PDA

View Full Version : Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24]

ecotronic
14-11-2015, 22:57
Голяма грешка. Завършил съм математическа гимназия. В медицината попаднах случайно. Какво ли не прави човек от любов?

Защо да е грешка? Аз неслучайно използвах множествено число.
Ти очевидно си изключение от правилото.

ivan dimitrov
14-11-2015, 23:00
Имахме планова, а не централизирана икономика, каквато имат сега "партньорите" ни. Сега просто нямаме икономика, а мантрите за пазара са за наивници. Централизирана беше властта, но тя и сега натам отива.
Проблемът сега е там, където е останало държавно за крадене и се чудят как най-изгодно да го разкъсат, а бунаците да платят сметката.
Това, за генното инженерство нещо не го разбрах. Къде видя да казвам, че хората са или трябва до бъдат еднакви? Единственото, което твърдя е, че трябва да има елементарна справедливост.

Верно ли бе!? Икономиката не беше централизирана!? Не беше икономическата власт в държавата!? Не се взимаше от едни, за да се дава на други!?
Където е "общото" там е проблемът, да. Така и ще бъде, винаги. Елементарна справедливост е доста разтегливо понятие. Докато се борим за справедливост, правосъдие не чакай. И обратното, естествено. Заради това аз се моля за ред, законов ред. Ама само с молитвите си оставам.

Е точно с "единния" енергиен пазар ще ни го начукат.[COLOR="Silver"]

Дрън,дрън, та пляс! Хайде да обясниш как. Напомням че сега плащаме близо 2 пъти по вече от Германия за газта, ток искаме да продаваме на 8ст и няма мераклии. Понеже в южна българия сме спрели маса мощности, едва балансираме системата.....
Да, разликата в доходите е втрещявашта, ама цените на енергията не се различават чак толкова.

myato
14-11-2015, 23:31
Верно ли бе!? Икономиката не беше централизирана!? Не беше икономическата власт в държавата!? Не се взимаше от едни, за да се дава на други!?
Където е "общото" там е проблемът, да. Така и ще бъде, винаги. Елементарна справедливост е доста разтегливо понятие. Докато се борим за справедливост, правосъдие не чакай. И обратното, естествено. Заради това аз се моля за ред, законов ред. Ама само с молитвите си оставам.

Дрън,дрън, та пляс! Хайде да обясниш как. Напомням че сега плащаме близо 2 пъти по вече от Германия за газта, ток искаме да продаваме на 8ст и няма мераклии. Понеже в южна българия сме спрели маса мощности, едва балансираме системата.....
Да, разликата в доходите е втрещявашта, ама цените на енергията не се различават чак толкова.

Вземаше се. Да не би сега да не се взема?
Общото е проблем където няма общност.
Да си чувал за зоните на "единният" пазар?

ivan dimitrov
14-11-2015, 23:46
Вземаше се. Да не би сега да не се взема?
Общото е проблем където няма общност.
Да си чувал за зоните на "единният" пазар?

Не говорим за данъци, нали. Всички парички в "оная" система, се разпределяха от държавата. Друг е въпросът, че и сега прекалено много ресурс, се разпределя от държавата, според мен.
Не съм чувал за въпросните зони изглежда. Моля поясни.
Само не ми казвай - има информация - търси.

dimitar_vd62
14-11-2015, 23:52
Е точно с "единния" енергиен пазар ще ни го начукат.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Голяма грешка. Завършил съм математическа гимназия. В медицината попаднах случайно. Какво ли не прави човек от любов?

Хахаха, докторе и аз съм завършил математическа, почнах я в Плевен ма един срок после се прибрахме във Варна.И за малко да стана доктор и аз, ма не от любоф, ми за да намажа 1 месец отпуска в казармата.Даваха един месец да четеш и да идеш на изпити.Е не четох, на изпити отидох щото трябваше да предствая бележка да оправдая отпуската, не отидох само на политическия но въпреки това ме приеха.Обаче нямах никокво влечение към медицината и не отидох....май сбърках тогава, като се замисля сега....покрай майка ми неврохирургията ми стана интересна....и гиноколог си е интересно....ей деба много съм проззз.

Orm
15-11-2015, 18:34
http://russia.tv/video/show/brand_id/21385/episode_id/1247735/video_id/1405303/viewtype/picture/

Във втората част са събрани представители на Италия, Франция, САЩ, Гърция.... интересен разговор се получи, съветвам ви да го гледате

ecotronic
16-11-2015, 19:50
http://kanal3.bg/news/bulgaria/politics/19660-Siderov:-Atentatite-v-Paridz-sa-skalapen-razkaz

Не се ли намери вече лечебно заведение за този ?

myato
16-11-2015, 20:11
http://kanal3.bg/news/bulgaria/politics/19660-Siderov:-Atentatite-v-Paridz-sa-skalapen-razkaz

Не се ли намери вече лечебно заведение за този ?

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/plevneliev-rusiia-se-gotvi-da-vodi-hibridna-vojna-6045493

Първо провери къде го "лекуват" това....

ecotronic
16-11-2015, 20:37
http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/plevneliev-rusiia-se-gotvi-da-vodi-hibridna-vojna-6045493

Първо провери къде го "лекуват" това....

Дотук станаха трима:

http://bultimes.com/mikov-islyamska-darzhava-se-finansira-chrez-petrola-kupuvan-ot-putin/

Дайте да намерим още един, да могат белот да шляпат :)

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

Ами това ?

http://www.ipukr.com/?p=41127

Orm
16-11-2015, 20:44
Ето това се казва да си безмозъчно безгръбначно същество. Само болни хора ей.... добре че поне Боко не се изхвърля така.....

Между другото видяхте ли поредния ход на Путин?!?

http://tass.ru/ekonomika/2442349
Съвсем културно човечеца прехвърли главоболията за дълга върху "покровителите"..... искахте Украйна - на ви Украйна....

546
18-11-2015, 11:15
Май Путин предварително е получил някаква доста конкретна информацийка за намеренията на МВФ относно Украйна.Щом твърди ,че предлага по-изгодни условия.А на Украйна остава удоволствието сама да си избира,както си е редно за една независима държава.Смех-дето вика Годжи.

Orm
20-11-2015, 15:45
Порошенко кърти.... https://www.youtube.com/watch?v=9m29bad0oew

546
21-11-2015, 07:32
Майдани,простотии и накрая пак главоног пеликан,аз ако бях на Путин щях да анексирам не само Крим,но явно го боли продължението на гърба за тия климбушници .Абе как избиват на гребена на вълната все такива като Порошенко се чудя,че май и наш Роско ще се окаже от същата порода.

myato
21-11-2015, 16:03
Майдани,простотии и накрая пак главоног пеликан,аз ако бях на Путин щях да анексирам не само Крим,но явно го боли продължението на гърба за тия климбушници .Абе как избиват на гребена на вълната все такива като Порошенко се чудя,че май и наш Роско ще се окаже от същата порода.

Отглеждат ги в НПО-тата, по селекция и с кинти на "Бялата къща" и ги садят после с "цветни революции".

546
21-11-2015, 17:16
Дано езиковата бариера да ме подвежда.А за насаждането не си прав,избиват си саморасляци на общо основание,чак такова вмешателство във вътрешните работи според мен няма,а и е напълно излишно.

myato
21-11-2015, 17:31
Че са бурени, такива са, ма не са саморасляци.

Orm
21-11-2015, 22:30
Еко, твоят най лош кошмар се сбъдна ...... :)

http://warnet.ws/img/509/stalin/1.jpg

PetioBG
06-12-2015, 15:33
В Facebook много спам наистина по коментарите.

nikolaaaay
12-12-2015, 22:42
Май Путин предварително е получил някаква доста конкретна информацийка за намеренията на МВФ относно Украйна.Щом твърди ,че предлага по-изгодни условия.А на Украйна остава удоволствието сама да си избира,както си е редно за една независима държава.Смех-дето вика Годжи.
Той Годжи ги разбира тия работи.

dimitar_vd62
17-12-2015, 21:34
Ха! - http://offnews.bg/news/Нашите-автори_2490/Десният-интелектуалец-амебата-на-българския-преход_216010.html?allr=true&order=DESC

ecotronic
17-12-2015, 21:48
Ха! - http://offnews.bg/news/Нашите-автори_2490/Десният-интелектуалец-амебата-на-българския-преход_216010.html?allr=true&order=DESC

Ама нали твърдеше, че нямало свобода на словото у нас? Че медиите били американски подлоги?

Какво ще кажеш за П. Волгин, който не от трибуната на някое кабелно селско радио а от тази на националното радио съвсем открито проповядва путинизъм?

dimitar_vd62
17-12-2015, 23:09
Че не е ли истина.Всичките имат дипломи от СССР, всичките с партийни и комсомолски книжки довчера проповядваха марксизъм-ленинизъм и изведнъж оп...станаха диви капиталисти.Интересно ако се извърти колелото на късмета дали няма да си извадят червените книжки и да се разкаят как били подведени и т.н.А колкото до свободата на словото когато Чехлю направи такъв брифинг като Путин, айде да не пред близо 2000 журналисти поне 200 да са, тогава ще го призная.Само да не се кара като Лилето Павлова насред закъсняла реклама - нали се разбрахме такива въпроси да не ми задавате.Засега българина се вълнува от закона за казаните някои даже не знаят че турския премиер е бил в България.

ecotronic
18-12-2015, 00:08
Истина е, разбира се. Хиляди пъти съм казвал, че преходът от социализъм към капитализъм се получи толкова идиотски у нас, защото първи с "бизнес" се захванаха червените парвенюта и ДС - рите. Т.е - хора, които разбираха само от това, как се краде.

ivan dimitrov
18-12-2015, 09:13
Че не е ли истина.Всичките имат дипломи от СССР, всичките с партийни и комсомолски книжки довчера проповядваха марксизъм-ленинизъм и изведнъж оп...станаха диви капиталисти.Интересно ако се извърти колелото на късмета дали няма да си извадят червените книжки и да се разкаят как били подведени и т.н.А колкото до свободата на словото когато Чехлю направи такъв брифинг като Путин, айде да не пред близо 2000 журналисти поне 200 да са, тогава ще го призная.Само да не се кара като Лилето Павлова насред закъсняла реклама - нали се разбрахме такива въпроси да не ми задавате.Засега българина се вълнува от закона за казаните някои даже не знаят че турския премиер е бил в България.

