Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
    Чакам да видя,много НЕ обичам хора които само заплашват,а не действат.

-----------
    Пай сеее ...
    Значи, ясно е че Цвятко (не знам как се казва в деиствителност) не е в течение с това какво се случва под капака на автомобила, но поне форума малко се събуди покраи него...
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Регулярно се появява някоя комета, преминава небосклона и изчезва. Четем с удоволствие , все едно вестник Стършел.
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
      Peugeout 2.2 HDI 133+++
      Alfa 159 +++ next

Comment

• На мен ми мяза на втора възрас

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ето сега забавно съботно- неделно четиво за Цвятко. Или Цвятко Сладура,
          Приятно четене.
          Каза че бил сладур и мога да го наричам така. Защо нямам представа. Имам съобщение от него за това
          Като начало никога не отговаряйте и не му пишете съобщения, после ще ви заплашва.
          Мен почна да ме залива всеки ден с разни съобщения. Включително и чужди, на хора от форума, които пишат за други хора, да правиш това е супер долно. Някои съобщения си бяха доста гаднички, не знам дали бяха истински, малко ме съмнява или той ги е преправил. И това всеки ден почти, понякога му отговарях от учтивост друг път го пусках по пързалката.
          Досадна работа.
          И в един хубав ден почна да ме заплашва и изнудва как ще публикува кореспонденцията.
          Само подли душици са способни на това.
          . Аз въобще не помня какво съм му писал, но със сигурност нищо притеснително.
          Какво мога да си пиша с някакъв непознат дето ми досажда.
          Вече с радост бих се запознал с него и бих му стиснал ръчичката. Малката хилава ръчичка.
          Цяла сага стана, важно е да се забавляваме .
          Като ми дойде пак вдъхновение ще напиша част две.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Ето сега забавно съботно- неделно четиво за Цвятко. Или Цвятко Сладура,
            Приятно четене.
            Каза че бил сладур и мога да го наричам така. Защо нямам представа. Имам съобщение от него за това
            Като начало никога не отговаряйте и не му пишете съобщения, после ще ви заплашва.
            Мен почна да ме залива всеки ден с разни съобщения. Включително и чужди, на хора от форума, които пишат за други хора, да правиш това е супер долно. Някои съобщения си бяха доста гаднички, не знам дали бяха истински, малко ме съмнява или той ги е преправил. И това всеки ден почти, понякога му отговарях от учтивост друг път го пусках по пързалката.
            Досадна работа.
            И в един хубав ден почна да ме заплашва и изнудва как ще публикува кореспонденцията.
            Само подли душици са способни на това.
            . Аз въобще не помня какво съм му писал, но със сигурност нищо притеснително.
            Какво мога да си пиша с някакъв непознат дето ми досажда.
            Вече с радост бих се запознал с него и бих му стиснал ръчичката. Малката хилава ръчичка.
            Цяла сага стана, важно е да се забавляваме .
            Като ми дойде пак вдъхновение ще напиша част две.
            нещо ми изглеждаш притеснен, като гузен негонен бяга

Comment

• Правилното решение на проблема Цвятко е да не му се отговаря по никакъв начин, той да си пише, но без ответна реакция. Просто не го забелязвайте, то няма и нищо забележително в него, освен правописните грешки.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Правилното решение на проблема Цвятко е да не му се отговаря по никакъв начин, той да си пише, но без ответна реакция. Просто не го забелязвайте, то няма и нищо забележително в него, освен правописните грешки.

Comment

• Яяя вижте как се чипкат ледчетата. Наздраве

-----------
                  Пай сеее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Яяя вижте как се чипкат ледчетата. Наздраве

-----------
                    Пай сеее ...
                    Синьото Джони не е с този цвят

Comment

• Пий си го,тази македонска божествена напитка ... не можеш да я сравняваш с джони,да си имаме уважението

-----------
                      Пай сеее ...

Comment

Пий си го,тази македонска божествена напитка ... не можеш да я сравняваш с джони,да си имаме уважението

-----------
                        Пай сеее ...
                        Па дай да опитаме и ний. Мордохай ми даде една дето изгаряше

Comment

• Лорде, липсваш ми. Ъпгрейтни темата ми с някое проникновение

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Лорде, липсваш ми. Ъпгрейтни темата ми с някое проникновение
                            Каквото повикало, такова се обадило.
                            Не си ми на ниво да разговаряш с мен, надявам се че се убеди вече

Comment

• Въъй, битер турцки серял тука.
                              Абе форума толкова ли е умрял че се занимава с поредна интрига и простотия човешка ?
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                                Въъй, битер турцки серял тука.
                                Абе форума толкова ли е умрял че се занимава с поредна интрига и простотия човешка ?
                                Не толкова, той просто е мъртъв от години. Сега е само за забавление и човешка простотия и ... величие. Тука пишат много малко знаещи и можещи, а едно време бе време на технически спорове, а не на нереализирали се величия и пиянски бъртвежи. Така е, умното и младото вече е зад граница, останахме ние, дъртаците и мнозинството глупаци в един кюп с .... ромите

Апропо - бетер индийски сериал.

Comment

Working...
                                X