...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАлфисте-идеалист, към 18.00 ч. се връщам от работа.
Ако дотогава таблицата не е ОК, ще те натропам на ЛС на чаровната модераторка с молба на наказание!
Не е важно колко са гласували с/у мен. Това са хора от някои обкръжения. Както виждаш 13/16 са анонимки. И това са само 58 от да кажем 500 души
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАлфисте-идеалист, алфисте-идеалист!
Гледа те хубавата модераторка, наистина при това!
6:58 = 10,34%.
И тъй като не само че не знаеш да смяташ, което ти е простено, но и държиш да продължаваш да се излагаш пред това прелестно създание, ще ти го напиша "по бабешки":
10% от 60 e равно на 6.
Ако и сега не ти е ясно, моля мини на ЛС.
Просто от мъжка солидарност не искам да се излагаш повече поне пред чаровната модераторка.
Общия брой гласували са (били) 64, защо смяташ 6 гласа от 58 гласували? Я по твоята логика сметни положителния вот 58 от 58...хахахах...или пък 58 от 6Last edited by undy; d.m.y г., 11:04.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеХах...в бързината си да поругаеш се изложи много яко.
Общия брой гласували са (били) 64, защо смяташ 6 гласа от 58 гласували? Я по твоята логика сметни 58 от 58...хахахах...или пък 58 от 6
По-добре смятай 59 от целия форум и само 10-ина оставили мнение. Другите са мишоци
Comment
-
7-мия глас "Да" е от мен няма да давам обяснения защо ! Имам толкова грижи напоследък ,че едва ли бих се обяснявал на някой защо съм подкрепил Alex_26Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:17.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение7-мия глас "Да" е от мен няма да давам обяснения защо ! Имам толкова грижи напоследък ,че едва ли бих се обяснявал на някой защо съм подкрепил Alex_26
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеКво да си трая, той много добре знае , че не е прав.Ше си трая аз.
Трая кагато аз преценя.
Comment
-
Гласувалите с НЕ са две групи.Едната, по-малката е против знанията и уменията ти в техническата сфера и другата , голямата е против непрестанното дърдорене, драскане и спам за щело и нещело
Ма ти тия неща си ги знаеш
Пиша с цел пояснения, не да те хапя...преценил съм, че достатъчно те обидих и съм спрял, сам виждаш .156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеГласувалите с НЕ са две групи.Едната, по-малката е против знанията и уменията ти в техническата сфера и другата , голямата е против непрестанното дърдорене, драскане и спам за щело и нещело
Ма ти тия неща си ги знаеш
Пиша с цел пояснения, не да те хапя...преценил съм, че достатъчно те обидих и съм спрял, сам виждаш .
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеТрябваше да има и трета опция: "Все ми е тая" аз бих гласувал там.
Приятен ден на всички
Comment
-
Comment