View Full Version : Iphone дилема
Хайде пак...
Това изображение което е увеличено толкова пъти какъв формат и ДПИ е било преди това?
Самсунг с/у Айфон (или който и да е друг параноид, Сони са по-добри в снимките и медията, НТС в софтуера от Самсунг) - параноида е за мераклии да чоплят и префасонират, иска си познания поне малко и ръчкане... гризаните ябълки са за хора които искат да ползват смартфон без изобщо да го разбират как и защо работи.
Връчиха ми Айфон 5 защото не правеше някакви ъпдейти... е то стана точно с 3 натискания - направено е просто и лесно... но не подлежи на никакво префасониране.
Та зависи какво искате, телефон който да изглежда и върши както ви скимне в момента (за сметка на риска да се омажете ако не знаете какво правите) или телефон който изглежда и работи така както са решили производителите (плавна и стабилна работа за сметка на ограничения във всякакви области).
Има и 3 ти вариант - Уиндоус 8 ... (7 го забравете оно е бета), намира се някъде по средата м/у двете.
Работи на същото ниво като Айфон, но за разлика от него комуникира с блутут устройства всякакви, директно се вижда като флашка на компа, поддържа ограничен сайдлоуд на програми.
Специално Ноут е по-скоро таблет от колкото телефон де... 5.5 инча е нещо дето трябва овчарска торбичка и блутут слушалка, за да става за телефон.
След 4.5 инча работата с 1 ръка с него става безумие...
А "лагването" на андроид телефоните е като лагването на компютрите, нариийте на един компютър маса ненужен софтуер да работи постоянно - честито.
толкова мнения в тази тема и толкова смешни разсъждения, като децата в детската градина... И никой не спомена най-важното за продукта на Aplle, да видим някой дали ще се сети.. :)
На мен например, това най-важното би ми свършило работа, но понеже преди 3 години дадох 2х900 лв. за два sgs -a и още си работят великолепно и съм им налял последния андроид и докато не ги убием с жената, няма да дам пари за нови играчки... Проблемът е, че са адски здрави и качествени и не виждам как скоро ще се скапят... :) :)
Mind_Control
14-01-2013, 11:19
толкова мнения в тази тема и толкова смешни разсъждения, като децата в детската градина... И никой не спомена най-важното за продукта на Aplle, да видим някой дали ще се сети.. :)
А ти с тия гатанки дето ги задаваш си като дете в предучилищната :D
На мен например, това най-важното би ми свършило работа, но понеже преди 3 години дадох 2х900 лв. за два sgs -a и още си работят великолепно и съм им налял последния андроид и докато не ги убием с жената, няма да дам пари за нови играчки... Проблемът е, че са адски здрави и качествени и не виждам как скоро ще се скапят... :) :)
И какво за продуктите на Ейпъл дето не го знаем ? :BIGsmile:
Отговорът почти си го уцелил с въпроса си... :) :)
Mind_Control
14-01-2013, 11:31
Отговорът почти си го уцелил с въпроса си... :) :)
Предучилищната група е в пълна сила... Гатанките продължават.
Хайде, да не се правя на интересен - нарича се "интеграция". Давам пример - у дома имаме macbook, powerbook, ipad, time machine и appleTV. Ако си взема айфон, ще мога да ползвам фото потока и музиката от всичките си устройства и ще мога да го бекъпвам на тайм машината. Освен това мога да показвам снимки и клипове чрез appleTV-то.. И цялата ми информация е споделена чрез icloude и се синхронизира непрекъснато... Това е една добра система, където не трябва да се притесняваш за данните си, за контактите си, за любимата музика и важните документи. Ето това е най-важната от причините човек да добави телефон към другата техника в дома и офиса.
За съжаление, аз си купих Галаксито, преди да си затворя кръга от "Ай" устройства и докато то не ме остави, пари за глупости няма да харча...
С андроидните устройства също може да се направи такава система, но там настройки, свързвания, устройства - всичко е далеч по сложно...
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:38 ----------
Колкото до спора с цифровото увеличение. Цифровото увеличение във фотоапарата е рекламен трик. Има само два показателя, по които може да се съди за възможностите на фотокамерата и те са - физически размер на матрицата и оптика. Всичко друго са измишльотини на маркетинг отделите на разните електронни компании, за да впечатляват клиентите с числа. ;)
Интеграцията в ябълков вариант е колкото предимство, толкова недостатък (гризаните ябълки не си говорят с нищо друго освен с други гризани ябълки)... от 1 телефон отидохме на подмяна на всичкото техника вкъщи.
Балтон и копче :mrgreen:
А спора не беше за цифрово увеличение, а за това дали в Нокия 808 има или няма 41 МПкс сензор.
tokata_pz_flex
14-01-2013, 11:51
Добре де , ако ще гледаме да интегрираме не става ли същото с Windows phone и домашните компютри, лаптоп ?
Интеграцията в ябълков вариант е колкото предимство, толкова недостатък (гризаните ябълки не си говорят с нищо друго освен с други гризани ябълки)... от 1 телефон отидохме на подмяна на всичкото техника вкъщи.
Балтон и копче :mrgreen:
А спора не беше за цифрово увеличение, а за това дали в Нокия 808 има или няма 41 МПкс сензор.
В никакъв случай не трябва да сменяме техниката, а да се спрем на този телефон, който най-добре би се интегрирал. Примерно Windows 8 в Windows интегрирани системи, както пише колегата. Това като релна, обоснована причина да изберем една от трите системи. Иначе кеф цена няма, ако е за самото физическо удоволствие от новата играчка - явно мозъкът няма да има думата... :) :)
Той сензорът не се измерва в мегапиксели, а в сантиметри :) Мегапикселите там си ги измислят - ти ако имаш електронен микроскоп - иди провери :) Веднага давам пример за маркетингов трик - слагат в една сапунерка някаква миниатюрна матричка - примерно 1/2,5 ` където нормалния размер на изображението е някъде 3-4 МП. Сигнала го обработват софтуерно и го интерполират до 100 МП. Сапунерката мисли половин час докато направи един джипег, обаче размерът е 100 МП. Акачеството на изображението си е като на 3 МП. Обаче това 100 МП как продава... :) :) И колкото е по-добър софтуера, по бърз процесора и по-качествена оптиката, толкова повече закупилите си тази сапунерка ще са доволни... :)
1/1.2 е в случая за който спорихме... най-добрата сапунерка е с 1/2 :)
А за Уиндоус, да може... и там има, скайдрайв се води за бекъп и обмен, синхронизация на календари, пощи и контакти, очаква се фоун 8 и десктоп/таблет 8 да имат също директна комуникация, но не съм я тествал за да кажа как работи.
Скайдрайв ако не греша можеше да работи и с други ОС, но как и колко не съм ровил.
Уиндоус 8 на теория поддържа интеграция и с Гугъл облачните услуги, но Гугъл явно усетиха, че има хляб в тая ОС и спират едностранно това.
Явно вървим към тотална диференциация на трите екосистеми.
1/1,2 е физически размер 10,8х7,5 мм. Това е малко по-малко от Никон 1, който да видим колко пиксела е... ето намерих - 10,1МП. Значи какво излиза 4 пъти повече пиксели в по-малка матричка. До колкото чух - Нокия са използвали някаква хитринка - тия дребните пиксели, понеже никакъв ой не става от тях когато са самички са ги обединили в клъстери и когато снимаш в ниска разделителна способност (примерно 5-6 МП, колкото трябва да си е всъщност) всичко е ОК. Когато обаче снимаш на висока разделителна - 41 МП, картинката седи като интерполирана, до колкото съм гледал аз.. В тоя случай си задаваме въпроса - защо трябва да оставяме нокията с нейния процесор, памет и софтуер да прави това, което ние можем да направим на голяма компютърна система с инсталиран фотошоп... :) Отговорът е - маркетинг... И най-важното - не лъжат, вътре наистина има напичкани 39 милиона пиксела, обаче са ги навързали на групи, защото за да имаме истински 41 МП ни трябват по-тлъсти пиксели, които да не шумят (много са близо едни до други тия мънинките) и да не дифрактират (малка дупка, малко обективче, няма как да покрие 41 МП) ;)
1/1,2 е физически размер 10,8х7,5 мм. Това е малко по-малко от Никон 1, който да видим колко пиксела е... ето намерих - 10,1МП. Значи какво излиза 4 пъти повече пиксели в по-малка матричка. До колкото чух - Нокия са използвали някаква хитринка - тия дребните пиксели, понеже никакъв ой не става от тях когато са самички са ги обединили в клъстери и когато снимаш в ниска разделителна способност (примерно 5-6 МП, колкото трябва да си е всъщност) всичко е ОК. Когато обаче снимаш на висока разделителна - 41 МП, картинката седи като интерполирана, до колкото съм гледал аз.. В тоя случай си задаваме въпроса - защо трябва да оставяме нокията с нейния процесор, памет и софтуер да прави това, което ние можем да направим на голяма компютърна система с инсталиран фотошоп... :) Отговорът е - маркетинг... И най-важното - не лъжат, вътре наистина има напичкани 39 милиона пиксела, обаче са ги навързали на групи, защото за да имаме истински 41 МП ни трябват по-тлъсти пиксели, които да не шумят (много са близо едни до други тия мънинките) и да не дифрактират (малка дупка, малко обективче, няма как да покрие 41 МП) ;)
Идеята на Нокия е да има увеличение без загуби и оптика, както и по-добра светочувствителност, а инак ясно, че над 8 МПкс в телефон е тотален майтап... както и да направят демонстрация, че могат да заврат фотоапарат в телефон (отделен процесор и памет ползват за снимките).
Както и да е де... то спора тръгна от това, че 808 е единствения телефон в момента който може да предложи сходно с нормална турбо-сапунерка качество.
СЕ имаха подобни апарати навремето (К800/850) които макар с дребен 2 МПкс сензор докарваха много добро качество, но напоследък и те са подкарали на хартиени мегапиксели и шумотевица на практика.
добрата свето - чувствителност може да дойде принципно от две места - светла оптика (тука имаме ф2,4, повече не може заради дифракцията) и високо ИСО (усилване на сигнала от матрицата) . Значи откъм оптика са го докарали, но при тия дребни пиксели, високо ИСО на 41 МП ще е отврат заради силния шум. Общо взето - никой телефон не може да стане кой знае какъв фотоапарат, защото за качеството трябва голяма дупка пред голяма матрица, а на телефоните няма място... Колкото и мегапиксели да пишат, както и да го въртят, физиката не могат да я преборят... :)
С най-евтиния руски обектив за 20 лева и апарат с АПС-Ц матрица може да се направи брутално по-добра снимка от върховото постижение - Нокия 808, който не ми вярва - на разположение съм да пробваме.. :)
Я дайте един "crop" на 41Мп да го видим ;)
Хах,ако в някой магазин ми говорят нещата,което вие тук пишеше,никога няма да си купя телефонhttp://www.millan.net/minimations/smileys/flirtyeyess.gif
Хах,ако в някой магазин ми говорят нещата,което вие тук пишеше,никога няма да си купя телефонhttp://www.millan.net/minimations/smileys/flirtyeyess.gif
За това е измислен iPhon-а, ползваш си го без да се налага да ставаш IT специалист. :drunk::mobile::roll:
Мотото на Айфон, натискаш едно копче и постигаш желаната цел... при мен е дилема дали да си купя едно 4с още или 5ца...че майка ми сменя андройдчето :)
За това е измислен iPhon-а, ползваш си го без да се налага да ставаш IT специалист. :drunk::mobile::roll:
Направо се депресирах докато ги четяхhttp://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
5чката е доста симпатична,признавам си,но ако не беше в бяло,нямаше да го искамhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif
Аз съм си още с 4с-ка, накупил съм си периферни устройства които не са съвместими с 5-цата, но определено 5-цата е по-хубав.
Рус вземи си 5, а стария го дай на майка ти, няма да съжаляваш. ;-)
Това е идеята...моят на нея...а за мен нов ма се чудех...кой да взема..играх си с 5-ца, на дизайн ми харесва повече 4-ка.
Това е идеята...моят на нея...а за мен нов ма се чудех...кой да взема..играх си с 5-ца, на дизайн ми харесва повече 4-ка.
По-хубав е не само на дизайн, не се съмнявай. ;-)
Хайде пак...
Това изображение което е увеличено толкова пъти какъв формат и ДПИ е било преди това?
Същия формат си е. Да не мислиш, че някаква сапунерка има друг формат?
Както ти показах увеличаването е елементарно. Не е така, както си го представяш.:crazy:
И 200 мегапиксала да я направя пак така ще изглежда. Нито по-добре, нито по-зле.
