.......................
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА НА ГАЗ
Collapse
X
-
До galinves71 Не е вярно че във Шумен дерат.И аз съм от там,и съм с ГИ,и ми се струва по-добрият избор/по-малко проблеми.Ако имаш проблем с колата можеш да ни посетиш в SS Експрес(над дибишката бензиностанция)и сме ИТАЛИАНСКИ фенове с италиански КОЛИ пък и ги правим добре.
Comment
-
до XTRIME7 първо за много години и после нямашеме в къщи няколко дни и сега гледам че има мнение по въпроса и то от шуменец.по точно с каква деиност се занимавате сервис ли сте и ако сте по каква специалност?ако е възможно да ми кажете и нещо оринтировачно като цена на ГИ или на МЕТАН ИНЖЕКЦИЯ.вярно ли е че на метан става много ама много куца?
Comment
-
С диагностика на ДВГ,ходова част ,ел.инсталация и др.И+това можем да те ориентираме към човек разбиращ от ГИ(МЕТАН).За метана е вярно че пада мощтноста;но зависи какво искаш от колата.За предпочитане да наминеш за всякакви въпроси/ЧНГ.
Comment
-
надявам се екоро да си купя 146-ца.какво да гледам.м/у 96-98 с газова уредба или 99-00 без газова уредба (да се сложи допълнително) и дали става обикн.газ уредба.
ако не става колко струва актуално ГИ
мерсиAlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderПо добре 99-00 без АГУ. Става и обикновена но не ти го препоръчвам.
Българските ГИ в момента са около 1000-1200.
ОГУ е по-евтина -това е предимство.
моля кажете ми недостатаците,не искам да направя грешка.
Недостатаци....................................... .................................................. ...............
благодаряAlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM
Comment
-
колеги аз сякаш взех да се отказвам от каквато и да е газова уредба защото като гледам на къде отиват нещата в българия нищо чудно както дизела мина цената на бензина така и газта да го последва,българските управници въобще не мислят за бедния народ.в моя град зареждам от 3 бензиностанции и на 2 от тях няма газ и бензин от преди нова година така че незнам за сега ще изчакам.ходих при двама майстори да говоря и двамата ми отговориха да изчакам след нова година се очаквало намаление на цените на италиянските г.инжекциони,сега алфата ми гори 9 а през лятото под 8 и затова се двуомя.
Comment
-
Колеги,имам АЛФА 155 ТС 1.7 8V и преди 2 седмици и сложих ГИ,за сега мога да кажа ,че съм доволен.Градско при тези неразчистени улици ми дава 10 на 100,а на бензин през лятото и нормално каране 130-140 на дълъг път ми дава 8.1 на 100.Впонеделник ще ходя до Плевен и ше я засека колко ще гори извън градско на газ.ГИ-то е ФОБОС-и мисля че е българска,монтираха ми я в техния сервиз в Плевен.Цената и е 1185 лв.със зареждане отвън и показание на нивото в бутилката при водача.Няма разлика във вървенето и ускорението между газ и бензин.
http://www.fobos-bg.com/155 1.7 ТS 96 klima вече и ГИ
Comment
-
Е чак пък да няма разлика между газ и бензин , та дори и да е газов инжекцион. Това го разказвайте в някоя селска кръчма!Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
Alfa 166 2.4 JTD 2003г.
Comment
Comment