Нямаме толкова добри режисьори, за такъв брифинг. Колелото на съдбата може и да се завърти, но напред. Това дето беше, няма да го бъде вече.
Турският премиер беше тук, специално за да ви отговори на въпросът - откъде газ.

myato
18-12-2015, 10:33
Турският премиер беше тук, специално за да ви отговори на въпросът - откъде газ.

След като минат наще с ибрика, ша ни пръдне в тръбичките.:Yeeeehaaa:

ecotronic
18-12-2015, 11:25
След като минат наще с ибрика, ша ни пръдне в тръбичките.:Yeeeehaaa:

А ако се напъне повечко, можем да получим и втечнен газ :)

myato
18-12-2015, 13:15
А ако се напъне повечко, можем да получим и втечнен газ :)

Виж, за тая опция не се бях сетил. За това е хубаво повече хора да мислят върху даден проблем:yes::handshake::cheers:

myato
21-12-2015, 20:28
Днес, демократичните сили в лицето на СЕМ и папионката му, постигнаха шеметна победа над "тъмната страна" и ватнико-рубладжийската пропаганда, катурвайки от ефира Голиата "Деконструкция". Най-сетне, най-сетне олицетворението на злото и тъмната страна бе низвергнато с небесата на безоблачната и сияйна родна демокрация. Тази сянка от Мордор, този мрак с име на соц. возило, този апологет на комунизма бе повален от Давида с развълнувана прическа. Пей оссана о Демокрациьо. Цъфти и ти Свободно Слово.:static::static::static::usaflag:
Fuck BNR. I'm going to drink vodka.

ecotronic
21-12-2015, 20:46
Днес, демократичните сили в лицето на СЕМ и папионката му, постигнаха шеметна победа над "тъмната страна" и ватнико-рубладжийската пропаганда, катурвайки от ефира Голиата "Деконструкция". Най-сетне, най-сетне олицетворението на злото и тъмната страна бе низвергнато с небесата на безоблачната и сияйна родна демокрация. Тази сянка от Мордор, този мрак с име на соц. возило, този апологет на комунизма бе повален от Давида с развълнувана прическа. Пей оссана о Демокрациьо. Цъфти и ти Свободно Слово.:static::static::static::usaflag:
Fuck BNR. I'm going to drink vodka.

Една национална медия трябва преди всичко да бъде деполитизирана. А това означава, че журналистите трябва единствено и само да информират аудиторията си. Може да има политически коментарни предавания, но е недопустимо водещият да заема страна. В противен случай медията се нарича пропагандаторска, за което за теб не знам, но аз не искам да плащам.

Накратко - крайно време беше другаря Волгин, като отявлен пропагандатор на про-русизма да бъде изхвърлен от трибуната на БНР.

myato
21-12-2015, 21:13
Една национална медия трябва преди всичко да бъде деполитизирана. А това означава, че журналистите трябва единствено и само да информират аудиторията си. Може да има политически коментарни предавания, но е недопустимо водещият да заема страна. В противен случай медията се нарича пропагандаторска, за което за теб не знам, но аз не искам да плащам.

Накратко - крайно време беше другаря Волгин, като отявлен пропагандатор на про-русизма да бъде изхвърлен от трибуната на БНР.

Баба да не те е инквизирала с Деконструкция?:wow:
Как иначе да си обясня, че завършен демократ, като теб е слушал тоя Путиниски рупор:thumbdown:
А на мен, кой ще ми върне парите за глупостите, които не слушам?
Ако беше слушал предаването, друга щеше да пееш, ма по-авторитетно е да си с мнението на правилните. Те на това му викам "демокрация в действие" и "свобода на словото"/когато ни отърва/.

dimitar_vd62
21-12-2015, 21:19
Сега разбирам че имали БНР.Волгин ще си намери друго радио.Какво стоно със свободата на словото символ на демокрацията.Прекалено добре съм информиран какво става в Брюксел,Белия дом Бат Бойко....света да не е само това.За информираност си има новини, гледна точка е друго и всеки трябва да има свобода да я изразява.Нали ти разправяше как при соца не можело да си кажиш какво мислиш.Та какво и е по различното на демокрацията/във формата налагана от запада/ от соца.Ма той народа е казал че крушата не пада по далеч от дървото.

ecotronic
21-12-2015, 21:25
Баба да не те е инквизирала с Деконструкция?:wow:
Как иначе да си обясня, че завършен демократ, като теб е слушал тоя Путиниски рупор:thumbdown:
А на мен, кой ще ми върне парите за глупостите, които не слушам?
Ако беше слушал предаването, друга щеше да пееш, ма по-авторитетно е да си с мнението на правилните. Те на това му викам "демокрация в действие" и "свобода на словото"/когато ни отърва/.

Ти не бери грижа нито за баба ми, нито за моята представа за предаването деконструкция.

Очевидно ща трябва да те освадомя с това, че преди време бе направен опит да бъде създадено предаване, което имаше за цел да балансира въпросното предаване на Волгин. Наричаше се "конструкция" но се оказа пълна пародия и много бързо на всички стана ясно, че не това е подходът.
Правилният подход е деполитизилрането.

СЕМ добре постъпи, макар и с много голямо закъснение.

Но ти очевидно си сериозно облъчен и едва ли ще разбереш това, което ти говоря за стойностните медии.

Съжалявам за платените от теб накриво данъци. Може би ако превеждаш по някоя и друга рубла на бла-бла.RU, ще успееш да възстановиш душевния си мир.

Orm
21-12-2015, 21:32
Ти не бери грижа нито за баба ми, нито за моята представа за предаването деконструкция.

Очевидно ща трябва да те освадомя с това, че преди време бе направен опит да бъде създадено предаване, което имаше за цел да балансира въпросното предаване на Волгин. Наричаше се "конструкция" но се оказа пълна пародия и много бързо на всички стана ясно, че не това е подходът.

Но ти очевидно си сериозно облъчен и едва ли ще разбереш това, което ти говоря за стойностните медии.

Съжалявам за платените от теб накриво данъци. Може би ако превеждаш по някоя и друга рубла на бла-бла.RU, ще успееш да възстановиш душевния си мир.

Я кажи някоя западна медия дето само информира .....

ecotronic
21-12-2015, 21:41
Я кажи някоя западна медия дето само информира .....

Reuters, Le monde,................и много много други.
Както вече казах - има огромно количество от коментари, но това са външни публикации, обикновено на всички заинтересовани страни.

Никога обаче един добър журналист не си позволява това да взема страна в подобна медия. А ако случайно го прави, той не работи дълго там.

Накратко - добрият журналист основно информира и оставя интерпретациите на изнесената информация на своята аудитория.

Orm
21-12-2015, 21:51
Reuters, Le monde,................и много много други.
Както вече казах - има огромно количество от коментари, но това са външни публикации, обикновено на всички заинтересовани страни.

Никога обаче един добър журналист не си позволява това да взема страна в подобна медия. А ако случайно го прави, той не работи дълго там.

Накратко - добрият журналист основно информира и оставя интерпретациите на изнесената информация на своята аудитория.

Говориш за идеалния случай и си прав ( в иделания случай). За съжаление не знам френски, но ройтерс ще го прегледам. Но нали се сщеаш че журналистите могат само с публикуване или непубликуване да манипулират масите, а съм сигурен че има и хиляда други начини....

ecotronic
21-12-2015, 21:53
Говориш за идеалния случай и си прав ( в иделания случай). За съжаление не знам френски, но ройтерс ще го прегледам. Но нали се сщеаш че журналистите могат само с публикуване или непубликуване да манипулират масите, а съм сигурен че има и хиляда други начини....

Националните медии, които се финансират от всички нас трябва да са от тези - идеалните.
За останалите си има достатъчно "спонсори".

myato
21-12-2015, 21:55

Гледам, че нещо си се развълнувал:spoko:
Споко. Знам за мъртвороденото предаване на Калин Манолов/виждаш ли, даже името на НПОчника знам/. После курдисаха оня ... Леонидов, ма и той не свърши работа, та са наложи Гогата да са изяви:bravo:
В същност показваш босотата си в демокрацията, тъй като забравяш кой е Волгин и предишната му битност. Нищо, простено ти е. Такива сте си демократите, като болни от амнезия/ малко по-особена такава/.
Виж сега, рубли не давам. Само вземам.:hehe:

ecotronic
21-12-2015, 22:03
Гледам, че нещо си се развълнувал:spoko:
Споко. Знам за мъртвороденото предаване на Калин Манолов/виждаш ли, даже името на НПОчника знам/. После курдисаха оня ... Леонидов, ма и той не свърши работа, та са наложи Гогата да са изяви:bravo:
В същност показваш босотата си в демокрацията, тъй като забравяш кой е Волгин и предишната му битност. Нищо, простено ти е. Такива сте си демократите, като болни от амнезия/ малко по-особена такава/.
Виж сега, рубли не давам. Само вземам.:hehe:

Пак си в грешка. Не се вълнувам. Не и за такива неща.

По едно стечение на обстоятелствата се оказвам запознат с доста неща "от кухнята" на БНР.

Примерно около 1 месец преди избори, на всички водещи им бива обръщано внимание да избягват всякакви политически събеседници. Неспазването на това правило бива съпътствано на първа стъпка от парични санкции а при системно нарушение и с уволнение.

Разполагам с достатъчно факти, които говорят за това, че ако не друго, то поне се полагат управленчески усилия затова БНР да не обслужва политически интереси.

Orm
21-12-2015, 22:07
А как ще обясним това долу? С невежеството на хората ли?
https://russian.rt.com/article/64683

ecotronic
21-12-2015, 22:10

Бе те не бяха ли отсвирили youtube ? Или само качват за останалата част от света?

Orm
21-12-2015, 22:14
Бе те не бяха ли отсвирили youtube ? Или само качват за останалата част от света?

Аз до колко знам освен английската и арабска версия имат и немска и френска които излизат само в ютуб, нямат още тв ефир. Та едва ли е станало нещо подобно....

myato
21-12-2015, 22:27
Пак си в грешка. Не се вълнувам. Не и за такива неща.

По едно стечение на обстоятелствата се оказвам запознат с доста неща "от кухнята" на БНР.

Примерно около 1 месец преди избори, на всички водещи им бива обръщано внимание да избягват всякакви политически събеседници. Неспазването на това правило бива съпътствано на първа стъпка от парични санкции а при системно нарушение и с уволнение.

Разполагам с достатъчно факти, които говорят за това, че ако не друго, то поне се полагат управленчески усилия затова БНР да не обслужва политически интереси.

Ем, кът си толкоз гъст с БНР-то, що незнаеш, че месец покрай изборите нямаше предаване, а музикален блок?

ecotronic
21-12-2015, 22:33
Ем, кът си толкоз гъст с БНР-то, що незнаеш, че месец покрай изборите нямаше предаване, а музикален блок?

Виж ся.....съжалявам, че в лицето на Волгин си загубил един от тези, които ти дъвчат информацията за да можеш да я асимилираш.
На мен такива не ми липсват.

Утре ще има протест срещу свалянето на предаването. Все пак - в демократична страна живеем, колкото и да не ти се иска да го признаеш.
Тъй че имаш уникалната възможност вместо само да клавиатурничиш, реално да направиш нещо за каузата си.

myato
21-12-2015, 23:01
Виж ся.....съжалявам, че в лицето на Волгин си загубил един от тези, които ти дъвчат информацията за да можеш да я асимилираш.
На мен такива не ми липсват.

Утре ще има протест срещу свалянето на предаването. Все пак - в демократична страна живеем, колкото и да не ти се иска да го признаеш.
Тъй че имаш уникалната възможност вместо само да клавиатурничиш, реално да направиш нещо за каузата си.

Да Волгин стана лице, шото някога си беше обикновен седерастки г*з, но хората понякога проглеждат. А "сдъвканата" информация е за редовия слушател. За мен обикновено е вече стара.
На мен пък не ми липсват гъзолизците, за това ще откажа слушането на "БНР"
С удоволствие бих отишъл на протеста, но няма как да отменя плануваните прегледи и да датичам у големото село, щот папионко внезапно е решил да близне ...
Все пак не съм държавен служител.

ecotronic
22-12-2015, 10:49

бла-бла.RU продължава да заблуждава хората.

В сеть российского телеканала на YouTube входят каналы на русском, английском, испанском и арабском языках, а также RT America. По совокупному числу просмотров каналов RT значительно опережает новостные сети основных конкурентов — например, в 3,1 раза американский CNN, в 3,6 раза европейский Euronews и почти в 2,5 раза катарский Al Jazeera.

Оригинал новости RT на русском:

Да погледнем, какво пише тук:

http://socialblade.com/youtube/top/category/news/mostviewed

и по-конкретно:

RT - 1,604,994,852 преглеждания
CNN - 997,601,306

съотношение - много далеч от 3,1 пъти!

alfa racer GTA
22-12-2015, 11:56
Волгин отдавна премина на тъмната страна- стана откровен плювач и пропагандатор на идеите които ТОЙ счита за правилни или просто му плащат за това.

Той и някога в началото не блестеше с много интелект.

Отдавна мина времето когато трябваше да го изритат с шут в гъза...

Сега му се открива нова възможност - да работи за медиа която изповядва неговите политически въжделения

Надявам се да оцени тази нова възможност, да я прегърне и да ни отърве завинаги от присъствието си в националните медии ...

Много паразите има в тази държава и особено в София, които само дебят къде да се шмугнат и да смукат народни пари ...

Колкото по-малко паразити на гърба на народа, толкова по-добре .

ecotronic
22-12-2015, 12:18
Да Волгин стана лице, шото някога си беше обикновен седерастки г*з, но хората понякога проглеждат. А "сдъвканата" информация е за редовия слушател. За мен обикновено е вече стара.
На мен пък не ми липсват гъзолизците, за това ще откажа слушането на "БНР"
С удоволствие бих отишъл на протеста, но няма как да отменя плануваните прегледи и да датичам у големото село, щот папионко внезапно е решил да близне ...
Все пак не съм държавен служител.

Май не си от най-редовните слушатели на Волгин. Иначе щеше да знаеш неприятните факти с които мислещите хора не се съгласяват току така:

Инициативният комитет „Гласувай без граници“ е внесъл днес в БНР, ЦИК и СЕМ жалба по повод сериозно нарушение в разяснителната кампания за предстоящия референдум в предаване на „Хоризонт“.

От комитета рязко упрекват водещия на „12+3“ Петър Волгин за агитация в полза на гласуването с „НЕ“.

Следва пълният текст на жалбата, както е адресиран до генералния директор на БНР Радослав Янкулов:

Вчера, 14 октомври, в предаването "12+3" по програма "Хоризонт" на ръководеното от Вас национално радио бяхме свидетели на очевидно нарушение на правилата на информационно-разяснителната кампания в обществените медии.

Без всякакъв опит за плурализъм на мненията и очевидно преднамерено в предаването на водещия Петър Волгин беше извършена откровена агитация в полза на едната страна – в случая "НЕ" - на предстоящия национален референдум на 25 октомври, на който българските избиратели трябва да се произнесат.

Мненията и на двамата участници - Юрий Асланов и Калоян Методиев - бяха твърдо на едната страна, както и на самия водещ.

Смятаме, че в случая имаме нарушение на член 189 от Изборния кодекс (ал.1, 2 и 3) и на решение на ЦИК 2294-НР от 22.09.2015г, които стриктно формулират как и по какъв начин може да се извършва агитация по въпроса на националния референдум при спазване на условията за честност и равнопоставеност. Подобно погазване на правилата трябва да бъде строго санкционирано и да бъде гарантирано недопускането на подобни нарушения.

Поради гореспоменатите принципи, и според чл.190 от кодекса настояваме в същото предаване и със същата продължителност да бъдат поканени и застъпниците на отсрещната теза, за да бъде спазен принципът на равнопоставеност и честна борба на мненията по време на кампанията.

С уважение, Мануела Малеева, Инициативен комитет "Гласувай без граници"

Много странно, как другарят Волгин пропусна да спомене горното, но иначе обясни, като ученичка, че бил третиран като прогресивна личност от фашистки гаулайтер:

http://avtorski.pogled.info/article/70185/SEM-e-poluchil-zadachata-da-unishtozhi-Dekonstruktsiya

Накратко - добре би било, когато непрестанно говориш за извратеността на демокрацията, да помислиш, че демокрацията трябва и да се извоюва. Не е достатъчно само да си пасивен мрънкач.

myato
22-12-2015, 14:20
Волгин отдавна премина на тъмната страна- стана откровен плювач и пропагандатор на идеите които ТОЙ счита за правилни или просто му плащат за това.

Той и някога в началото не блестеше с много интелект.

Отдавна мина времето когато трябваше да го изритат с шут в гъза...

Сега му се открива нова възможност - да работи за медиа която изповядва неговите политически въжделения

Надявам се да оцени тази нова възможност, да я прегърне и да ни отърве завинаги от присъствието си в националните медии ...

Много паразите има в тази държава и особено в София, които само дебят къде да се шмугнат и да смукат народни пари ...

Колкото по-малко паразити на гърба на народа, толкова по-добре .

Прав си в две неща:
1. БНР не блести с интелектуален потенциал в настоящата си битност.
2. Пълно е с паразити, смучещи кръвта на народа.

Май не си от най-редовните слушатели на Волгин. Иначе щеше да знаеш неприятните факти с които мислещите хора не се съгласяват току така:

Инициативният комитет „Гласувай без граници“ е внесъл днес в БНР, ЦИК и СЕМ жалба по повод сериозно нарушение в разяснителната кампания за предстоящия референдум в предаване на „Хоризонт“.

От комитета рязко упрекват водещия на „12+3“ Петър Волгин за агитация в полза на гласуването с „НЕ“.

Следва пълният текст на жалбата, както е адресиран до генералния директор на БНР Радослав Янкулов:

Вчера, 14 октомври, в предаването "12+3" по програма "Хоризонт" на ръководеното от Вас национално радио бяхме свидетели на очевидно нарушение на правилата на информационно-разяснителната кампания в обществените медии.

Без всякакъв опит за плурализъм на мненията и очевидно преднамерено в предаването на водещия Петър Волгин беше извършена откровена агитация в полза на едната страна – в случая "НЕ" - на предстоящия национален референдум на 25 октомври, на който българските избиратели трябва да се произнесат.

Мненията и на двамата участници - Юрий Асланов и Калоян Методиев - бяха твърдо на едната страна, както и на самия водещ.

Смятаме, че в случая имаме нарушение на член 189 от Изборния кодекс (ал.1, 2 и 3) и на решение на ЦИК 2294-НР от 22.09.2015г, които стриктно формулират как и по какъв начин може да се извършва агитация по въпроса на националния референдум при спазване на условията за честност и равнопоставеност. Подобно погазване на правилата трябва да бъде строго санкционирано и да бъде гарантирано недопускането на подобни нарушения.

Поради гореспоменатите принципи, и според чл.190 от кодекса настояваме в същото предаване и със същата продължителност да бъдат поканени и застъпниците на отсрещната теза, за да бъде спазен принципът на равнопоставеност и честна борба на мненията по време на кампанията.

С уважение, Мануела Малеева, Инициативен комитет "Гласувай без граници"

Много странно, как другарят Волгин пропусна да спомене горното, но иначе обясни, като ученичка, че бил третиран като прогресивна личност от фашистки гаулайтер:

http://avtorski.pogled.info/article/70185/SEM-e-poluchil-zadachata-da-unishtozhi-Dekonstruktsiya

Накратко - добре би било, когато непрестанно говориш за извратеността на демокрацията, да помислиш, че демокрацията трябва и да се извоюва. Не е достатъчно само да си пасивен мрънкач.

Не стоя лепнат в радиото, ако това имаш предвид и определено не го слушам, освен конкретното предаване, защото от останалите ми се повръща.
Визираната от теб "агитация" е в рамките на съвсем друго предаване, което има още двама водещи, преливащи от плурализъм, обективизъм и демократизъм, така че и там нещата са 2/1, в полза на демокрацията разбира се.
Е верно, сбъркал е със събеседници. Да бе поканил Калин Янакиев, "Големия Ал" или поне проф. Георги Близ(н)ашки.
Цитираният "Инициативен комитет" е основно от индивиди, живеещи извън България, така че не смятам, че смешния им плач за гласуване в избори на територията на страната заслужават внимание. Аз не гласувам в страните, в които живеят и нямам подобни претенции. И в същност, кое ги е притеснило? Хората с мнение така или иначе са се определили, а тези без мнения, няма да гласуват. Да оставим на страна, че Султанът Слънце агитираше в изборния ден и всички "национални" медии се скъсваха да го излъчват. Ма то за Султана, може.
Колкото до мрънкачите, ми аз бях по митинги и протести плътно до около 95г., когато видях ясно накъде сме тръгнали и минах на "тъмната страна". Сега протестирам с Дарт Вейдър и родата му. За теб, не знам. Не се познаваме, че да знам, бил ли си по митингите или не. Може да си държал на "тЪпета" другия край.
А в демокрация ли живеем или в диктатура/фашизъм/, всеки да прецени с главата си;)

ecotronic
22-12-2015, 14:28
Прав си в две неща:
1. БНР не блести с интелектуален потенциал в настоящата си битност.
2. Пълно е с паразити, смучещи кръвта на народа.

Не стоя лепнат в радиото, ако това имаш предвид и определено не го слушам, освен конкретното предаване, защото от останалите ми се повръща.
Визираната от теб "агитация" е в рамките на съвсем друго предаване, което има още двама водещи, преливащи от плурализъм, обективизъм и демократизъм, така че и там нещата са 2/1, в полза на демокрацията разбира се.
Е верно, сбъркал е със събеседници. Да бе поканил Калин Янакиев, "Големия Ал" или поне проф. Георги Близ(н)ашки.
Цитираният "Инициативен комитет" е основно от индивиди, живеещи извън България, така че не смятам, че смешния им плач за гласуване в избори на територията на страната заслужават внимание. Аз не гласувам в страните, в които живеят и нямам подобни претенции. И в същност, кое ги е притеснило? Хората с мнение така или иначе са се определили, а тези без мнения, няма да гласуват. Да оставим на страна, че Султанът Слънце агитираше в изборния ден и всички "национални" медии се скъсваха да го излъчват. Ма то за Султана, може.
Колкото до мрънкачите, ми аз бях по митинги и протести плътно до около 95г., когато видях ясно накъде сме тръгнали и минах на "тъмната страна". Сега протестирам с Дарт Вейдър и родата му. За теб, не знам. Не се познаваме, че да знам, бил ли си по митингите или не. Може да си държал на "тЪпета" другия край.
А в демокрация ли живеем или в диктатура/фашизъм/, всеки да прецени с главата си;)

Аз не мога да разбера, защо щом някой живее зад граница и мнението му е непременно нефелно и има користни цели. Не е ли вярно това, което написа и направи Малеева?
Както и защо НПО е непременно мръсно словосъчетание.

myato
22-12-2015, 14:34
Аз не мога да разбера, защо щом някой живее зад граница и мнението му е непременно нефелно и има користни цели. Не е ли вярно това, което написа и направи Малеева?
Както и защо НПО е непременно мръсно словосъчетание.

Написаното е волно тълкувание на изказани мнения.
НПО беше превърнато в мръсно понятие от подвизаващите се с тази маска чужди слуги.
Да даваш мнение и да налагаш мнение са коренно различни неща.

ecotronic
22-12-2015, 15:10
Написаното е волно тълкувание на изказани мнения.
НПО беше превърнато в мръсно понятие от подвизаващите се с тази маска чужди слуги.
Да даваш мнение и да налагаш мнение са коренно различни неща.

Ами волно е. То оставаше и да не е.
Въпросът е че мнението отговаря на истината, впредвид поведението на Волгин:

http://bnr.bg/horizont/post/100566364

Аз мога да си бръщолевя, каквото си искам из форума. Това не е закононарушение.
Закононарушение е това, което въпросният индивид си позволява.

Не е признак на особено висок интелект това да поставяш всички НПО - та под общ знаменател, само защото имало и такива, създадени със задкулисни мисли.

Пак да попитам - как щеше да се реши казусът "Карадере" ако не беше именно такова сдружение ?

Като правило частните сдружения възникват заради въпроси по които държавните са неспособни да реагират адекватно.

myato
22-12-2015, 18:23
Ами волно е. То оставаше и да не е.
Въпросът е че мнението отговаря на истината, впредвид поведението на Волгин:

http://bnr.bg/horizont/post/100566364

Аз мога да си бръщолевя, каквото си искам из форума. Това не е закононарушение.
Закононарушение е това, което въпросният индивид си позволява.

Не е признак на особено висок интелект това да поставяш всички НПО - та под общ знаменател, само защото имало и такива, създадени със задкулисни мисли.

Пак да попитам - как щеше да се реши казусът "Карадере" ако не беше именно такова сдружение ?

Като правило частните сдружения възникват заради въпроси по които държавните са неспособни да реагират адекватно.
Бях тръгнал да ти отговарям по на дълго, но пациентите ми са с приоритет. За това само ще ти обърна внимание, че посочваш предаване от 06.06.15, а изборите бяха на 25.10. и "жалбата" е за 12+3, а не за "Деконструкция". Останалото е празнодумство.
Като каза Карадере, ходил ли си скоро там?

ecotronic
22-12-2015, 20:35
Бях тръгнал да ти отговарям по на дълго, но пациентите ми са с приоритет. За това само ще ти обърна внимание, че посочваш предаване от 06.06.15, а изборите бяха на 25.10. и "жалбата" е за 12+3, а не за "Деконструкция". Останалото е празнодумство.
Като каза Карадере, ходил ли си скоро там?

Жалбата е само капката от която преля чашата. Изказването, към което дадох линк е кажи речи от времето по което Плевнелиев предложи референдума. Т.е - Волгин си има ясни цели и си ги преследва систематично, като за разлика от теб и мен, ползва служебното си положение.

Не виждам, какво толкова има да ми отговаряш. Темата се изчерпа достатъчно. По добре се погрижи за пациентите си.

От близо 20 г. не ходя по нашето черноморие, освен по работа. Отделно, че не съм фен на морето, но когато ми се прииска да топна ....... , отскачам до бялото море.

Orm
22-12-2015, 22:37
Гледам, здраво сте се хванали за гушите..... :)
Слушайте радио Ереван, там е истината

myato
22-12-2015, 22:55
Жалбата е само капката от която преля чашата. Изказването, към което дадох линк е кажи речи от времето по което Плевнелиев предложи референдума. Т.е - Волгин си има ясни цели и си ги преследва систематично, като за разлика от теб и мен, ползва служебното си положение.

Не виждам, какво толкова има да ми отговаряш. Темата се изчерпа достатъчно. По добре се погрижи за пациентите си.

От близо 20 г. не ходя по нашето черноморие, освен по работа. Отделно, че не съм фен на морето, но когато ми се прииска да топна ....... , отскачам до бялото море.

Подобието на референдум, инициирано от онова нищо беше само пилеене на средства, които например можеше да се ползват за пациентите ми, разлагащи се живи.
Вероятно Волгин за това вади очите на управляващите, щото вади на показ кирливите им ризи.
Да подменяш важните теми с блаблализми за демокрация, не прави блаблякащия демократ, а обикновено плямпало.
А когато даваш пример за ефекта от съществуването на нещо, провери първо ефекта.
Аз пък ходя навсякъде, кадета ми душа сака.

Може да изглеждаш таз вечершното шоу на Слави.

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

Гледам, здраво сте се хванали за гушите..... :)
Слушайте радио Ереван, там е истината

Колегата не е този, който искам да стисна за гушата.

ecotronic
22-12-2015, 22:59
Подобието на референдум, инициирано от онова нищо беше само пилеене на средства, които например можеше да се ползват за пациентите ми, разлагащи се живи.
Вероятно Волгин за това вади очите на управляващите, щото вади на показ кирливите им ризи.
Да подменяш важните теми с блаблализми за демокрация, не прави блаблякащия демократ, а обикновено плямпало.
А когато даваш пример за ефекта от съществуването на нещо, провери първо ефекта.
Аз пък ходя навсякъде, кадета ми душа сака.

Може да изглеждаш таз вечершното шоу на Слави.

Аз пък мисля, че инициирането на този референдум бе най-същественото нещо, което Плевнелиев направи в мандата си.

Докато не се промени драстично системата на гласуване, начинът по който един депутат влиза в парламента и не се създаде възможността за вземане и обсъждане на решения от много по-широк кръг хора, пациентите ти ще продължават да се разлагат, че и по-зле ще става а ти ще продължаваш да обвиняваш за това демокрацията.

До момента, освен това, че ФАЩ, демократизаторите и евроГейците са ни виновни, (същото мога да го чуя и в хоремага на Долна секирна) от теб не научих никаква идея, как може да се подобрят нещата.

Мрънкане му е майката!

PS:

И аз не ходя на почивка с дуло в слепоочието.

Шоуто на Слави не гледам. Стигат ми и другите простотии.

myato
22-12-2015, 23:19
Аз пък мисля, че инициирането на този референдум бе най-същественото нещо, което Плевнелиев направи в мандата си.

Докато не се промени драстично системата на гласуване, начинът по който един депутат влиза в парламента и не се създаде възможността за вземане и обсъждане на решения от много по-широк кръг хора, пациентите ти ще продължават да се разлагат, че и по-зле ще става а ти ще продължаваш да обвиняваш за това демокрацията.

До момента, освен това, че ФАЩ, демократизаторите и евроГейците са ни виновни, (същото мога да го чуя и в хоремага на Долна секирна) от теб не научих никаква идея, как може да се подобрят нещата.

Мрънкане му е майката!

Предлаганите промени водят единствено до бетониране на статуквото. Предложенията ми за промени са надлежно представени пред няколко партии и в бъдеще ще подирепя тази, която има смелостта да ги предложи и приложи. Гръмките фрази у форома не раздвижват дори и въздуха за разлика от ежедневното "мрънкане" сред хората. А разлагащите се пациенти са нечии сестри, братя, майки, бащи и най-страшното, деца.
Не обвинявам демокрацията, просто защото такава няма.
Не са ми виновни изброените от теб, те просто са си такива и си гонят интереса. Виж, местните им подлоги са друго нещо.
P.S
И аз негледам Слави, но тази вечер се изяви. Вярно, популизъм, но все пак.
Аз пък обичам дуло в упор и ходя на места под "руска окупация", ма нали съм си ватник, какво да иска човек от мен.

ecotronic
22-12-2015, 23:22
Предлаганите промени водят единствено до бетониране на статуквото. Предложенията ми за промени са надлежно представени пред няколко партии и в бъдеще ще подирепя тази, която има смелостта да ги предложи и приложи. Гръмките фрази у форома не раздвижват дори и въздуха за разлика от ежедневното "мрънкане" сред хората. А разлагащите се пациенти са нечии сестри, братя, майки, бащи и най-страшното, деца.
Не обвинявам демокрацията, просто защото такава няма.
Не са ми виновни изброените от теб, те просто са си такива и си гонят интереса. Виж, местните им подлоги са друго нещо.

Ясно!

myato
22-12-2015, 23:31
Ясно!

Надявам се.

dimitar_vd62
23-12-2015, 00:19
Ясно какво.Че сме наивници или продажници.Радвахте се когато закриха ЮП.Сега що не викате - https://www.rt.com/business/326440-merkel-gas-nord-stream2/.Не мога да разбера защо Меркел защитава интересите на Германия а ние защитаваме интересите ...пак на Германия, а и на новия голям брат.Между впрочем какво стана с газовите хъбове с Гърция, с азерския газ и т.н.Май всичко беше стръвчица която да клъвнем, за да осигирум благоденствието на на гореспоменатите съюзници.Забити сме в девета глуха, нямаме армия, но имаме две натовски бази и американски танкове което автоматически ни превръща в цел на лошия Путин който има дързоста да се съпротивлява, с което правителството излага на опасност живота и имуществото на народа си.За този светъл живот ли ми говорите - https://www.youtube.com/watch?v=k45RF66MZTk.Какво донесохте на тези държави, от какво ги спасихте бе.За какви ценности се борите, по точно за чии ценности радеете.И сте ми седнали да ми говорите колко Волгин не бил прав.Каква е ползата от тези ценности?За ползата от европейския халифат - Косово ,Босна и Херцеговина няма да питам.Кой ва би по главата да освобождавате страни коренно различни по религия обичаи и култура и да им насаждате еврогейските ценности.Еми сори ама каквото повикало такова се обадило сега ислямистите искат да ни внесат от тяхната демокрация в еврогейския съюз.И за съжаление имат голям шанс да успеят защото са мотивирани от вярата си за разлика от западняците.И само Русия прави нещо по въпроса.Затова и в Ирак има руски танкове, затова и Либия иска руска помощ защото ви истрадаха лъжите.Еврогейския съюз е пътник, след 10 или 20 години няма да го има, ама тая земя ще остане на тези географски координати ама няма да е наша.А като приемете и Турция в ЕС ще поправите ОНАЯ грешка дето Русия ни освободила , пардон поробила след турското робство.Ще ми фантазира Бойко че Путин бил разбрал защо не станал ЮП, напротив не е разбрал, не му се побира в акъла,сам си го каза, ама така му се иска на ББ защото ТОЙ разбра колко ни прекара Бабата -" Меркел отговори, че е "нормално", лидерите на ЕС да имат различни мнения по някои въпроси, от време на време..."Еми ще купуваме германска газ...от Русия.:priest:

ecotronic
23-12-2015, 00:33
Митак, и 1% не си разбрал от това, което става с казуса "Волгин".

Докторе, да ти се намира някоя от ония ризи? :)

pavlin
23-12-2015, 04:10
Спирането на предаването на Волгин си е чиста цензура. Последните новини са че е станало по желание на новия американски посланик. Това с плурализма е голям майтап, също като дежурната фраза за налагане на демокрация. Ами защо не спрат другите предавания които предлагат само позицията противоположна на Волгин. Ами има една водеща по 12+3 която само за съдебната реформа плещи и защитава реаниматорите. Ами при последното предаване на Волгин в което се обсъждаше ИДИЛ, някой ислямист ли трябваше да покани че да защитава другата гледна точка.
Тук някой може ли да обясни какъв плурализъм има в американските медии където всеки гост си чете на екрана текста предварително написан от сценариста на предаването

myato
23-12-2015, 09:11
Ясно какво.Че сме наивници или продажници.Радвахте се когато закриха ЮП.Сега що не викате - https://www.rt.com/business/326440-merkel-gas-nord-stream2/.Не мога да разбера защо Меркел защитава интересите на Германия а ние защитаваме интересите ...пак на Германия, а и на новия голям брат.Между впрочем какво стана с газовите хъбове с Гърция, с азерския газ и т.н.Май всичко беше стръвчица която да клъвнем, за да осигирум благоденствието на на гореспоменатите съюзници.Забити сме в девета глуха, нямаме армия, но имаме две натовски бази и американски танкове което автоматически ни превръща в цел на лошия Путин който има дързоста да се съпротивлява, с което правителството излага на опасност живота и имуществото на народа си.За този светъл живот ли ми говорите - https://www.youtube.com/watch?v=k45RF66MZTk.Какво донесохте на тези държави, от какво ги спасихте бе.За какви ценности се борите, по точно за чии ценности радеете.И сте ми седнали да ми говорите колко Волгин не бил прав.Каква е ползата от тези ценности?За ползата от европейския халифат - Косово ,Босна и Херцеговина няма да питам.Кой ва би по главата да освобождавате страни коренно различни по религия обичаи и култура и да им насаждате еврогейските ценности.Еми сори ама каквото повикало такова се обадило сега ислямистите искат да ни внесат от тяхната демокрация в еврогейския съюз.И за съжаление имат голям шанс да успеят защото са мотивирани от вярата си за разлика от западняците.И само Русия прави нещо по въпроса.Затова и в Ирак има руски танкове, затова и Либия иска руска помощ защото ви истрадаха лъжите.Еврогейския съюз е пътник, след 10 или 20 години няма да го има, ама тая земя ще остане на тези географски координати ама няма да е наша.А като приемете и Турция в ЕС ще поправите ОНАЯ грешка дето Русия ни освободила , пардон поробила след турското робство.Ще ми фантазира Бойко че Путин бил разбрал защо не станал ЮП, напротив не е разбрал, не му се побира в акъла,сам си го каза, ама така му се иска на ББ защото ТОЙ разбра колко ни прекара Бабата -" Меркел отговори, че е "нормално", лидерите на ЕС да имат различни мнения по някои въпроси, от време на време..."Еми ще купуваме германска газ...от Русия.:priest:

Митак, виж какво казва един нелюбим за мен политик по тези въпроси.http://www.dps.bg/news/events/8182/slovo-na-pochetniya-predsedatel-na-dps-d-r-ahmed-dogan-pred-elita-na-dps-na-tarzhestvoto-po-sluchay-nastapvaneto-na-novata-godina.aspx
Нека и всички да го видят, защото е доста поучително, изречено именно от там. Не, че мисля, че това ще доведе до положителни промени за народа, но поне човекът има чувство за суверенитет.

Митак, и 1% не си разбрал от това, което става с казуса "Волгин".

Докторе, да ти се намира някоя от ония ризи? :)

Искаш да облечеш Голия Цар?

Спирането на предаването на Волгин си е чиста цензура. Последните новини са че е станало по желание на новия американски посланик. Това с плурализма е голям майтап, също като дежурната фраза за налагане на демокрация. Ами защо не спрат другите предавания които предлагат само позицията противоположна на Волгин. Ами има една водеща по 12+3 която само за съдебната реформа плещи и защитава реаниматорите. Ами при последното предаване на Волгин в което се обсъждаше ИДИЛ, някой ислямист ли трябваше да покани че да защитава другата гледна точка.
Тук някой може ли да обясни какъв плурализъм има в американските медии където всеки гост си чете на екрана текста предварително написан от сценариста на предаването

Оставете го Волгин на страна. Той е само конкретния пример. И моля, стига с тази "демокрация" и "свобода на словото", и последните наченки на тези процеси изчезнаха в средата на 90-сетте на миналия век.

ecotronic
23-12-2015, 10:49
Какви цензури, каква липса на свобода на словото, какви посланици ви морят бе?

Трябвало е да живеете на друго място и по друго време за да си изясните тези понятия.

Ама нали все нещо трябва да ви е виновно.

Изводът е, че просто не сте дорасли да живеете в Европа.

myato
23-12-2015, 13:17
Какви цензури, каква липса на свобода на словото, какви посланици ви морят бе?

Трябвало е да живеете на друго място и по друго време за да си изясните тези понятия.

Ама нали все нещо трябва да ви е виновно.

Изводът е, че просто не сте дорасли да живеете в Европа.

За тази Европа, твърдо.
Старата, в която бих живял, за съжаление вече я няма.

Orm
23-12-2015, 20:22
И цялата тази писаница за тоз мизерен извод ?!? :)

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Малко да ви промием мозъка с качествена пропаганда https://www.youtube.com/watch?v=ZNhYzYUo42g

myato
23-12-2015, 20:47
И цялата тази писаница за тоз мизерен извод ?!? :)

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Малко да ви промием мозъка с качествена пропаганда https://www.youtube.com/watch?v=ZNhYzYUo42g

Извод няма. Това са все отдавна известни неща. Основният въпрос е: Защо сега и защо от този човек се изричат и защо се отразяват по този начин?
Между другото, на чист майчин, сеира от петък е пълен. Проблемът обаче е: Къде сме ние в този филм?

dimitar_vd62
23-12-2015, 22:25
Блажени са вярващите че ние, някога, ще бъдем пълноправни европейци.

ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ

Географско разположение:

България е сравнително малка страна известна като външна граница на
Европейския съюз, но под огромно влияние на Русия и Турция.

Население:

Голяма част от населението е съставено от настоящи емигранти, бъдещи
емигранти и столичани от провинциален произход.

Политика:

Страната в момента се управлява от трима души: Руснак, Испанец и Турчин.
Управляващите се редуват през четири години като след цикъла управляват
всички заедно.
Гласоподаватели се внасят предимно от чужбина. Извозват се с рейсове и
тирове до самите урни.
Всеки гласоподавател гласува най - много два пъти за една и съща партия, но
в различни градове.

Икономика на страната:

Населението на страната е известно с това, че харчи много повече отколкото
има.
Няма инфлация, няма скок на цени, няма икономическа криза в следствие на
което няма заплати, а пенсионерите получават пенсии подобни на стипендии.
Ако някой случайно ви поиска фактура ще трябва да намерите кв. ?Илиянци? в
столицата.
В България парите са за пране, данъците за укриване, а ДДС - то за
източване.

Здравно осигуряване:

Лекарите предлагат комплексни услуги, което много улеснява пациентите.
От прием в кабинет през продължително лекуване до кремиране. Колкото по -
скъпо е лечението, толкова е по продължително.
Подписвайте договори с лекуващите за конкретна сума, защото по време на
лечението сумата започва да расте. Лекарите имат много пациенти и не могат
да помнят всички индивидуални уговорки.
Ако попаднете в болница помнете: Мед. сестри пият кафе, а лекарите марково
уиски. Носете в изобилие!

Хранително вкусова промишленост:

България е известна като страната на киселото мляко. Произвежда се от най -
финото нишесте. Хляб се прави от набухватели, а кренвирши от мека тоалетна
хартия. Саламите са богати на калций поради голямото съдържание на рога,
копита и кости. Когато храните се съхраняват добре може да не загубят
качествата си с години.
Ако не са продадени се връщат отново при производителя и срокът им на
годност се удължава.

Образование:

Законна диплома може да се купи на добра цена, но все пак ако решите да
учите ще ви излезе много по - скъпо.
Дипломирането в страната е дълъг и сложен процес. Именити професори,
доценти и асистенти заменят изпити за секс, алкохол, подаръци или пари. С
учене не става, но учебници трябва да имате. Издават ги самите
преподаватели. Желателно е да си ги закупите от тях, за да се спести
процента на книжарницата.
След дипломирането задължително започнете работа по друга специалност, ако
искате да правите кариера.

Правосъдие:

В страната законодателната система работи перфектно. Делата се гледат с
години, но когато натрупате голям брой провинения има вероятност да
получите условна присъда.
За да лежите в затвор, трябва да отговаряте на определени изисквания, да
имате сериозни политически препоръки и голямо търпение. Не става от раз.

Култура:

Порно индустрията в страната е много силно развита под името поп - фолк или
чалга и се поднася с една и съща музика.
Поп - фолка е ?софт? порното, а чалгата - ?хард?. Разликата е единствено в
текстовете на плейбеците.

Няколко съвета за посетители:

Такситата в България са на около 0,30 евро на километър, но за 10 км. може
да платите около 60 евро, особено ако наемате от летище или гара и не
говорите български.
Теглите ли пари от банкомат, трябва да знаете, че наоколо дебнат папараци.
Ако шофирате, бъдете внимателни и правете път на състезателите около вас.
Когато ви спре полиция на пътя на въпроса: ?Ами сега какво правиме??, може
да отговорите с 5 или 10 евро. Ако нямате дребни, ще ви върнат ресто.

Заповядайте в България, приключениeто си заслужава.

ecotronic
24-12-2015, 10:43
И все пак, чашата е наполовина пълна!

Весели празници! :)

Orm
24-12-2015, 18:11
Да да , весели празници !!!!

Един поздрав с лек намек :)

https://www.youtube.com/watch?v=Ai5u53L3Rcg

myato
24-12-2015, 18:32
Весела Коледа, пък след нея ще видим прасето ли или свинаря е на дръвника.:wein:

ecotronic
24-12-2015, 19:56
Не, че искам да се хваля.................:)

http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/cqs1452613093o.jpg

dimitar_vd62
24-12-2015, 22:58
Тва под зоркото око на тъщата русофил ли го омеси:respect:.Весели празници.

ecotronic
24-12-2015, 23:05
Тва под зоркото око на тъщата русофил ли го омеси:respect:.Весели празници.

Ааа тъщата ми направи хубав коледен подарък, като си замина :) Това го омесих с мерак и от уважение към семейството :)

pavlin
25-12-2015, 04:56
Ние замезваме с руски хайвер.

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=149858&stc=1&d=1451012075

dimitar_vd62
26-12-2015, 23:29
Да ви го кажат направо - докато има балъци ще има и тарикати - http://www.yoki.ru/news/news/25-12-2015/451693-0/?from=smi2

dimitar_vd62
01-01-2016, 22:09
Пак сме "сбъркали"- http://clubz.bg/31297-borisov_sbyrka

ecotronic
06-01-2016, 12:46
Отличник???

http://www.investor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/putin-s-ocenka-slab-za-upravlenieto-na-ruskata-ikonomika-208659/

http://news.bg/economics/rusiya-ikonomikata-kato-toyaga-ili-efektat-na-bumeranga.html

dimitar_vd62
06-01-2016, 19:46
Моли се да не стане отличник, че ако един двойкаджия може да поддържа два месеца този темп на бомбардировки, с разклатена икономика не знам отличник какво може да постигне. Ей го и другия отличник.http://www.investor.bg/analizi/91/a/kakvo-nasledstvo-shte-ostavi-obama-208835/ Ако Кремъл е нарушил европейския мирен ред кой наруши световния мирен ред.Кой и какви санкции трябва да му наложи. - http://www.investor.bg/analizi/91/a/kakvo-nasledstvo-shte-ostavi-obama-208835/
Та относно втория линк нали нямаше свобода на словото в Русия, е , критика е руснак.Това не пречи да плямпа каквото му е наредено от противниците на Путин.Интередно че в ездин случай представяш българските медии като платени от КГБ, а в друг случай ги даваш за достоверни.