Stoyan Georgiev
18-01-2013, 10:57
днес с3-ката беше умряла сутринта, без предупреждение :D
понеделник като се върна от почивка ще я водя в сервиза да я видят какво й се е случило
нито се включва, нито се зарежда... стои си като камък :D :D
явно не е бил тотално умрял защото преди да му извадя батерията даваше свободно - демек не е бил изключен, а заключен
като четох по нет-а май дъното е заминало или има проблем с firmware-а
http://www.ibtimes.com/samsung-galaxy-s3-update-may-fix-sudden-death-problem-989040
Нормално за Самсунг. :naughty: :mrgreen:
Stoyan Georgiev
18-01-2013, 11:03
Нормално за Самсунг. :naughty: :mrgreen:
явно да :D
явно да :D
Не си правя майтап, ти си може-би четвъртия познат с такъв проблем на s3, ако ти е гаранционен ще престои месеци, по-добре направи като тях, вземи си 5-цата на айфон. ;-)
Stoyan Georgiev
18-01-2013, 11:06
Не си правя майтап, ти си може-би четвъртия познат с такъв проблем на s3, ако ти е гаранционен ще престои месеци, по-добре направи като тях, вземи си 5-цата на айфон. ;-)
месеци?
нося им го в понеделник в сервиза в София и те имат законово-посочен срок да ми го оправят :)
5-цата на айфон не ми харесва, вече 4-5 различни ми минават през ръцете, 4-ката ми допада повече, 5-цата имам чуството че ще се скърши докато го държа, а съотношението на дисплея ме подлудява
понеделник като се върна от почивка ще я водя в сервиза да я видят какво й се е случило
нито се включва, нито се зарежда... стои си като камък :D :D
явно не е бил тотално умрял защото преди да му извадя батерията даваше свободно - демек не е бил изключен, а заключен
като четох по нет-а май дъното е заминало или има проблем с firmware-а
http://www.ibtimes.com/samsung-galaxy-s3-update-may-fix-sudden-death-problem-989040
Хайде сега ябълкоглавите да се наакат от кеф :meeting:
Всяка техника мре...
Ако ползваш и карта памет отделно от вградената и на нея има нещо което телефона ползва (рингтон, картинка и т.н.) виж дали картата не е умряла.
Уиндоус мобайл 6.5 и Андроид 2.3.5 забиваха великолепно (до вадене на батерия) заради странно скапана SD карта... Уиндоуса отлетя за играчка на приятел, ама чисто новия Арк ме замисли, та открих проблема.
месеци?
нося им го в понеделник в сервиза в София и те имат законово-посочен срок да ми го оправят :)
Дано да имаш късмет, но това все пак е Самсунг, не залагай много на тая "кълка". :naughty:
Хайде сега ябълкоглавите да се наакат от кеф :meeting:
Всяка техника мре...
Абе едната си е умряла от магазина, но клиента го научава късно. :mrgreen:
Stoyan Georgiev
18-01-2013, 11:13
не ползвам сд-карта, вградените гигабайти ми стигат :)
tokata_pz_flex
18-01-2013, 11:16
Случило се е ...
Аз лично не умирам от кеф , щото на Стоянчо телефон е починал ... пък това са пари , разправии ...
Да не е забил нещо временно ?
То никой не умира от кеф Тока, случайно прочетох оплакването на Тяната, което в случая не е първото което чувам за s3, явно имат някакъв дефект и някои от тях си умират "безпричинно". А той Стоенчо предполагам ми "чете" шегата. ;-)
Stoyan Georgiev
18-01-2013, 11:29
А той Стоенчо предполагам ми "чете" шегата. ;-)
e естествено бре :)
а иначе подозирам че иде реч за ей това
tokata_pz_flex
18-01-2013, 11:30
Аз знам , че не би се израдвал на чуждо нещастие , особено пък на Стоянчо .
А телефона може просто да му е дошло времето ... нали ще излиза SGS4 :Lkingsmiley:
Stoyan Georgiev
18-01-2013, 11:48
само ме притеснява педалите от м-тел да не ми кажат, че гаранцията му не важи, защото вече има 2-3 белега по пластмасата от мощни падания, ама последния е от преди 3 месеца, така че определено не е от падане повредата....
то това е проблем на цялата битова електроника в ес. вече се ползва само безоловен припой /с изключение на военната,самолетната и медицинската електроника.... защо ли.../ и новите устройства не изкарват дълго. ще го духнат малко с горещ въздух и ще проработи пак.... за известно време.
Stoyan Georgiev
18-01-2013, 12:11
то това е проблем на цялата битова електроника в ес. вече се ползва само безоловен припой /с изключение на военната,самолетната и медицинската електроника.... защо ли.../ и новите устройства не изкарват дълго. ще го духнат малко с горещ въздух и ще проработи пак.... за известно време.
а може ли от самосебе си да се преецака спойката ? не от падане ? защото той си умря както си стоеше на нощното шкафче през нощта, не е като да съм му направил нещо :)
точно от самосебеси се прецакват спойките. а и това е мобилен телефон, не украса за холната масичка. естествено че ще има следи от употреба.
Според мене 5цата с нищо не превъзхожда изложиха се тоя път, май издадоха колкото да има нов телефон ...
Stefan Caromov
18-01-2013, 16:35
Днес чух, че и айфон почват да правят ментета..... тоест айфони с орязана ОС, по-скапан хардуер и по-евтини материали. Щели да са по 100 долара парчето
tokata_pz_flex
18-01-2013, 16:49
Да , да ... и един мърмот завива шоколада в станиол :)
Има слух , че ще има '' бюджетен '' Айфон за 350-400 долара , сс цветен панел като на Айпод и с по-слаби характеристики :cheers:
Ама то слухове ... колкото ще човек :BIGsmile:
siniqtzmey
18-01-2013, 20:49
Да , да ... и един мърмот завива шоколада в станиол :)
Има слух , че ще има '' бюджетен '' Айфон за 350-400 долара , сс цветен панел като на Айпод и с по-слаби характеристики :cheers:
Ама то слухове ... колкото ще човек :BIGsmile:
Вече отдавна има евтин Айфон, казва се 3GS :spiteful:
tokata_pz_flex
18-01-2013, 23:34
И той е една евтиния ... :calc:
tokata_pz_flex
22-01-2013, 12:41
Накрая ще ми писне да ги чакам тия смотаняци и ще ида да купя един Ноут 2 или 4с
Оооооо, ама ти още ли чакаш ;)
tokata_pz_flex
22-01-2013, 12:52
Киреее чакам си като пълен идиот !!! Запазения ми за 26-ти Декември телефон го продали , и аз си чакам . Все едно подарък ще ми правят ... егати системата умряла :shoot:
Тока, ходи си купи телефон и го ползвай СЕГА, мани тия тъпотии :!:
tokata_pz_flex
22-01-2013, 13:09
И какво да купя сега :):)
След като тоя умрял телефон го чакам сума време , накрая самсунг ли да взема ... Много се ядосвам вече с тия тъпи оператори . И аз чакам ли чакам ... все едно подарък от дядо Мраз !
Много го мислиш, Тока - взимай Note 2 действай :roll:
И какво да купя сега :):)
След като тоя умрял телефон го чакам сума време , накрая самсунг ли да взема ... Много се ядосвам вече с тия тъпи оператори . И аз чакам ли чакам ... все едно подарък от дядо Мраз !
:shocking:
О,да ти имам търпението .
Взимай някакъв телефон и да се приключва.Играчка,като играчка.Някои са само малко по-лъскави :surrender:
Киреее чакам си като пълен идиот !!! Запазения ми за 26-ти Декември телефон го продали , и аз си чакам . Все едно подарък ще ми правят ... егати системата умряла :shoot:
Не видях от къде ще го взимаш. Ако го чакаш от Глобул звънни ми и ще оправим по-бързо работите. :)
tokata_pz_flex
22-01-2013, 14:09
Вики проблема при мен е , не че искам телефон , а че искам точно този телефон . И го чакам от 12 Септември когато му беше световната премиера . После чаках да дойде в България . После чаках да изтече текущия ми договор . И после чакам да си заредят магазините !
Ако беше за друг телефон , просто нямаше да чакам толкова много време . Аз знам , че не е нищо особено . Но просто искам него . И си чакам ...
Трябва Иво Сиромахов да напише някоя статия от сорта на '' Великото чакане на Бай Ганьо за Айфон 5 '' ...
Тока, повярвай ми - за такива неща чакането не си струва.
Ти докато вземеш iPhone5, ще излезе SGS4, който ще удари ябълката в земята.
Толкова е динамичен бранша, че с всеки два-три месеца изоставаш около година :)
И мани другото, ама нямаш гаранция, че след месец ще го имаш....
tokata_pz_flex
22-01-2013, 15:37
Кире , ама пък SGS4 ще дойде тук след половин година ... а SGS3 няма да взема , при положение че е на пазара от сума време вече . Ябълката трябва до 10 дни да я има ... ако я нямат ще си седя със слушалката и тва е ... те ме взеха за мезе тия хора . За толкова чакане заслужавам един без пари да ми дадат сега :beer:
siniqtzmey
22-01-2013, 20:03
Кире , ама пък SGS4 ще дойде тук след половин година ... а SGS3 няма да взема , при положение че е на пазара от сума време вече . Ябълката трябва до 10 дни да я има ... ако я нямат ще си седя със слушалката и тва е ... те ме взеха за мезе тия хора . За толкова чакане заслужавам един без пари да ми дадат сега :beer:
Ако искаш Айфон 5, може да ти помогна ;-)
tokata_pz_flex
23-01-2013, 08:51
Колега писах ти ЛС .
Гога , чухте ли се с твоя човек :lupe:
tokata_pz_flex
25-01-2013, 12:20
Разгеле ! Взех го най-после , много се кефя :hehehm:
Гога , имам да черпя !!!
Stoyan Georgiev
25-01-2013, 12:37
честитутка :)
tokata_pz_flex
25-01-2013, 12:40
Мерси Стоянчо ! Ти оправи ли твоя апарат ?
Честито! Със здраве го ползваш и много да те радва!
Честито, баткаааа :tooth:
tokata_pz_flex
25-01-2013, 13:34
Хахах аз какъв съм индианец не е истна :hehehm:
Ай честито Тока! :big_beer:
Гледаш ли го умно ? :tooth: :tooth: :tooth:
Регистрира ли го? Иска валидна кредитна карта...!:scherzkeks:
Дано не иска и такса за регистрирането :tooth: :tooth: :tooth:
Дано не иска и такса за регистрирането :tooth: :tooth: :tooth:
Не, ама без кредитна карта не може да си направи акаунт в App Store. ;-)
Да де, да мое го цицат ;)
Да де, да мое го цицат ;)
Ши го цицат акУ има нещо в картата, и ако даде. :flirt::hehehm::scherzkeks:
Споко, ще си намерят начин :hehehm: :hehehm: :hehehm:
Споко, ще си намерят начин :hehehm: :hehehm: :hehehm:
Ба на мен ли ги обясняваш, от как е излязъл iPhone съм с него, начин няма...:flirt:
Хич, хич.... :hehehm:
Айде и това, айде и онова.... $2-3-5 :hehehm: :hehehm: :hehehm:
Споко ся, нали не взе гаден андроид който да бъгяса и да умре като sgs3... ухахаха:hehehm:
Ранобудниче
25-01-2013, 14:04
Честито!
Мисля, че няма да се разочароваш :)
tokata_pz_flex
25-01-2013, 14:13
Това мнение е от телефона . Регистрирай го , без пари хаха . Гори мерси :)
Stoyan Georgiev
25-01-2013, 14:56
онзи ден го дадох в мтел казаха до седмица :)
Споко ся, нали не взе гаден андроид който да бъгяса и да умре като sgs3... ухахаха:hehehm:Аз пЪ оня ден качих най-новия 4.1.2 и талифоня си е без грешка :)
Аз пЪ оня ден качих най-новия 4.1.2 и талифоня си е без грешка :)От къде бре?Аз съм с 4.1.1
tokata_pz_flex
25-01-2013, 15:24
Дайте малко акъл . Като съм свалял и разглеждал приложения , затварям ги с Home бутона . Остават ли си активни някъде , товарейки телефона , или се затварят нацяло ?
Остават в паметта, но като мине известно време се заместват от други работещи приложения. При новите системи, таск килърите са излишни.
