If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Казал го е меко, не твърдо, ама ти не си разбрал.
Ама сега, ако му кажа да пипа маркуча на турбината дали е твърд, веднага ще иска да му се обадя. Или той само турбини пипаше и бутала дали "клопчат"
Ако не го устройва маркучът на турбината и дехидраторът ще му свърши работа - във всичките му разновидности Дори и там, където го няма.
Съдейки логично, най-лесния вариант да откриеш проблема е като четеш мненията точно на въпросния колега, със сигурност не е това което е писал
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Гледай тънката, не отива ли първо някъде под калника един вид, отпред. Ако ли не, то нямаш
От два опита да познае - първия, че тръбите трябва да отиват под калника, второ, че липсва филтъра, е как пак не успя поне едното да познае?
А бе техническия инвалид-карък ще си остане такъв ако ще с вода от кладенеца на девственица да си полее главата, за да промени този факт.
Още веднъж специално за Цвятко статията за байганьовците на пътя, които се мислят за данколовци.
Оказва се ,че Цвятко е хулиган, който чупи чужди коли. http://clubalfaromeo.com/forum/showp...16&postcount=8
Гайдаров, какви приятели имаш, разочароваш ме.
...откачаш входящия маркуч на турбото и хващаш оста на турбината с пръсти. Мести ли се нанякъде, ремонт и ще ти спре харча, ако всичко друго е наред
Това само майстор Цвятко го може. Той е по обарването на турбините, особено на Стило с 2.4 двигател.
Иначе евала и за съвета. Ако всичко друго е наред, а само това, което предлагаш не е, има ли логика да познаеш?
Баси и якото. Сега се пробва да се защити и с такива изрази, ама някак си не може да ги облече в думи, майстор Цвятко, блъска много яко.
Из темата в която се апелира за спазване на ЗДП и повече толерантност.
Цвятко:
-Реших да видя какво пишат някои "другари" по темата на Ник за Дойран и ги изключих от игнора. Сега виждам, че те пишат и тук, но и те не знаят какво и за какво. Важното е да е с/у мен. Но никой от тези "начетени" люде не си зададе скромния въпрос (а те са и специалисти по колите) каква свръх сила има този омразен им Цвятко та да изтръгне топката на скоростен лост на автоматична скоростна кутия, че и да я изхвърли в близката градинка. И как така след това тази кола е продължила безпроблемно. Това не е само една топка, а и цял механизъм с бутон и лостова система. Ама нейсе, дай да плюем с/у Цвятко и важното е колкото се може повече и за всичко. Друг е въпросът, че тази "свидетелка" не могат да я намерят да се яви в съда, за да докаже правотата на глупостите, които е писала. Да докаже, че точно аз съм направил и това, и всичко останало. Защото ако аз не бях извикал полиция, тази шофьорка, която обиждаше и псуваше наред всички, щеше да се размине не само с няколко оскубвания и удари от озверелите шофьори зад нея поради безцеремонното си нагло, нахално и т.н. държане
А и докато другите я налагаха, аз помагах на жена ми да спрем кръвта от носа на дъщеря ни, заради което отивахме на лекар
Хайде БОКЛУЦИ, пишете мижитурските си изказвания
-----------
Пай сеее ...
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment