Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:02.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Това което казах не беше насочено специално към теб ,а по-принцип. Ключ можеш да си купиш, направиш, сглобиш и.т.н. ,какъвто искаш. Само ,че нещата си отиват на мястото и ще става все по-трудно да се слагат неща правени от кой падне/не , че са по-лоши/, и рано или късно това неминуемо ще се отрази на цените на уредбите и труда.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Роби имам чувството че колата харчи много напоследък.
        Може ли да е от заспалата ламбда и ,ако я сменя дали ще се оправят нещата?
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Според мен е от газта.Зимата е егати бъркоча...Аз на извънградско отпрах весел разход от 10/100 при скорост около 120-130-140км/ч, което мисля че е множко ;(
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• градско съм 16,17 така че споко нормално е

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Роби имам чувството че колата харчи много напоследък.
              Може ли да е от заспалата ламбда и ,ако я сменя дали ще се оправят нещата?
              Ела и ще я събудиме....с чука
              Шегувам се бе.Ще я измериме с всичката възможна техника
              Иначе нещо ми се глезите май
              Автогаз сервиз-

Comment

• Moята чукна разход от 16-17литра Ама го приемам нормално в тия студове и каране на къси отсечкиОтделно часове работа на място... Даже смятам че е малко

Карайте в момента и не го мислете...като се затопли и оправят гадната газ ще се оправи всичко
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  Moята чукна разход от 16-17литра Ама го приемам нормално в тия студове и каране на къси отсечкиОтделно часове работа на място... Даже смятам че е малко

Карайте в момента и не го мислете...като се затопли и оправят гадната газ ще се оправи всичко
                  оффффф олекна ми значи не съм сам.тия къси отсечки са голям мор направо

Comment

• Какво имате предвид "къси отсечки" ? Моите маршрути обикновено са около 6-7км и спирам, след някой друг час пак 6-7км и така на ден около 30-50км...Разход в града около 13,8-14л/100км
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Моите отсечки са от 2-3-4км.. после оставям колата да работи 30мин на място за да не истива...(най-често е от вкъщи до сервиза при Румен..та там работи.).После отивам някаква работа да свърша напред назад...Леко настъпя газста..все пак е 2.0...После изстине пак 2-3км. после изляза с гадже 2 часа на място...После се прибера...сутринта запаля я обърна я на газ и след 30мин работа на място отивам да седна в перфектно топлата ми кола

Ама ти на ден минаваш 50км...а аз 20-30км. прекосили и то през 2 дни

Това разбирам под къси отсечки и работа на място
                      by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                        ... после изляза с гадже 2 часа на място..
                        Хехех бате Венци, значително по-икономична ще ти е колата, ако посъкратите любовната игра

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Хехех бате Венци, значително по-икономична ще ти е колата, ако посъкратите любовната игра
                          Ауууу аз съм я забравил...е с нея стават 4 часа

Моя съвет към всички с газови котлони в тия условия...Карайте и да не ви пука Тази промяна от 10-15градуса в рамките на 2-3 дни много бърка сметките Ходете като искате на профилактични настройки и да пиете по кафенце с Роби, ама не го мислете толкова
                          by RUBIG service

Comment

• Аз от толкова кафенца ще се напи....орезиля! Пък и като сте се разтърчали
                            Автогаз сервиз-

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                              Аз от толкова кафенца ще се напи....орезиля! Пък и като сте се разтърчали
                              Въх сакън

А сега на въпроса .
                              При евентуално разцентрован дебитомер на 164-ка и конвенционална газова може ли да окаже влияние на разхода на газ ?
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Какво имате предвид "къси отсечки" ? Моите маршрути обикновено са около 6-7км и спирам, след някой друг час пак 6-7км и така на ден около 30-50км...Разход в града около 13,8-14л/100км
                                Eми тоав са къси отсечки .
                                Същото е и при мен , сигурно за това е висок разхода.
                                Вярно ли е ,че зимата Газта е по-гадна отколкото лятото примерно?
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X