От къде бре?Аз съм с 4.1.1Има официален JB 4.1.2 ;)
Те - http://www.androidbg.com/forum/topic49966 :flirt:
Дайте малко акъл . Като съм свалял и разглеждал приложения , затварям ги с Home бутона . Остават ли си активни някъде , товарейки телефона , или се затварят нацяло ?
Кликаш 2-пъти с големия кръгъл бутон, отдолу се появяват всички активни приложения, задържаш на произволна икона и почваш да затваряш наред от червения знак който ще ти се появи. ;-)
Stoyan Georgiev
25-01-2013, 16:05
Кликаш 2-пъти с големия кръгъл бутон, отдолу се появяват всички активни приложения, задържаш на произволна икона и почваш да затваряш наред от червения знак който ще ти се появи. ;-)
очуден съм, че такава сложна маневра се осъществява от потребителите на iOS
:butt::butt::lol_sign:
Две натискания, задържане, затваряне.... iPhone не е това, което беше :lol_sign:
Stoyan Georgiev
25-01-2013, 16:13
Две натискания, задържане, затваряне.... iPhone не е това, което беше :lol_sign:
във всеки случай накрая визията на дистанционно за климатик и функциите му на такова ще се срещнат :D :D :D :D :D
Ейр къндишън ремуут апликейшън? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
очуден съм, че такава сложна маневра се осъществява от потребителите на iOS
:butt::butt::lol_sign:
При Windows Phone 7(и 8 ), за да затвориш някоя програма просто цъкаш бутона за назад ( <- )
А за да я оставиш в background , цъкаш само Windows logo бутона :)
А уж въйОС претендира за много опростена ОС :D
Честито http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
При Windows Phone 7(и 8 ), за да затвориш някоя програма просто цъкаш бутона за назад ( <- )
А за да я оставиш в background , цъкаш само Windows logo бутона :)
А уж въйОС претендира за много опростена ОС :D
Тука става дума за истински смартфони, не за Windows Phone.:hehehm:
Защо тогава намесвате развалени плодове :D
tokata_pz_flex
25-01-2013, 16:52
Супер елементарен е ! Аз за 3-4 часа , в които имам работа му разучих почти всичко ... заедно със супер сложната и хакерска регистрация :butt:
Защо тогава намесвате развалени плодове :D
Ми то има ли други? :flirt:
Ааа, сетих се, има некви бегли имитации за програмисти...:butt:
само за инфо - може да си направиш акаунт и без кредитна карта. Има много тъпа хватка - трябва просто да тръгнеш да сваляш БЕЗПЛАТНА програма от апстора и от там да регистрираш нов акаунт. Иначе не ти дажа опцията ез кредитна карта. Имам айпад и докато се преборя изчетох всичко! Става и може - аз го направих.
А бе само в тук ли се появи бъг, или хакнаха форума преди малко? :online2long:
Тоше,честита играчкаhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif
само за инфо - може да си направиш акаунт и без кредитна карта.
На мен също не ми поиска кредитна карта за регистрацията :flirt:
Не съм правила никакви "врътки" ( 'щото не знам как:hehehm:)
Но честно казано,ако някое приложение ми потрябва за работа,ще си го купя :-)
Тука става дума за истински смартфони, не за Windows Phone.:hehehm:
Да твърдиш, че разбираш от "смартфони" и в същото време да казваш, че Windows Phone 8 (или 7) не е ОС на ниво е меко казано ... глупаво :)
Направи справка и виж примерно: Nokia Lumia 920, 820, HTC 8X.
Големия парадокс, който за жалост много въйФон сектанти не искат да приемат, че Ейпъл вече не е водещ в технологията :) А именно последните 2 години те просто отчаяно догонват другите.
Безспорно в момента на вихъра на вълната е Самсунг с Андроида , но и Майкрософт с Нокия набират стабилно.
А както има и слухове , че Майкрософт, може и да пусне собствен модел телефон на име "Surface" , нещата ще са още по-интересни.
Като цяло нещата звучат добре, защото всичко това означава , че технологиите ще се подобряват още и още и след време дори ще поевтинеят ;)
Не е лошо да си "сектант" (в граници), но в същото време, не е срамно да признаваш другите :)
Супер елементарен е ! Аз за 3-4 часа , в които имам работа му разучих почти всичко ... заедно със супер сложната и хакерска регистрация :butt:Работа за 1 час на Андроид :lol_sign:
Пъзел за деца от 3 до 5 години.... а аз го наредих само за 1 година :flirt: :tooth: :hehehm:
Тонимирчо, вземи въздух и успокой топчето малко бе мойто момче, тъй няма да ти мине акнето. :hehehm::scherzkeks::fish:
Тоя дълъг пост не моа го прочета целия, некви работи ли обясняваш?:throw::flirt:
tokata_pz_flex
25-01-2013, 18:48
Кире , аз нямам един час , за да си играя с телефона :) 3-4 часа , от които не знам колко време са били за телефона . А иначе регистрацията и аз я направих без кредитна карта и без врътки :)
Вики мерси :)
Тонимирчо, вземи въздух и успокой топчето малко бе мойто момче, тъй няма да ти мине акнето. :hehehm::scherzkeks::fish:
Тоя дълъг пост не моа го прочета целия, некви работи ли обясняваш?:throw::flirt:
Малко съм прехванал от чичо Мордохой с километричните постове :D
Има официален JB 4.1.2 ;)
Те - http://www.androidbg.com/forum/topic49966 :flirt:Ааа... ясно;) Ще си остана на 4.1.1 за сега;)
Опа и аз съм с дилема......излезнал ми е бонуса от Cosmote около 340 евро и се чудя къв тилифон да си взема за тия парици и леко доплащане,IPhone 4 8gb със 100 евро доплащане,Samsung Galaxy Sll със 150 евро доплащане или Samsung Galaxy Slll с 220 евро доплащане????
Ако имате и други предложения казвайте.
Stoyan Georgiev
25-01-2013, 20:52
4-ка с 8гб ще е грешка според мен...
с3 ;)
Опа и аз съм с дилема......излезнал ми е бонуса от Cosmote около 340 евро и се чудя къв тилифон да си взема за тия парици и леко доплащане,IPhone 4 8gb със 100 евро доплащане,Samsung Galaxy Sll със 150 евро доплащане или Samsung Galaxy Slll с 220 евро доплащане????
Ако имате и други предложения казвайте.