Я имало и други отрасли освен нефта - http://www.opec.ru/data/2015/08/05/1233800332/exp_imp_15-03.pdf
Купувайте руски акции докато са ниски стойности, после ще се вдигнат.Който купи евтин долар по 1,40 спечели, ама сега ако купувате на 1,80 с надежда да стане 2,00 може и да се опарите.

Orm
07-01-2016, 04:14
Отличник???

http://www.investor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/putin-s-ocenka-slab-za-upravlenieto-na-ruskata-ikonomika-208659/

http://news.bg/economics/rusiya-ikonomikata-kato-toyaga-ili-efektat-na-bumeranga.html

Едни 20 трилиона дълг и ще се оправят нещата ни са притеснаай.....

Икономиката и курса на долара не пишат история, за това Русия заема половината свят а другите 200 държави останалата половина...

http://coub.com/view/29wr7m0

ecotronic
07-01-2016, 13:11
Едни 20 трилиона дълг и ще се оправят нещата ни са притеснаай.....

Икономиката и курса на долара не пишат история, за това Русия заема половината свят а другите 200 държави останалата половина...

http://coub.com/view/29wr7m0

Няма да се оправят, не се заблуждавай.

Ще започнат да се оправят едва когато долърът започне да се равнява по рублата вместо обратното.

Но това, в близките 100 години, не виждам, как ще се случи.

Orm
07-01-2016, 14:57
Няма да се оправят, не се заблуждавай.

Ще започнат да се оправят едва когато долърът започне да се равнява по рублата вместо обратното.

Но това, в близките 100 години, не виждам, как ще се случи.

Ако пък водят беззъбата политика от 90-те пък изобщо никога няма да стане...

ecotronic
11-01-2016, 12:46
http://www.vesti.bg/bulgaria/rusiia-shte-restartira-iuzhen-potok-6048279

Иначе оревахте вселената.

myato
11-01-2016, 13:01

Като стане, тогава ще говорим. Сега "рибата" още е в "морето".
Пък дай Боже и Белене да стане, че сега сме си жив труп.

ecotronic
11-01-2016, 13:37
Като стане, тогава ще говорим. Сега "рибата" още е в "морето".
Пък дай Боже и Белене да стане, че сега сме си жив труп.

То и в самото начало беше ясно, че ще стане. Просто трябваше да мине надцакването.

dimitar_vd62
12-01-2016, 21:45

Споко, бат Бойко нещо е сънувал - http://www.moreto.net/novini.php?n=310900&c=04

ecotronic
12-01-2016, 22:02
Споко, бат Бойко нещо е сънувал - http://www.moreto.net/novini.php?n=310900&c=04

Нищо не е сънувал. И двете информации идват от ТАСС.
Друг е въпросът, че руските СМИ сами не знаят вече, кое е истина и кое дезинформация.

dimitar_vd62
12-01-2016, 22:21
Това че Стандарт съобщава че ТАСС съобщава не означава че ТАСС са го казали.- http://www.tvc.ru/news/show/id/84289

ecotronic
13-01-2016, 11:54
Това че Стандарт съобщава че ТАСС съобщава не означава че ТАСС са го казали.- http://www.tvc.ru/news/show/id/84289

Това какво е?

http://tass.ru/ekonomika/2577040

alfa racer GTA
13-01-2016, 12:14
В комунизЪма/ПутинизЪма е така - ебана та замръчкана - не се знае кое истина кое лъжа.

Дори собственият ти гЪз не е наясно какво го чака ...

dimitar_vd62
13-01-2016, 19:28
Това какво е?

http://tass.ru/ekonomika/2577040

Ако го прочетеш внимателно ще видиш че съобщават че ББ е получил прозрение за важността на ЮП но никъде не се казва че Москва е възобновила проекта. - Работа по проекту "Южный поток" в ближайшие несколько недель будет восстановлена. По утверждению газеты Standard, "подобного рода сигнал из России получил болгарский премьер-министр Бойко Борисов".Това че ББ решава че конфликта с Турция и проблемите на китай логически водят до възобновяване на ЮП не значи че Посква е казала такова нещо.Аи Песков го опровега в по долния линк.

Та стаа въпрос за желането на ББ да има газов хъб, а Русия ако иска да продава на нашата граница -http://www.moreto.net/novini.php?n=311010&c=02.Само дето Русия трябва да иска да прекара едни тръби до хъба и да чака някой да дойде да си наточи газ в кофата.То по същата логика ББ да вземе да прекара тръбите до морето и да чака някой да дойде да му продаде газ или някой на запад от нас да заяви желание да купи.То Русия и без туй каза газта до границата - плащаш, получаваш, за транзита си се оправяйте помежду си.

ivan dimitrov
15-01-2016, 19:43
Ако го прочетеш внимателно ще видиш че съобщават че ББ е получил прозрение за важността на ЮП но никъде не се казва че Москва е възобновила проекта. - Работа по проекту "Южный поток" в ближайшие несколько недель будет восстановлена. По утверждению газеты Standard, "подобного рода сигнал из России получил болгарский премьер-министр Бойко Борисов".Това че ББ решава че конфликта с Турция и проблемите на китай логически водят до възобновяване на ЮП не значи че Посква е казала такова нещо.Аи Песков го опровега в по долния линк.

Та стаа въпрос за желането на ББ да има газов хъб, а Русия ако иска да продава на нашата граница -http://www.moreto.net/novini.php?n=311010&c=02.Само дето Русия трябва да иска да прекара едни тръби до хъба и да чака някой да дойде да си наточи газ в кофата.То по същата логика ББ да вземе да прекара тръбите до морето и да чака някой да дойде да му продаде газ или някой на запад от нас да заяви желание да купи.То Русия и без туй каза газта до границата - плащаш, получаваш, за транзита си се оправяйте помежду си.
Като правиш аналогии, съобразяваш ли се с фактът, че в момента тръба м/у България и Русия има. Единственият проблем е че минава през Украйна. Хайде сети се що това е проблем, виж как беше "ситуиран" ЮП, и се сети какво би станало, ако тоя проект го бяхме финансирали.
Не ми отговаряй, сигурен съм че си наясно, що цената на петрола падна 3 пъти, а цената на горивата у нас .....

dimitar_vd62
15-01-2016, 21:16
Като правиш аналогии, съобразяваш ли се с фактът, че в момента тръба м/у България и Русия има. Единственият проблем е че минава през Украйна. Хайде сети се що това е проблем, виж как беше "ситуиран" ЮП, и се сети какво би станало, ако тоя проект го бяхме финансирали.
Не ми отговаряй, сигурен съм че си наясно, що цената на петрола падна 3 пъти, а цената на горивата у нас .....

Ами подкарай Топлофикация на нафта или бензин тогава.

Orm
15-01-2016, 21:50
Ето го сигнала който е получил ББ http://www.ntv.ru/novosti/1469877/

Превеждам дословно :
«Не знаю, рада ли этому сама Болгария. Но решение принято, это суверенный выбор болгарского народа, мы относимся к этому с уважением и будем с Болгарией работать, несмотря на все сложности, связанные с реализацией каких-то проектов, в том числе в области энергетики, такие как „Южный поток“».

"Не знам дали самата България е доволна. Но решениетото беше прието , това е суверенен избор на българския народ, ние се отнасяме с уважение към това и ще работим с България, независимо от трудностите свързани с реализирането на някои проекти, в това число в областа на енергетиката, такива като ЮП."

Демек, независимо че прецакаха ЮП , ние ще работим с тях.

А вече в "Стандарт" как са го превели е друг въпрос, а какъв сигнал е получил ББ е трети....
Интересното в случая е че от тази грешка може верно да вземат да се разберат нещо :)

Ето малко от първа ръка http://tass.ru/ekonomika/2587643

ivan dimitrov
15-01-2016, 22:05
Ами подкарай Топлофикация на нафта или бензин тогава.

Аха, никога не си чувал, че цената на газта е обвързана с цената на петрола.
Не това имах предвид, вярвам и това ти е ясно, но .....както и да е.

alfa racer GTA
15-01-2016, 22:51
За основа служат цените на петрола по световните борси отпреди 9 месеца...

