Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Казал го е меко, не твърдо, ама ти не си разбрал.
    Ама сега, ако му кажа да пипа маркуча на турбината дали е твърд, веднага ще иска да му се обадя. Или той само турбини пипаше и бутала дали "клопчат"
    Ако не го устройва маркучът на турбината и дехидраторът ще му свърши работа - във всичките му разновидности Дори и там, където го няма.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ако не го устройва маркучът на турбината и дехидраторът ще му свърши работа - във всичките му разновидности Дори и там, където го няма.
      Как изглежда, един дълъг и дебел, лъскав, като полиран алуминий?
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Съдейки логично, най-лесния вариант да откриеш проблема е като четеш мненията точно на въпросния колега, със сигурност не е това което е писал
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Как изглежда, един дълъг и дебел, лъскав, като полиран алуминий?
          Забравяш и луфта на геометрията.

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
            Забравяш и луфта на геометрията.

-----------
            Пай сеее ...
            Питай го какво е геометрия, да видим какво ще каже.

Comment

• В игнор листата съм,не ме чете уж!
              Гледам го пак се вихри из темите и се забавлявам.

-----------
              Пай сеее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Триъгълници, квадрати.... паралелепипеди?

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                  В игнор листата съм,не ме чете уж!
                  Гледам го пак се вихри из темите и се забавлявам.

-----------
                  Пай сеее ...
                  И аз, да го пита някой който не е.

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                  Триъгълници, квадрати.... паралелепипеди?
                  Може и някоя формула да изкара

Comment

• Може би y = |sin(x)| + 5*exp(-x^100)*cos(x) // x = [-3,3] ?

Comment

• Да ви кажа, почва да става тъпо.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Да ви кажа, почва да става тъпо.
                        Трай бе, Иве. Тия седмината ще напълнят други теми с простотии, а тук никой не ги чете

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Колкото до дехидрататора - не съм казал твърдо, че няма.
                          Само да пусна писанието тук:
                          Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Гледай тънката, не отива ли първо някъде под калника един вид, отпред. Ако ли не, то нямаш

От два опита да познае - първия, че тръбите трябва да отиват под калника, второ, че липсва филтъра, е как пак не успя поне едното да познае?
                          А бе техническия инвалид-карък ще си остане такъв ако ще с вода от кладенеца на девственица да си полее главата, за да промени този факт.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Още веднъж специално за Цвятко статията за байганьовците на пътя, които се мислят за данколовци.
                            Оказва се ,че Цвятко е хулиган, който чупи чужди коли. http://clubalfaromeo.com/forum/showp...16&postcount=8
                            Гайдаров, какви приятели имаш, разочароваш ме.

http://www.trafficnews.bg/news.php?id=55186
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 12:04.

Comment

• И отново тотално ибухване:

Първоначално публикувано от Charenger Покажи съобщение
                              ..имам стило 2.4 20v, правена е ревизия на главата, сменени са сегментите и маслените повдигачи , но колата продължава да гори масло...
                              И избухващия съвет:
                              Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              ...откачаш входящия маркуч на турбото и хващаш оста на турбината с пръсти. Мести ли се нанякъде, ремонт и ще ти спре харча, ако всичко друго е наред
                              Това само майстор Цвятко го може. Той е по обарването на турбините, особено на Стило с 2.4 двигател.

Иначе евала и за съвета. Ако всичко друго е наред, а само това, което предлагаш не е, има ли логика да познаеш?
                              Баси и якото. Сега се пробва да се защити и с такива изрази, ама някак си не може да ги облече в думи, майстор Цвятко, блъска много яко.
                              Last edited by BO; d.m.y г., 14:08.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Из темата в която се апелира за спазване на ЗДП и повече толерантност.
                                Цвятко:
                                -Реших да видя какво пишат някои "другари" по темата на Ник за Дойран и ги изключих от игнора. Сега виждам, че те пишат и тук, но и те не знаят какво и за какво. Важното е да е с/у мен. Но никой от тези "начетени" люде не си зададе скромния въпрос (а те са и специалисти по колите) каква свръх сила има този омразен им Цвятко та да изтръгне топката на скоростен лост на автоматична скоростна кутия, че и да я изхвърли в близката градинка. И как така след това тази кола е продължила безпроблемно. Това не е само една топка, а и цял механизъм с бутон и лостова система. Ама нейсе, дай да плюем с/у Цвятко и важното е колкото се може повече и за всичко. Друг е въпросът, че тази "свидетелка" не могат да я намерят да се яви в съда, за да докаже правотата на глупостите, които е писала. Да докаже, че точно аз съм направил и това, и всичко останало. Защото ако аз не бях извикал полиция, тази шофьорка, която обиждаше и псуваше наред всички, щеше да се размине не само с няколко оскубвания и удари от озверелите шофьори зад нея поради безцеремонното си нагло, нахално и т.н. държане
                                А и докато другите я налагаха, аз помагах на жена ми да спрем кръвта от носа на дъщеря ни, заради което отивахме на лекар

Хайде БОКЛУЦИ, пишете мижитурските си изказвания

-----------
                                Пай сеее ...

Comment

Working...
                                X