Ако не можеш от 4с нагоре, демек 5 на айфоня да вземеш, отпиши ябълката, взимай некоя пръчка от зрънчо както Стоянчо ти подсказва. :flirt::scherzkeks::beer:
4-ка с 8гб ще е грешка според мен...
с3 ;)
И аз така мисля ама искам да мина по тънката лайсна......лоши навици,това ми е най-малкия бонус от Cosmote до сега......:)
Ранобудниче
25-01-2013, 21:16
И аз така мисля ама искам да мина по тънката лайсна......лоши навици,това ми е най-малкия бонус от Cosmote до сега......:)
Слушай батко си Доко.
Много съм научила от него зе тез работи и то само в рамките на няколко часа и толкоз анасонови петива.
За нищичко не ме е подвел.
Слушай батко си Доко.
Много съм научила от него зе тез работи и то само в рамките на няколко часа и толкоз анасонови петива.
За нищичко не ме е подвел.
Ойййййй бат Доко ми зе акълО с неговата ябучка използва я най-рационално ма аз съм куха лейка не кат негУ......а и съм фен на СамсунгЪ.....то и от Алфа по-добро има ама аз я на пак Алфа взех.....бе тъпо пърче съм лесно акъл не вкарвам.
Миналата година взех 2 абълки бонус и ги шитнах......бе мое и абълка да зема ама ........:big_beer:
Миналата година взех 2 абълки бонус и ги шитнах......бе мое и абълка да зема ама ........:big_beer:
Ба нал' я га отнесох еднътЪ...
Винаги има първи път...да гризнеш ябълката...:scherzkeks:
Ба нал' я га отнесох еднътЪ...
Винаги има първи път...да гризнеш ябълката...:scherzkeks:
Ъм баш де от там се знаем с теб.....бе бах гу мое се прежаля и аз да рупна идна ябука........кво имат налично тва ше зема.
Ако имате и други предложения казвайте.S3:beer:
Stoyan Georgiev
25-01-2013, 23:47
доко горканчо, не си пипал С3, ззатуй така прикааш :D айпън 5 не е далавера - даваш пари за климатик с дистанционно, а ти дават дистанционно за климатик, без климатик :D
доко горканчо, не си пипал С3, ззатуй така прикааш :D айпън 5 не е далавера - даваш пари за климатик с дистанционно, а ти дават дистанционно за климатик, без климатик :D
А уе пипах един, но и той умре...:scherzkeks:
Ба, толко ти разбира галавата - да го умориш :D :D :D
А уе пипах един, но и той умре...:scherzkeks:
Ти га шъ доиш пак по столицъта бре???????
Ти га шъ доиш пак по столицъта бре???????
'Ко ти кажа, че съм тръгнал от миналата година...
Ама скоро ще да е, са чуем задължително.;-)
'Ко ти кажа, че съм тръгнал от миналата година...
Ама скоро ще да е, са чуем задължително.;-)
Ще ми донесеш новия телефон, ли?
:beer::beer::beer::beer::beer:
Ще ми донесеш новия телефон, ли?
:beer::beer::beer::beer::beer:
Да видим ко ши доди другата седмица. ;-)
Stoyan Georgiev
26-01-2013, 01:33
на ква цена ги търгувате вече въйфон петиците , че ми е интересно :)
Тук някви слухове.... http://359.bg/apple-puska-oste-po-golqm-iphone/
tokata_pz_flex
26-01-2013, 16:18
Те слуховете са целогодишни ... И в един момент Епъл пускат Септември Iphone5S и всичко приключва :flirt:
Тока, за 2-3 дни прочетох цялата тема. Радвам се, че до последно си изчака точно този телефон. Честито! Аз си карам с джейлбрейкнат 3Gs доста време, служи ми много вярно и следващия пак ще е ябълка...:cheers:
siniqtzmey
28-01-2013, 00:33
Тока, за 2-3 дни прочетох цялата тема. Радвам се, че до последно си изчака точно този телефон. Честито! Аз си карам с джейлбрейкнат 3Gs доста време, служи ми много вярно и следващия пак ще е ябълка...:cheers:
Но после няма да ти трябва джейлбрейк ;-)
Разгеле ! Взех го най-после , много се кефя :hehehm:
Гога , имам да черпя !!!
Честита играчка 8)
Сега да видим дали ще биеш Доко по сектантство :D
tokata_pz_flex
29-01-2013, 10:25
Е Доко няма как да го мина по сектантство :) Иначе телефона е супер . Не съжалявам в нито един момент за чакането . Правих тест на скоростта . Тук в фитнеса излезе 26 , а у нас - 13-14 . Явно си е до интернет , не до апарар . Вчера цял ден си рових в интернет , играх игри и т.н. Изкара 16 часа и нещо стендбай и близо 8 часа употреба и не падна батерията . От 07:40 до 24:00 часа беше на 19% батерията . Не знам дали е добре , но мен ме устройва .
Е, сигурно ще трябва да го зареждаш всяка вечер :)
tokata_pz_flex
29-01-2013, 10:33
Кире аз се съмнявах дали ще изкара деня . Ако се зарежда през нощта не ме притеснява :)
Горе-долу такава е цикличността:
- с всичко включено ще го зареждаш всяка вечер.
- с всичко изключено ще го зареждаш поне през вечер.
Поне при моя телефон е така :)
tokata_pz_flex
29-01-2013, 10:38
Еми ще се зареждаме значи :) все пак ако ми трябваше да му гася всичко , нямаше да го купя :):)
Аз също - за това го зареждам всяка вечер, но съм си правил експерименти и с всичко спряно е издържал близо4 дни ;)
RoMeO_156_GTA
29-01-2013, 10:51
Хайде адаш и тук да ти честитя . Много да те радва и да не ти създава ядове! :) Иначе кой смартфон не го зареждаш постоянно , ако ползваш интернет или играеш игри? Нормално е в началото да го зарежда по-често , постоянно ще иска да ровичка по нещо :) Лаптопите все едно не се зареждат и те :) Иначе според моите наблюдения над 4-ки , при ръчкане батерията си пада около 10-12% на час . Гледам при Токата е пак така. Ако се ползва само за разговори е икономичен , но все пак е субективно - едни водят 6-7 разговора на ден , други по 60-70 ;)
tokata_pz_flex
29-01-2013, 10:57
От сутринта имам 2 часа и 25 мин. Usage . Батерията е на 88 % .
