Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:33.

Comment

• Вие друга работа нямате ли си?

Comment

• ...

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Фердинанд за ония времена си е бил пушка. Да не забравяме, че той прави българската армия такава, че да са възможни и Дойран и Одрин. Промишлеността набира обороти и ни ориентира на запад, а не към Ориента.
          Това са му плюсовете.
          Минусите..... ами като на всеки педераст.
          Педерастията е заболяване и ако някой се съмнява, да види неадекватната му политика. С какъв сърбогъз се събуди сутринта - такава политика води.
          Колкото до обединителите на нацията ни - не сте прави!
          Я вижте Боко и министърките му!
          Това е квартет, който заедно и поотделно обединява целия народ, от всякакви прислойки и класи, дружно да ги попържа с мераклийски псувни!
          Иве, един педераст (както го наричаш ти) няма да направи армия, ако народът не става (визирам за тогава)

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

Първоначално публикувано от mustein Покажи съобщение
          Вие друга работа нямате ли си?
          Мен ми е интересно, а и има какво да науча

Comment

• ...

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Пет птички - направо ми се връща вярата в доброто...
              Ма виж сега, той човека ако продължава по същия начин ще дойдат още много положителни гласове.Което е добре, това говори, че цялата тая дъндания е оправдана.Лошо е ако "промяната" е умишлено и временно явление.Щото вълка .........нали

Но аз лично ще се радвам ако се погодим......щото много мразя да съм му в игнор листа

Иначе си голем сеирджия..не масло, тротил меташ в огъня...хах..смешно ми е, не се заяждам (да си знаеш).
              Last edited by undy; d.m.y г., 06:27.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• ...

Comment

А, да ги нямаме такива - сеирджия е този, който просто гледа отстрани и се кефи, докато аз определено съм на страната на Цвятко...
                  И Цвятко по същество не се е променил - просто след като понамаляха злобничките майтапи по негов адрес, съответно и той спря с добродушните си шегички.
                  Не си прав.
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    Ма виж сега, той човека ако продължава по същия начин ще дойдат още много положителни гласове.Което е добре, това говори, че цялата тая дъндания е оправдана.Лошо е ако "промяната" е умишлено и временно явление.Щото вълка .........нали

Но аз лично ще се радвам ако се погодим......щото много мразя да съм му в игнор листа

Иначе си голем сеирджия..не масло, тротил меташ в огъня...хах..смешно ми е, не се заяждам (да си знаеш).
                    Не си прав. Който ме познава наживо го знае много добре. А и явно не си чел всички постове с/у мен и изречените обиди. Аз си позволих само накрая. Е, и теб те пратих да пасеш елените, ма ти завиждам, че не живееш тук
                    Не съм лицемер и не ми пука гласуването. То е за .... замълчавам, казал съм го вече. Не ме ли нападат и аз си трая. Е, някой майтап е нормален

Comment

• ...
                      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:34.

Comment

• ...

Comment

• ...

Comment

Отгоре на всичко Алфистът-идеалист е направил някаква шашма и с процентите в таблицата.
                            Ако вземем временното класиране - 6 гласа за Цвятко и 58 против, то аз гласовете за Цвятко ги изкарах 10,34%, а според Алфиста-идеалист са 9,38%.
                            Алфисте-идеалист - виждам, че си на линия. Оправи си процентите в таблицата!
                            Също така се надявам поне броя на гласовете да е верен!
                            Хубавата модераторка те гледа - днес разбрах, че наистина има такава, и че това не е бъзик от страна на Цвятко.
                            Стегни се малко, бъди мъж!

Първо се върни в 5 - ти клас за да научиш, как се смятат проценти.

Очевидно и аритметиката ти куца.

Как с тези "знания" си решавал диференциални уравнения, както си твърдял, направо не проумявам.

6 + 58 = 64

100.6/64 = 9,375 = 9,38 %

100.58/64 = 90,625 = 90,63 %
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 02:26.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
                              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:35.

Comment

Алфисте-идеалист, алфисте-идеалист!
                                Гледа те хубавата модераторка, наистина при това!
                                6:58 = 10,34%.
                                И тъй като не само че не знаеш да смяташ, което ти е простено, но и държиш да продължаваш да се излагаш пред това прелестно създание, ще ти го напиша "по бабешки":

10% от 60 e равно на 6.

Ако и сега не ти е ясно, моля мини на ЛС.
                                Просто от мъжка солидарност не искам да се излагаш повече поне пред чаровната модераторка.

Ех, *ай*аров.....опериран си от мислене.

Хайде поне веднъж спри да се излагаш, като кифладжия.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X