---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки за газта и проблемите ни
Collapse
X
-
Това което казах не беше насочено специално към теб ,а по-принцип. Ключ можеш да си купиш, направиш, сглобиш и.т.н. ,какъвто искаш. Само ,че нещата си отиват на мястото и ще става все по-трудно да се слагат неща правени от кой падне/не , че са по-лоши/, и рано или късно това неминуемо ще се отрази на цените на уредбите и труда.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Според мен е от газта.Зимата е егати бъркоча...Аз на извънградско отпрах весел разход от 10/100 при скорост около 120-130-140км/ч, което мисля че е множко ;(Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеРоби имам чувството че колата харчи много напоследък.
Може ли да е от заспалата ламбда и ,ако я сменя дали ще се оправят нещата?
Шегувам се бе.Ще я измериме с всичката възможна техника
Иначе нещо ми се глезите май0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Moята чукна разход от 16-17литраАма го приемам нормално в тия студове и каране на къси отсечки
Отделно часове работа на място... Даже смятам че е малко
Карайте в момента и не го мислете...като се затопли и оправят гадната газ ще се оправи всичкоAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеMoята чукна разход от 16-17литраАма го приемам нормално в тия студове и каране на къси отсечки
Отделно часове работа на място... Даже смятам че е малко
Карайте в момента и не го мислете...като се затопли и оправят гадната газ ще се оправи всичко
Comment
-
Какво имате предвид "къси отсечки" ? Моите маршрути обикновено са около 6-7км и спирам, след някой друг час пак 6-7км и така на ден около 30-50км...Разход в града около 13,8-14л/100кмЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Моите отсечки са от 2-3-4км.. после оставям колата да работи 30мин на място за да не истива...(най-често е от вкъщи до сервиза при Румен..та там работи.).После отивам някаква работа да свърша напред назад...Леко настъпя газста..все пак е 2.0...После изстине пак 2-3км. после изляза с гадже 2 часа на място...После се прибера...сутринта запаля я обърна я на газ и след 30мин работа на място отивам да седна в перфектно топлата ми кола
Ама ти на ден минаваш 50км...а аз 20-30км. прекосилии то през 2 дни
Това разбирам под къси отсечки и работа на мястоAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение... после изляза с гадже 2 часа на място..Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеХехех бате Венци, значително по-икономична ще ти е колата, ако посъкратите любовната игра
Моя съвет към всички с газови котлони в тия условия...Карайте и да не ви пукаТази промяна от 10-15градуса в рамките на 2-3 дни много бърка сметките
Ходете като искате на профилактични настройки и да пиете по кафенце с Роби, ама не го мислете толкова
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Аз от толкова кафенца ще се напи....орезиля! Пък и като сте се разтърчали0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеАз от толкова кафенца ще се напи....орезиля! Пък и като сте се разтърчали
А сега на въпроса .
При евентуално разцентрован дебитомер на 164-ка и конвенционална газова може ли да окаже влияние на разхода на газ ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКакво имате предвид "къси отсечки" ? Моите маршрути обикновено са около 6-7км и спирам, след някой друг час пак 6-7км и така на ден около 30-50км...Разход в града около 13,8-14л/100км
Същото е и при мен , сигурно за това е висок разхода.
Вярно ли е ,че зимата Газта е по-гадна отколкото лятото примерно?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment