Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Може незнам,предишното ми зареждане беше от една газстанция на Литекс и чесно да си кажа направо си миришеше на коресилин или нещо такова какво са и слагали незнам но откак се помня такова нещо за първи път ми се случва
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Не знам гадна ли е, хубава ли е, ама на газ постоянно се налагат корекции в работата на Мотроника. Иначе реве за ламбда регулиране.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
        Eми тоав са къси отсечки .
        Същото е и при мен , сигурно за това е висок разхода.
        Вярно ли е ,че зимата Газта е по-гадна отколкото лятото примерно?
        Вярно е... Или казано по друг начин съотношението м/у пропана и бутана е по-кофти, от колкото през лятото (кое е повече и кое по-малко вече някой друг трябва да каже).
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
          Не знам гадна ли е, хубава ли е, ама на газ постоянно се налагат корекции в работата на Мотроника. Иначе реве за ламбда регулиране.
          Е ти барем можеш да си го човъркаш кога как ти е на кеф
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Мога да виждам само какво става с времената. Ама след всяко зареждане на газ настройките се променят. В момента при частични натоварвания (извън града, 5-та предавка, 80-90 км/час) ми свети лампата. Ако настъпвам - угасва. Но пък паленето сутрин е добре на бензин. До следващото зареждане...
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Хм, пропуснал съм да отида за чистене на филтъра... Да видим след толкова километри какво ще е...
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Какво да е .......пепеляк! Дидо ти с коя помпа си? Старата или новата?
                Имам нещо предвид, та за това питам.
                Автогаз сервиз-

Comment

• Електрониката си е външна, ако това питаш. Би трябвало да е старата.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                    ОБЩИ ПРИКАЗКИ - ЗА ГАЗТА И ПРОБЛЕМИТЕ
                    айде сега даваите?!?!
                    Ако Модератора прецени да го изтрие!!!
                    имам въпрос ако някой може да помага от една година съм с газов ижекцион но сега зимата ми заглъхва около 4000 оборота прави го само на газ
                    алфа ромео 156 2.0

Comment

• Първоначално публикувано от kokks Покажи съобщение
                      имам въпрос ако някой може да помага от една година съм с газов ижекцион но сега зимата ми заглъхва около 4000 оборота прави го само на газ
                      Ако това те успокоява :- Не си само ти така!
                      Като се оправи времето всичко ще си дойде на мястото. Може и да направиш една контролна диагностика за евентуален проблем или пренастройване.
                      Автогаз сервиз-

Comment

• Както си седя пред компа, се сещам де питам нещо. На повечето обикновенни АГУ има пробка на редукторите за източване на тежки фракции и замърсявания (т.нар. гняс). Как стои въпроса при ГИ? Гледам редуктор-изпарителя на моя Bigas и не виждам пробка? Аз ли съм кьорав, или просто няма такава опция?
                        Лудия

Comment

• Първоначално публикувано от Двигателист Покажи съобщение
                          Както си седя пред компа, се сещам де питам нещо. На повечето обикновенни АГУ има пробка на редукторите за източване на тежки фракции и замърсявания (т.нар. гняс). Как стои въпроса при ГИ? Гледам редуктор-изпарителя на моя Bigas и не виждам пробка? Аз ли съм кьорав, или просто няма такава опция?
                          При мен също няма такава пробчица...
                          Мислех си ,че щом няма значи няма и нужда да има ,но това си го мислех само докато не го отворих редуктора след изминати 35000 на газ!!!!Вътре беше.... страшно...
                          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Наскоро човека от Иком ми писа, че вече има филтри за вграждане на тръбопровода м/у пълначката и бутилката. Според вещите ще има ли полза реална от него?
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Аз пък сложих спортен филтър на колата и ми дигна с 2 л на 100км! А уж нямало пробеми разпавяха тука във форума

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                                Наскоро човека от Иком ми писа, че вече има филтри за вграждане на тръбопровода м/у пълначката и бутилката. Според вещите ще има ли полза реална от него?
                                Ми аз не съм от вещите, но по пътя на логиката ще сменяш един филтър в повече .

Comment

Working...
                                X