Тоест "УДАРЪТ" тепърва предстои...:knock::goodnight:

dimitar_vd62
15-01-2016, 22:59
В САЩ примерно цената на синьото гориво не е обвързана с алтернативни горива и не се влияе от цените на петрола.Как се образува цената на газта никой не знае камо ли аз.Дори петрола да стане 5$ повечето производства не могат да минат на петролни продукти.Затова ти казах подкарай Топлофикация на нафта или бензин.На нафта може/поне варненската/ на това е свързано с допълнителни еко разходи за очистване на вредните емисии с технология/електростатични филтри,катализатори ит.н./с която те не разполагат.При кризата от 2009 имаше един 10 тонен резервоар колкото да спаси положението 2-3 дена и то не за производството на топла вода а за втечняване на мазута, който вече не съществува като опция.
Е те четиво за свободното време - http://www.dnes.bg/world/2014/06/26/zashto-evropeicite-kupuvat-ruski-gaz-na-razlichni-ceni.230379

ivan dimitrov
15-01-2016, 23:25
В САЩ примерно цената на синьото гориво не е обвързана с алтернативни горива и не се влияе от цените на петрола.Как се образува цената на газта никой не знае камо ли аз.Дори петрола да стане 5$ повечето производства не могат да минат на петролни продукти.Затова ти казах подкарай Топлофикация на нафта или бензин.На нафта може/поне варненската/ на това е свързано с допълнителни еко разходи за очистване на вредните емисии с технология/електростатични филтри,катализатори ит.н./с която те не разполагат.При кризата от 2009 имаше един 10 тонен резервоар колкото да спаси положението 2-3 дена и то не за производството на топла вода а за втечняване на мазута, който вече не съществува като опция.
Е те четиво за свободното време - http://www.dnes.bg/world/2014/06/26/zashto-evropeicite-kupuvat-ruski-gaz-na-razlichni-ceni.230379

Не за това ставаше въпрос. Идеше реч за тръби и конкуренция. И за цени, естествено. А колкото до топлата вода - Варна я газифицираха преди 10-тина г. Има алтернатива, един вид. В близко бъдеще горенето на въглерод ще престане. До тогава е въпрос на цена, какво ще се ползва за топлата вода.

dimitar_vd62
15-01-2016, 23:58
Като има една тръба за каква конкуренция говорим, независимо дали е руска или не, щомм е една.А по цените на бензина в Бг виждам каква е конкуренцията - никаква.Освен това не знам как става така ако единия предложи по-ниска цена как ще развалиш договора с другия, който обикновенно е дългосрочен и ако не купиш заявеното плащаш глоби.За да построиш газаправод от-до трябва да му осигуриш потребление на газ за да се изплати и да имаш печалба.Никой няма седне да прекарва тръби ей така.Ако Газпром направи ЮП кой е тоя дето ще прекара втора тръба ако не може да и използва капацитета.Да речем че ЕС си прекара тръба до Азърбейджан, Газпром едва ли ще прекара и той тръба ако предварително не е осигурил доставки.Демек да има търсене на газ а съществуващия вече да не може да го погаси.Иначе в момента в който се прекара втората тръба доставчика попървата може драстично да намали цената под тази на втория и да му обесмисли проекта.Затова идеята на ББ за газов хъб е безпереспективна щото няма как да докара 2-3 тръби и да чака някой да си наточи за дневни месечни или тримесечни нужди.Просто няма такива доставчици ако ще и да са американци , араби или марсианци.Поне аз го разбирам така.Цялата игра бешеГермания да стане енергиен център.Затова име и СП-2, като прекрати Русия доставките през Украйна,Германия ще захрани Южна Европа и ще взема транзитни такси а ние ще сме краен потребител пак с най висока цена.Иначе СП 1 дори не е натоварен на пълна мощност и може да обезпечи доставките на газ за Германия и централна Европа.Първо се договарят цените и обема на газовите доставки след това се прекарва тръбата.Постави се на мястото на доставчик на газ от другата страна на морето и кажи как и при какви условия ще доставиш газ в Европа.

http://ria.ru/analytics/20160114/1359594115.html

ivan dimitrov
16-01-2016, 12:06
Мислиш че няма значение, дали можеш да договаряш с двама или трима доставчици? При наличие на тръба на газпром, от наша гледна точка, построяване на още една до там е безсмислено. Газпром имат проблем с Украйна, да си го решават. Целта Германия да е енергиен център е постигната отдавна. Тя и в момента е. Целта беше Газпром да си запази монопола, до колкото е възможно. Азерите искат да продават, даже имаме договореност някаква, до колкото разбирам. Ако ще влагаме наши пари в тръби, то е логично да дърпаме натам. Договорите са дългосрочни, когато нямаш възможност да договаряш с по вече доставчици. Така е защото така цената е по ниска. Пак напомням за единният енергиен пазар. ЕС отдавна натиска за интерконекциите, тъкмо заради това. Север2, докато не тръгне газ по него, не го брой.

dimitar_vd62
16-01-2016, 16:01
Да не го броя, добре, ама важен е начина по който Меркел реагира.Проблема с Украйна не е между нея е Русия.Там проблема беше че Украйна отклоняваше транзитен газ за който би следвало да платят други.И те като не си получат стоката естествено не плащат.Украйна реши че така ще си запълни хранилищата на вересия и някой друг ще плаща.Това е така понеже се разрастнала неимоверно много, всеки който му скимне се включвал без някакви планове за доставки, разчитали че Големия брат ще опрощава.Да ама не.За туй сега плащаш и получаваш, пък къде ти се губи търси по трасето.Ето Украинската газопреносна мрежа преди и сега.А тез доставчици дали не си правят сметката какъв пазар ще имат и дали си заслужава да прекарват тръби.А ти ако искаш прекарай си тръби до 2-3-4 доставчици и чакай.

ivan dimitrov
16-01-2016, 19:43
Лелее! Ами то......ако видиш наща газопроводна мрежа, ще се окаже че по вече и от Украйна крадем!
Проблемът м/у Русия и Украйна е транзитният газопровод, за който се хванаха за гушите още щом Украйна се отдели. По точно - проблем са транзитните такси, за които още не могат да се разберат.

dimitar_vd62
16-01-2016, 20:35
Украйна вземаше транзитни такси за транзитен пренос на газ до други страни.Но заедно с таксите отклоняваше и газ за собствени нужди, т.е крадеше от чуждия газ.После окрадените си търсеха газта, а Газпром си търсеше парите за подадената газ.Кое не можеш да разбереш.Някой там се закачил за газопровада щото бил човек на някой и съответно не плаща и т.н. Иначе е нормално да се разраства газопреносната мрежа ама успоредно с това расте и нуждата от газ която не се краде а се купува.

alfa racer GTA
16-01-2016, 21:19
Украйна "крадеше" след като изтече договорът за транзит с Газпром и никой от тях не искаше да направи отстъпка.Украйна искаше по-ниски цени за газа или ако не искаше по високи такси за пренос на газ.Не се разбраха, нямаше действащ договор и Украйна започна да "краде" от доставките за Европа.Ако ги питаш тах, то те си прибираха "таксата" във вид на газ по новите искани от тях цени за транзит от Газпром.

Не ме интересува кой крив, кой прав.

Нашата цена на доставяният от Газпром газ се определя от цената на петрола по световните борси отпреди 9 месеца и пряко зависи от него.Такава е формулата за определяне на цената.ПОвече от 80% от цената на газа ни се определя от цената на петрола.Такива са били прогнозите на експертите на Газпром, и как дойдоха на власт поредните предатели от БСП, Р.Овч .побърза да подпише 2 години предсрочно нов договор с нова цена в изгода на Газпром и да прекрати действащият който беше в наша изгода .Срещу тлъста комисионна разбира се.

Дълги години бяхме кенефа в който Русия сереше и ни набутваше вторият по цена газ в Европа на цена над 650 $ за хиляда кубика ...

Стига вече.

Аз се радвам, че Русия и САЩ водят икономическа война, че докато не водеха такава всичко беше скъпо.

Та, говорехме как се формира ЦЕНАТА НА ГАЗА ЗА НАС, а не как и защо Украйна била крала драги товарищи...

Украйна да се оправя.Русия и тя.
Аз съм Българин, мен България ме интересува!

dimitar_vd62
16-01-2016, 21:44
Ти сам каза че Р.Овчаров срещу тлъста комисионна е подписал изгоден договор за Газпром.След като има кой да отвори вратата на кенефа не се сърди че някой сере.Всеки гледа да сключи възможно най-изгоден за себе си договор.Ако няма кой да вземе комисионната няма кой да сере.Те и американците серат в Марица 1и2 заради Костов, ама там не мрънкате.Колкото до България докато не спрем да се държим за нечия поличка няма се оправим.Ма това няма как да стане поради особеностите на българиския манталитет.

ivan dimitrov
17-01-2016, 13:15
Ти сам каза че Р.Овчаров срещу тлъста комисионна е подписал изгоден договор за Газпром.След като има кой да отвори вратата на кенефа не се сърди че някой сере.Всеки гледа да сключи възможно най-изгоден за себе си договор.Ако няма кой да вземе комисионната няма кой да сере.Те и американците серат в Марица 1и2 заради Костов, ама там не мрънкате.Колкото до България докато не спрем да се държим за нечия поличка няма се оправим.Ма това няма как да стане поради особеностите на българиския манталитет.

Е, тука си прав. Аз за това няколко пъти писах, че не обвинявам руснаците за това полужение. Пак ще го напиша - трябва да са луди, да не се възползват, щом номерът минава. Номерът вече не минава, това е полужението. С мариците не съм никак наясно, как и какво се е случило. Видно е че има и там нещо куцо, след като се навиха да предоговарят цените, въпреки че поставят условия. С ВИ тата, нещата са ясни - политика на ЕС, целта е постигната, край на преференциалните цени. Така или инак - либерализация на пазара. Предстои единен енергиен пазар. Ще видим, и аз имам притеснения, но.....

alfa racer GTA
17-01-2016, 13:24
Не, бе.Отново не си ме разбрал.

Не се сърдя на Рашата.

Яд ме е че Р.Овч. не си получи заслуженото !

Яд ме е и че някой е гласувал за такива галфони като него, избрал ги е да ни управляват, а след това се оплаква...

Робско съзнание, независимо дали е към Русия или САЩ.

И сегашния ББ е роб- "Шефовете да се разберат".

Лошото е че когато си избрал роб да управлява цялата държава, той прави целият народ роби...