Толкова е нормално - аз имам 2часа и 47мин, и съм на 90% :)
tokata_pz_flex
29-01-2013, 11:40
Значи сме супер :)
Stoyan Georgiev
29-01-2013, 12:54
оправиха ми телефона, ама точно като заминах за бургас, петъка ще ми го докара приятелката
така че доко - за 4 работни дни не е никак зле работата на М-тел :)
на мен батерията ми ако не го ръчкам много , с пусната mobile data по цял ден ми издържа около 2 денонощия
без mobile data и на power saving режим - рекорда е 4 дни и половина
tokata_pz_flex
29-01-2013, 16:24
Екстра !
В смисъл?
В смисъл?
Hackulous is shutting down. ;-)
tokata_pz_flex
01-02-2013, 07:37
Егати , след 1 седмица ползване нямам никакви питания :)
Всичко е супер . Като излезе ъпдейт по някое приложение , което съм изтеглил , в appstore ми го предлагат веднага безплатно . Тегля си ... пък ако сваля някой '' вирус '' ще ги съдя :lol_sign:
Обмислям да му купя някакъв калъф в Събота , че ме е страх да го подмятам из колата .
А , сетих се , да питам по запознатите . В колата ми имам фабрично 7 инчова навигация с мултимедия , телефон , гласови команди и AUX . Входа за AUX са 3 букси тип камбанки и са в жабката . Изходите от телефона са 3,5 мм. стерео жак и пишката за зареждане . Ако искам да прехвърля аудио-видео сигнал от телефона към колата , с какъв кабел трябва да стане работата ? Предполагам с 3,5 мм. жак-а само аудиото ще мине ... Дали няма някакъв кабел , който е от едната страна като пишката за зарядно , от другата - камбанки ? Другия вариант е да ползвам кабела за зареждане , който завършва с USB и да си търся преходник USB / камбанки ... :)
Stoyan Georgiev
01-02-2013, 09:18
3.5 мм ползваш - той е предвиден за аудио и не е дигитален, както този, който ползваш за връзка с компа и зареждане
няма ли блутут таз навигация?
Обмислям да му купя някакъв калъф в Събота , че ме е страх да го подмятам из колата .
Аз на първо време си взех това (http://handybg.com/GRIFFIN-Reveal-Case-%D0%B7%D0%B0-iPhone-5-id3041.html)
и защитно фолио за екрана :-)
Иначе съм си харесала много хубаво калъфче,но ще почакам докато пристигне от щатитеhttp://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
tokata_pz_flex
01-02-2013, 10:49
Стоянчо , нямам блутуут . Колата е 2004-та все пак . А този 3.5 не е ли само за аудио ?
Вики аз не искам калъф , ама страх лозе пази :)))
Задължително взимай калъф и протектор - телефон за 1000лв. не се подмята току-така.
Тока за 5 не съм ровил, но виж какво ползвам, съвместим с 3gs, 4 i 4s, предполагам търсиш такъв кабел, audio L/R, video, USB.
А ползването на калъф е лично предпочитание, аз лично слагах известно време защитно фолио, но бързо придобива нелицеприятен вид, поради това не ползвам протектори, радвам се на апарата в най-изящния му вид :-).
Тук има доста екстри, може да се поровиш. http://dice.bg/
Stoyan Georgiev
01-02-2013, 12:06
и аз не ползвам протектори и калъфи, имах протектор за 2-3 седмици ама го махнах... тея гуменяците дето слагат са ужасТни за мен
tokata_pz_flex
01-02-2013, 12:19
Аз не харесвам никакви протектори , калъфи и т.н.
Обаче слагам ключове и стотинки по джобовете , както и в колата там където държа телефона , и ме е шубе .
Доко , точно такъв кабел ми трябва , но с новия жак .
pe6kata212
01-02-2013, 12:30
До няколко дни очаквам да ми пристигне една поръчка за кейсове за Iphone 4 и 4С от Полша и мога да ви кажа,че са на страхотно ниво.
Кожени,с магнитна закопчалка,твърди страници и мога да твърдя,че са най добрите в момента на пазара.
Цените са като на гадните китайски кейсове,но нивото им е много по високо.
Като пристигнат ще ви кача снимки да видите за какво иде реч.
Аз съм привърженик на предпазните средства,защото не всички практикуваме безопасни професии.
Не приемайте мнението ми като реклама или агитация,просто споделям.
А и нещо чувам,че до няколко дни ще излезе Джейл за ios 6.0 някой знае ли нещо по въпроса.
Доко , точно такъв кабел ми трябва , но с новия жак .
Знам, ама нещо и аз не намирам, за сега. ;-)
А протектор за iPhone, това беше хит преди година-две, но е за 4, 4s, имитация на стара книжка, с комбинация за документи. ;-)
http://dice.bg/twelve-south-bookbook-luksozen-kojen-kalyf-za-iphone-4-4s-item7676
http://www.youtube.com/watch?v=8vN1yw67hyc
п.с. Тока питай във форума на iPhone. ;-)
http://iphone.mobility.bg/forum/
tokata_pz_flex
01-02-2013, 13:42
Ще се регистрирам и ще питам довечера или утре , че сега имам работа и е натоварено . Като разбера , ще пиша дали през зарядното или прес жака вади видео сигнала :)
Ще се регистрирам и ще питам довечера или утре , че сега имам работа и е натоварено . Като разбера , ще пиша дали през зарядното или прес жака вади видео сигнала :)
Още сега ще ти кажа от къде вади сигнал! ;-)
Звук може да извадиш от жака за слушалките, но видео - не, може и от буксата за зареждане-USB от където излиза линеен сигнал и не се влияе от усилване през телефона, а също така и видеосигнала е от там. Този кабел който съм ти показал на снимката е точно такъв, включваш в буксата на телефона и каквото плейваш, излиза като звук и картина, закача се и към обикновен телевизор, така ползваш iPhone като iPod и видеоплеър.
За домашни условия обаче има доста по-модерни играчки които вършат тази работа или накратко да наречем стриймваш. Уникална играчка. ;-)
http://www.apple.com/bg/appletv/
А във форума на айфон питай кабел за 5-а дали има вече. ;-)
p.s. На теб ти трябва tomtom car kit, но за сега има само за 4 http://www.amazon.com/TomTom-iPhone-Adapter-Plate-compatible/dp/B0046SF4S0/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1359724515&sr=1-2&keywords=tomtom+car+kit+for+iphone+5 . ;-)
tokata_pz_flex
03-02-2013, 18:29
Доко , навигация на ми трябва :) Аз си имам фабрична в колата , та стойката ще ми е излишна . Просто ми е мерак да ползвам мултимедията в колата , през телефона :)
Иначе - поръчах си алуминиев '' кеис '' и протектор за екрана . Като дойдат в Понеделник-Вторник , ще пиша как е . Прилепвал много плътно ... поне да не го мисля :) Ако не ми хареса как стои , ще взема и един калъф и ще си ги сменям :pokey:
tokata_pz_flex
04-02-2013, 07:30
Между другото , снощи като си лягах ми пристигна update до ios 6.1 :) Който желае да дърпа :)
Това ли прилича на АйФон, АйФон ли прилича на това.... :calc:
tokata_pz_flex
06-02-2013, 21:19
Да ви споделя за кейса ... сложх го , ама не ме радва и го махнах . Очертава бутоните , микрофони , камера , дисплей ... това не ми харесва . Предпочитам да си е цяло стъкло отпред , а не очертано . Плюс това не пази лайстната отстрани , така че не ми върши кой знае каква работа . Този телефон е направен , за да е изчистен :) Ще му купя един кожен калъф , за да го подмятам в колата и това е :)
Казах ти, не ти требват кейсове-мейсове, лашкай го по джобовете гол, нищо му нема. ;-)
tokata_pz_flex
07-02-2013, 08:53
Това ми е новата страст :)
Приложение за камерата ползваш ли?
Аз си качих едно ХД Панорама и направо ти казвам..... :shock:
tokata_pz_flex
07-02-2013, 09:44
Не Кире , сток съм :) Снимката е на осветление и има оттенъци от скритото осветление , иначе на дневна светлина е по- добре
Казах ти, не ти требват кейсове-мейсове, лашкай го по джобовете гол, нищо му нема. ;-)
Да,но ти не носиш дамска чанта (надявам се http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif)
и не знаеш за какво става въпрос там ....
Последния път телефонът ми беше омазан с червилоhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/350811.gif,което незнайно как се е отворило...:-)
Иначе си прав,
това все пак е само един обикновен телефон,не е The телефона http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif
Супер са снимките, Тока.
Пробвай и макрото да видиш колко готино се получава ;)
tokata_pz_flex
07-02-2013, 09:57
Не знам как се пуска Кире :)
Там където му казваш да прави панорамна снимка няма ли и други опции?
Например да избереш режима на снимане:
-Една поза
-Панорама
-Макро
-Нощен режим
-Скоростно снимане
-Снимка в движение
Някакви такива.... :?
tokata_pz_flex
07-02-2013, 10:30
Като цъкна на опции , ми излиза панорама , grid , hdr . Ще разровя за макро :)
П.п.
Хванах го :) натискам там където искам да фокусира , и го оправя само :) задните обекти бягат от фокуса - в случая фокусирам шишето :)
tokata_pz_flex
12-02-2013, 21:18
Аз съм изкефен ...
Наложи ми се да кача едни снимки от Iphone на лаптопа и инсталирах Icloud . Всичко точно ... качих си снимките . Вчера снимах други неща . Прибрах се вечерта изморен . Пуснах телефона да се зарежда и си легнах . Отварям сутринта лаптопа - новите снимки са се качили сами в папката Photo stream . Предполагам , че през wi-fi се е синхронизирал телефона , но не знам дали сам си го е пуснал , защото аз не съм го пускал . Няма повтарящи се снимки и видео , всичко е точно :)
Аз пък попаднах на този сайт,има много симпатични калъфчета и протектори :crazy:
цък (http://www.more-thing.com/en/iphone/iphone-5.html)
Добре беееееееееее, къв е тоя Самсуняк на снимката зад шишето? :tooth:
Тока, Тока, Тока, май точиш лиги по гадните здрънчовци :tooth:
Живи и здрави, Доко.... мускетарче мое :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ше i-пад-на от смех :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
http://imageshack.us/a/img254/8205/ip5w.jpg
http://imageshack.us/a/img844/2379/ip4f.jpg
pe6kata212
13-02-2013, 09:57
Аз съм с този ( http://multimedia.kolko.bg/image/400x400/cellular-line-flap-essential-cheren-kalaf-za-apple-iphone-4-bg-508791.jpg?1296087121 ) калъф и съм страшно доволен от качеството но изработка.
Добре беееееееееее, къв е тоя Самсуняк на снимката зад шишето? :tooth:
Тока, Тока, Тока, май точиш лиги по гадните здрънчовци :tooth:
Живи и здрави, Доко.... мускетарче мое :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ше i-пад-на от смех :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
http://imageshack.us/a/img254/8205/ip5w.jpg
http://imageshack.us/a/img844/2379/ip4f.jpg
Аз се чудя що няма имунобор по аптеките... :-) :-) :-)
Linkestis
13-02-2013, 10:20
Гледам изпадате в оргазми някакви,ама се поинтересувайте че не само сифоните си синхронизират данните с настолни и лаптопи,независимо дали си на мобилен трафик или на wi-fi.Тъй де не е чак толкова космическа процедурата :)
Гледам изпадате в оргазми някакви,ама се поинтересувайте че не само сифоните си синхронизират данните с настолни и лаптопи,независимо дали си на мобилен трафик или на wi-fi.Тъй де не е чак толкова космическа процедурата :)
Телефон като телефон,само където е малко по-симпатичен (според моите разбирания естествено) . Какво може и какво не, общо взето ми е все тая :-)
Че от к'Ъф зор да се "поинтересуваме", като всички копират "сиФоните" ... ;-):BIGsmile::moon:
Linkestis
13-02-2013, 11:10
Аааа Доко не е баш така :) Имах предвид за функциите относно синхронизацията.
Вики май само гледа трезво на нещата :)
Аааа Доко не е баш така :) Имах предвид за функциите относно синхронизацията.
Вики май само гледа трезво на нещата :)
Майтапя се бре... ;-) :cheers:
tokata_pz_flex
14-02-2013, 07:27
А , кви оргазми :)
На мен ми е първи смартфон това , и се радвам и на най-малкото :) Ако го могат и другите - евала . Това е много удобно , без значение марката :)
Кире , Самсунга на снимката е С3 и е на клиентка . Не е моя телефон , обаче от уважение го снимах :waving: