Колеги реших да се пробвам с един дали имам шанс неговата 6 цилиндера редови + чип тунинг 92 година неговото некъде около 180 коня на 20 литра бензин сме се фанали има ли смисъл според вас ...
Printable View
Колеги реших да се пробвам с един дали имам шанс неговата 6 цилиндера редови + чип тунинг 92 година неговото некъде около 180 коня на 20 литра бензин сме се фанали има ли смисъл според вас ...
Зависи от шофера,ако си познаваш колата и знаеш да я караш имаш шанс.
По принцип той е фаворит,но има вариант да го сцепиш.
Каква е гонката на дълго или ?
От Светофар до светофар ...
Абе какви са тия чипове за бензинови коли, дето качват 30 коня, дайте и на мен! :crazy:
По темата - имаш някакви шансове, макар и минимални, ако BMW-то е напълно заводско.
С чипнато такова (макар и не с 30 коня отгоре :) ), няма да стане работата, ще му гледаш стоповете.
Има значение също така състоянието на автомобилите, както и ЗКУ. ;)
То е на около 200 000 хиляди и не е заводско с чип имаше и два челни удара заради тва се хвващам щото ония иска да ме бие ама няма да стане
Е, ако си сигурен, че бимата е кошница, а твоята кола си е наред, давай. Ще го опукаш. ;)
И на мене ми е чидно откаде тези 30 тупача отгоре !
http://www.ultimatespecs.com/?option...del=46&car=150
На мен ми е чудно защо в този раздел??
Мене ми е чудно кво е станало :D
Той в кво състояние я купи с паднал таван не работеха много работи .... довечера ще го пазара
абе квай тъз мания за доказване незнам:no_no_no:и тез светофари?май имаше тема за разумното движение по пътищата,и всички споделиха мнение и ето че всичко е било излишно.абе карайте си старчетата и се кефете на коректност пък коя е по-от другата мисля че е било работа на инжинерите в автомобилостроенето.
p.s.мисля че велосипеда е най-типичното возило за доказване на сили.
Ако си сток, вероятността да те бие е доста голяма, ама нищо не се знае, ти от къде си??? Ако си някъде по Софето може да се дръпна и аз с него ако иска :innocent:, на мен ми дай гонки само :clap2:
Taка е, BMW агенте... :tooth:
Aз лично на времето точно това се колебаех - дали Alfa или Е36 320i Coupe.
E, купих си GTV, а после имах възможността да покарам Е36 320i Coupe и шЪ мЪ извиняваш, ама едното задно в никакъв случай не прави бавареца по-добрата кола, поне за мен. Ама по нито един показател! ;)
по-скоро съм склонен да вярвам че става въпрос за доказване на другия че колата е стока а не на самите себеси.аз мисля че ако будиш съмнение в каквото и да било че не е това за което си мечтал,или го отстраняваш(ако е проблем) или се разделяш тотално с него.нека не забравяме че за хората резервни части НЯМА!
БМВто ше бие....
Аз пък такива теми:dyrvo_v_kenefa:,незнам защо модовете ги държат въобще.Пусни се и тогава коментирай.Понякога ме е срам ,че съм си купил 156:angry1:
Пускам под тема:
Имам ли шанс срещу космическия кораб Восток 18 или да се пробвам с чипнатия Аполо 17....
Мен такова бмв ме дърпа с по- малко от една кола на светофара на 43ти в Младост до светофара на Шел.....според мен трябва да го вземеш на 400м....
Като не ти харесва не пиши бе, то за това е раздел ОБЩИ ПРИКАЗКИ, за да не се пускат такъв род теми в Тунинг и Рацинг!!! А ако наистина те е срам, че си си я купил, дай да си направиме една дръпка(ако нямаш чип), да те бегам малко и направо да ми я подаряваш, щото те е срам, стига говорил глупости, не сме тука да се заяждаме и да се караме, а да пише кой каквото го вълнува :flowers:
Аааа, и едно допълнение - мисля че с Востока може да го бегаш(все пак си с Алфа), ама чипнатото Аполо баце е Хамериканска машина и то с ЧИИИП, така че по добре не се пускай за пари или ключ за ключ!!!
Бих го с половин кола
20 литра сам + ахахаха Алфата определено има старт и това помогна
Нема такава интрига веднага след светофара ме друпна след 110 км ме би ... ама бехме минали светофара ахахаха ....
бехме От лабиринта мебелния в люлин до пежо центъра преди шела
Браво, сега ще се возиш малко на аванта :clap2:
Радвам се, че е имало гонка, а не като повечето теми. :big_bow_down:
Мен ме е било 320 комби. А имам случай да накажа 320is. купе... така че е много относително. Хватката е да не връщах газта при смяна на предавките. Докато сменяш да си на прекъсвач! И като пуснеш съединителя се изтрелваш в космоса.
Тия БМВ-та вървят мамка им. 1.8 на Алфата е слаб за тях. С/у 2.0 обаче нямат шанс. Много зависи от ЗКУ. 15 коня разлика и 200 км на кола могат да се преодолеят ако си добър шофьор.
Онова комби дето не знае да тръгне ли, да спре ли ме наказа с половин кола тогава. А купето дето е 163 коня го бия. Така, че от мноооооого голямо значение е да си познаваш колата и начина по който да я натовариш максимално.
Е точно 320 is не си бил, а това без пускането на газта и прекъсвача е :death:
С ис-ка не съм се пробвал ама един колега от дупница искаше да се пробваме ама се отказах щото ше ме смачка а и оная иска е .... .
По принцип ис-ката мачка. Но пича който караше му беше зор тръгването. Аз тръгвам с една кола пред него докато той си успокои задницата. Аз натискам за 2-ра когато той вече улавя правия път. Лека му е задницата на БМВ-то и при тръгването замита мноооого. И пича не му е свикнал сигурно. 2 пъти се пускахме и двата пъти аз тръгвам с една кола пред него. После вече когато натискам за 4-та той вече фаровете са му до заника ми, ама и пътя свършва. Това са над 400 метра. Ако тръгне иначе както аз тръгвам ще ме смаже със сигурност.
Иначе както казах съм падал и от 320и комби.
Има го и тва аз вчера му викам айде на 50 литра на мокро да се дурпаме там бмв-то няма шанс той се отказа .... ма пак иска на 1 км да се дърпаме ахах аз викам не мерси ...
Ако почнем да мислим логично, ако от 2ра на 3та да речем не пускаш газта и си преди така наречения прекъсвач, ако не пуснеш газта предполагам че се получава едно приплъзване на съединителя, което мисля че не е особенно полезно като цяло.....Плюс това идеалната крива не е където е прекъсвача, а преди нея, така че ако чакаш до него, губиш динамчика.....това са детайли, но при моменти когато ЗКУ-то се води важно, има един лаф че "Devil is in the details"......иначе мисля че трябва хептен шофера да е ливада за да не мое да се пребори ако има 15-20 коня отгоре.....и сходни кила на колите.....
Да де ама като пуснеш съединителя оборотите падат на около 5000 и при пускането се получава едно джаскане и бързо ускорение отначало. Все пак имаш инерция на мотора. Съединителя приплъзва много малко.
Абе какво го обсъждаме изобщо. Това си е моя техника и така си практукувам по гонки. Сметнал съм, че така не губя мощност и не лишавам мотора от гориво. А и дефакто има осезаема разлика.
Бавареца на тоя е 180 коня с чип тунинга и спортния филтер и некъф ауспух но алфата бате се изтрелва докато тоя пич не можа да тругне като хората след 50 метър си оказаха тунингите ... ама на светофара минах пръв беше точно до мойта врата .
Тия 6 цилиндровите са доста тромави в началото после са огън ама на къси разстояния нямат шанс:clap2: А колкото до прекъсвача и аз мисля че Ферариста е прав:respect:
Първо е Шофера щото аз се бегах с БМВ - 320 Инжекция 150 коня + чип тунинг а иначе ме кареше колегата той с 318 Ис 140 коня на 120 000 реални а въпросната ис-ка голф ГТИ с чип тунинг и турбо го направи сам да си говори та .. много си зависи в какво състояние е колата и тоя зад волана в случея извадих късмет за некви стотни иначе от много съм и падал
Ма за това не пиша,просто ми писна да чета лайна от месеци насам:death:,лошото е че и доста хора спряха да пишат и сега пишат хора където не са виждали Алфа отвътре преди месеци,а сега са активни Алфисти-пълен смех:lol:
Колкото за какво е Общи Приказки си в пълна грешка,но както каза ти не искам да споря.
ми аз сам са гонил с 2000 куб 144 или 146 коня и да ти кажа че бая назаде го оставих но за 180 коня незнам то зависи и колко мардат още де!но може и да ти се опане!успех
Бих го вече са се пускаме с един алфист със същия мотор и искам съсда с един голф 4 ка да го сложим между нас хахах за силен дух тея дни ще праиме един тонел