Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    .....Колкото до гласуването - не видях навреме за да те спра....
    И този го изтърва

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:46.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
        За статистиката - вече 9 птички и нов рекорден процент за Цвятко...
        Asinus asinum fricat
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
          Много, много слаба гласувателна активност, колеги.
          Ако така гласувате и за Президент, сигурно пак ще ни се падне някой като Чехлю...
          А Цвятко, колкото и да е охулван, все пак стабилно държи вече доста време над 10%, т.е. със сигурност влиза в Парламента...
          Ник, не мога да влезна. Не съм гей

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
          Цвятко има чувство за хумор и може би наистина би написал "Празен съд силно дрънчи" в подписа си, точно както в профила си написа "Селяндур" веднага след като Алфистът-идеалист го обяви за такъв...
          Мдааааа, лошото е, че тук станаха много празните съдове. Я виж как дрънчат по мой адрес. А един човек е в устата на другите когато чувстват неговото превъзходство и не могат да го преживеят

Ник, защо тук пишат все едни и същи? Това форум за четирима ли е?

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:46.

Comment

• Брейй ,че съм назад ама, чак сега видях анкетата хахахах

за човек който не харесвате му отделяте твърде много време. Тпй оттова и се възползва да ви ... защо всички задълбавате не зная (включително и той задълбава) и така си се драката двупосочно и в 100 теми се сипе Шрот, който някой новодошъл трудно ще пресее.
              нали имаше опция да се игнорира показването на мнения от някой потребител.. ?! просто се възползвайте и готово (ако го има още де)

На мен лично цвятко не ми преи никак, има и полезни изказвания, има и не много полезни, но почти всеки е така, не виждам драмата в това, нека си пише човека като иска, просто е добре всеки да се замисля и да прочите всичко преди да го постне...
              Излишни са тия "закачки" които се разнасят из форума и само пораждат закачки
              Last edited by don_pepone; d.m.y г., 10:23.
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                Брейй ,че съм назад ама, чак сега видях анкетата хахахах

за човек който не харесвате му отделяте твърде много време. Тпй оттова и се възползва да ви ... защо всички задълбавате не зная (включително и той задълбава) и така си се драката двупосочно и в 100 теми се сипе Шрот, който някой новодошъл трудно ще пресее.
                нали имаше опция да се игнорира показването на мнения от някой потребител.. ?! просто се възползвайте и готово (ако го има още де)

На мен лично цвятко не ми преи никак, има и полезни изказвания, има и не много полезни, но почти всеки е така, не виждам драмата в това, нека си пише човека като иска, просто е добре всеки да се замисля и да прочите всичко преди да го постне...
                Единственото полезно нещо от него написано е "смени филтъра"
                sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Форумни паразити.
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Викаш хапче за глисти и да се приключва?

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Пращаше ми твои писма където коментираш трети лица. Без да му ги искам, това е недопустимо.
                      Още ли го харесваш?
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Прав си. Човек не може да е на 100% полезен, особено ако е като мен - да казваш по малко. Ако не го отбираш, значи търси някой, който отбира, а не да си счупиш колата.
                        Сега ще завалят оплаквания от мен към теб. Затова гласувай с едно НЕ за да се успокои най-вече основния подстрекател.
                        Игнорът е включен - тоя безвластния не го чета. Той отдавна е доказал, че е излишен за мен. Екото ме кефи, както казва Ник, неговият идеализъм те въодушевява. Само трябва да изключиш простотията. А и аз нямам време да се занимавам да публикувам схеми и т.н., както той прави. И затова му ЕВАЛА

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Пращаше ми твои писма където коментираш трети лица. Без да му ги искам, това е недопустимо.
                          Още ли го харесваш?
                          Ето,цитиран да го прочетеш.

-----------
                          Пай сеее ...
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Аз го имах на времето на друг модел алфа. Оказа се един от висящите лагери
                            Пише се "навремето".

Или се научи да пишеш на български или спри да упрекваш хората за това.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Пише се "навремето".

Или се научи да пишеш на български или спри да упрекваш хората за това.
                              Ти кво, поддъържаш темата зелена ли? Гола вода

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Още ли го харесваш?
                                Аз никой не харесвам или Нехаресва, все пак се познаваме само виртуално и макар и да съм регистриран от доста години вече , имам удоволствието да познавам лично много малко хора от форума, но уви ...

Това с писмата нее много удачно да се прави, понеже затова са си Л.С. , но аз каквот осъм казал си го зная и нее нито лъжа нито няква обида към някого,а лично мнение. Предполагам за какво иде реч, понеже несъм изписал История Славянобългарска с Него , но това няма значение - важен е принципа

Преди се чудех защо хората които "знаеха" и помагаха спряха да пишат тук, но последната година взе да ми се изяснява и ги разбирам, но уви това се отразява зле на форума и ползвателите му като цяло.
                                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                                X