If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чакам да видя,много НЕ обичам хора които само заплашват,а не действат.
-----------
Пай сеее ...
Значи, ясно е че Цвятко (не знам как се казва в деиствителност) не е в течение с това какво се случва под капака на автомобила, но поне форума малко се събуди покраи него...
Ето сега забавно съботно- неделно четиво за Цвятко. Или Цвятко Сладура,
Приятно четене.
Каза че бил сладур и мога да го наричам така. Защо нямам представа. Имам съобщение от него за това
Като начало никога не отговаряйте и не му пишете съобщения, после ще ви заплашва.
Мен почна да ме залива всеки ден с разни съобщения. Включително и чужди, на хора от форума, които пишат за други хора, да правиш това е супер долно. Някои съобщения си бяха доста гаднички, не знам дали бяха истински, малко ме съмнява или той ги е преправил. И това всеки ден почти, понякога му отговарях от учтивост друг път го пусках по пързалката.
Досадна работа.
И в един хубав ден почна да ме заплашва и изнудва как ще публикува кореспонденцията.
Само подли душици са способни на това.
. Аз въобще не помня какво съм му писал, но със сигурност нищо притеснително.
Какво мога да си пиша с някакъв непознат дето ми досажда.
Вече с радост бих се запознал с него и бих му стиснал ръчичката. Малката хилава ръчичка.
Цяла сага стана, важно е да се забавляваме .
Като ми дойде пак вдъхновение ще напиша част две.
Ето сега забавно съботно- неделно четиво за Цвятко. Или Цвятко Сладура,
Приятно четене.
Каза че бил сладур и мога да го наричам така. Защо нямам представа. Имам съобщение от него за това
Като начало никога не отговаряйте и не му пишете съобщения, после ще ви заплашва.
Мен почна да ме залива всеки ден с разни съобщения. Включително и чужди, на хора от форума, които пишат за други хора, да правиш това е супер долно. Някои съобщения си бяха доста гаднички, не знам дали бяха истински, малко ме съмнява или той ги е преправил. И това всеки ден почти, понякога му отговарях от учтивост друг път го пусках по пързалката.
Досадна работа.
И в един хубав ден почна да ме заплашва и изнудва как ще публикува кореспонденцията.
Само подли душици са способни на това.
. Аз въобще не помня какво съм му писал, но със сигурност нищо притеснително.
Какво мога да си пиша с някакъв непознат дето ми досажда.
Вече с радост бих се запознал с него и бих му стиснал ръчичката. Малката хилава ръчичка.
Цяла сага стана, важно е да се забавляваме .
Като ми дойде пак вдъхновение ще напиша част две.
нещо ми изглеждаш притеснен, като гузен негонен бяга
Правилното решение на проблема Цвятко е да не му се отговаря по никакъв начин, той да си пише, но без ответна реакция. Просто не го забелязвайте, то няма и нищо забележително в него, освен правописните грешки.
Правилното решение на проблема Цвятко е да не му се отговаря по никакъв начин, той да си пише, но без ответна реакция. Просто не го забелязвайте, то няма и нищо забележително в него, освен правописните грешки.
Въъй, битер турцки серял тука.
Абе форума толкова ли е умрял че се занимава с поредна интрига и простотия човешка ?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Въъй, битер турцки серял тука.
Абе форума толкова ли е умрял че се занимава с поредна интрига и простотия човешка ?
Не толкова, той просто е мъртъв от години. Сега е само за забавление и човешка простотия и ... величие. Тука пишат много малко знаещи и можещи, а едно време бе време на технически спорове, а не на нереализирали се величия и пиянски бъртвежи. Така е, умното и младото вече е зад граница, останахме ние, дъртаците и мнозинството глупаци в един кюп с .... ромите
Comment