Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗа да има смисъл от датчик на пасажерския колан, трябва и кантарът на пасажерската седалка да се включи в бизнеса с индикацията за непоставен колан. А кантарът не се ползва за друго, освен за ербега. Поне при 166 е така.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЛогиката е ясна. Проблемът е че при мен няма "кантар", а ми трябва индикация, тъкмо за пасажерският колан. Ще го "измисля", все трябва да ми е останала антистатична подложка от CMOS чип някъде.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеМоже без кантар, а със сензор в закопчалката
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСлушайте сега!
На литературно-техническият фронт съм воювал поне пет пъти повече от всички вас взети заедно.
Ей сега проверявах, баннал съм го осем пъти, без да слагаме останалите забележки и точки.
После ми стана жал, защото никога не нагруби злостно човек.
Можете да го проверите.
После започнах да го изучавам.
Оказа се, че много, ако не всичките пъти пише преди да мисли.
Така постигна своите бисери в пунктоацията на техническите термини.
Освен това го хванах, че дори по теми, където има знания и конкретно мнение, винаги дава алтернатива. Много често дивашки погрешна, но понякога уцелва, но винаги те кара да мислиш.
Най-накрая се срещнах с нашия чешит и се оказа съвсем почтен човек, малко луд като мене, но в общи линии съвсем приличен.
Ако съм модератор пак ще го банна, но съм сигурен, че никога не е дал мнение с цел да навреди някому.
Това е много важно, защото съм засичал много хора да желаят злото на нашего брата алфаджията.
Та ругайте си го на воля, ама имайте едно наум.
Може пък....
Я дай някой мой бисер, без оня за дюза помпа. Той беше специално за ВО
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАко е сигурно, то няма смисъл от експеримента. Ще слагам както си го мисля. Благодаря!
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:03 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАко е сигурно, то няма смисъл от експеримента. Ще слагам както си го мисля. Благодаря!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеМоже без кантар, а със сензор в закопчалката
Най просто е колежката, след 10 напомняния да запомни, ама.....Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНе се и съмнявам.
И все пак - защо тогава направи толкова щателно проучване на скромната ми особа, с което недвусмислено доказа, че си готов веднага да оглавиш ЦРУ?
P.S. Както и да е, ти дори не разбра, че те помолих да се изтрие темата ти не толкова заради Алекс, колкото заради теб, за да не се излагаш повече. Защо не прочетеш темата си от началото й и сам се убедиш в това?
Comment
-
Сега разбрахте ли, защо Майстор Цветко е пъхнал в игнора няколко човека и е оповестил това публично?
Много просто - за да се отърве от непосилното за него начинание да отговаря на неудобни въпроси. Просто не ги е прочел и толкоз.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСега разбрахте ли, защо Майстор Цветко е пъхнал в игнора няколко човека и е оповестил това публично?
Много просто - за да се отърве от непосилното за него начинание да отговаря на неудобни въпроси. Просто не ги е прочел и толкоз.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПо принцип съм съгласен, че този форум като техническа компетентност не отстъпва на АО. Само че това не се дължи на теб, а се дължи на потребители като lordliness, pininfarina и др., не искам да ги изброявам всичките. За съжаление (включително и мое) ти не си сред тях, Алфисте-идеалист. Ти ще останеш в историята на този форум само с единствения начин на съществуване на по-посредствените, но с високо самочувствие хора - да направят copy/paste отнякъде. В АО не влизам толкова често, че да поствам много информация от там, а и за разлика от теб не съм кой знае колко голям любител на функцията copy/paste. А и АО в никакъв случай не ми е любимият автомобилен форум. Специално за Алфата най-вече предпочитам www.alfa156.net.
Но да не изместваме нещата от темата, Алфисте-идеалист. Виж какви щуротии си надробил от самото й начало и помисли.
P.S. Извинявай за малко късния отговор, но досега бяхме на разходка по морския бряг.
Това са си само твои мисли - вероятно породени от изтласкване на комплекси.
И не разбрах, какво точно имаш против похвата "copy - paste", който така неуморимо изтъкваш, като поредния си ялов аргумент срещу мен?
Да не би да искаш да ти рисувам схеми "especially for you".
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Така дотук от темата разбрах следното:
Лорда стопли отношението с Екото
Лорда подгони Цецо
Лодра е добре с Кольо
Кольо не спира да хули Екото
Кольо по скоро защитава Цецо
Екото ненавижда Цецо
Екото не се обича с Кольо, както по-горе споменах
Тука си стана абсолютно турски сериалLast edited by thecleaner; d.m.y г., 23:04.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
На мен ми е помагал, неоценимо, въпреки разногласията, които сме имали. Последно ми помогна преди няколко часа.
На мен например нищо не ми говорят цветните ивици по съпротивленията. Друго няма да изброявам. Не е необходимо.
За еърбеците - този за грешка свети 5 секунди. За непоставен колан- 15 секунди. През това време мига и жълтата фигурка. Колана не оказва влияние.
С Екото сме приятели отдавна.
С Кольо се виждаме. По работа, от време на време. Винаги се радвам да го видя.
Останалите са без значение. Някои от тълпата.Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:22.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Еко, ти няма с кой да изпиеш дори чаша чай. Ти си едно ограничено, самовлюбено в себе си и вманиачено в това, че знаеш и си компетентен във всичко същество. Но в действителност си един смотан самотник избиващ комплекси във виртуалното
Останалите - те си знаят, ама нямат акъл да го осъзнаят.
Comment
Comment