнудване, би трябвало да е отстраняване за винаги!Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:25.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Не те обиждам. Коя дума е обидна? Ако смяташ нещо за обидно, това е само мое твърдение, имаш трибуна да го обориш.
---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
Цитат:
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
Ти си уникален. Хем казваш, че не разбираш, хем се пъхаш. Екото е доста нива над теб. Сега разбирам какво имаш против него. А тук чети и се просветлявай:
http://www.alfaowner.com/Forum/engin...periences.html
Ти глупак ли си? Къде казвам че не разбирам?
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНа няколко места ма не ми се занимава с теб да ти ги търся
Осъзнаваш ли тези факти или не ти достигат до главния мозък?
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТова да имаш високо IQ не значи, че можеш да си обуеш обувките правилно. Ако твоето IQ си го добил с анкети не знам какво да кажа за анкетираните тогава. Изобщо всичките ти писания бликат с IQ-та
- това си ми го писал ти по повод Во и екото. А сега то влиза в сила за теб. С твоите камъни по твоята глава.
Извинявам се за спама. Колкото до темата, колегата нека прочете линка. Пък той да си прецени какво и що. Но познавам няколко души сменили си вътрешностите с резервен кит и отново станали трактори
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПолзваш чушди цитати? Не беше така докато се дърляхме с екотоLast edited by lordliness; d.m.y г., 17:50.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеВ този форум трябва да наказват хора като теб поради няколко причини. Ето две от тях:
1) Не пишеш по темите. Като искаш да ме нападаш и обиждаш - има си тема за мен
2) Чрез ЛС ти се опитваш да манипулираш хората и да настройваш едни с/у други. Но при мен не ти се получи. Много го мразиш екото от миналото и си мислеше, че ще ти се вържа на акъла да го ям от твое име, а ти да гледаш сеир
3) Тук не е по темата, за което се извинявам. Но отварянето на тая тема от теб показва и твоето IQ, и твоята подла същност
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЩе падна, нещо се притесни и запя на друг гласLast edited by lordliness; d.m.y г., 19:02.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеОхо, темата за мен се оживиДовчерашният подстрекател с/у екото и ВО днес е с/у мен, щото не му играя по свирката. Как така оцели темата в която да пишеш? Някой ти подсказва, а?
Като искаш да пише толкова много се научи да пишеш правилно, срамота
---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеАз очаквам личните съобщения които обеща да пуснеш?!
-----------
Пай сеее ...Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:51.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment