Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЦвятко, колко искаш за грамофона?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПитай ме в сайта, не тукНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Това бисери ли са? Особено от злобния? Та щом си ги публикувал като такива, ти си явно некомпетентен. И от толкова ми поста само това ли събрахте? Я търсете още, явно сте тук само да избивате комплекси
Да съм претендирал някъде,че ги разбирам много много нещата?
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеТова бисери ли са? Особено от злобния? Та щом си ги публикувал като такива, ти си явно некомпетентен. И от толкова ми поста само това ли събрахте? Я търсете още, явно сте тук само да избивате комплекси
Да съм претендирал някъде,че ги разбирам много много нещата?
-----------
Пай сеее ...
---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:48 ----------
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеМа той и фейсбук ли има?
Има двама в групата с името Цвятко?
Джаралийски или Динков?
-----------
Пай сеее ...
Сега с това ли тръгнахте да си мерите пишурките - фейсбук и колко приятели имаш там. Просто смешници, ама и то голееееми
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЦвятко, искаш ли анкета?
Да или не?
Не е срамно да откажеш.
Бъди мъж.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеМи ти си в анкетата, пусната от теб. Какво повече искаш?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:33.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Защо според вас не отговаря за изпаряването на маслата?
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...3&postcount=37Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗащо според вас не отговаря за изпаряването на маслата?
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...3&postcount=37
Comment
Comment