If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може незнам,предишното ми зареждане беше от една газстанция на Литекс и чесно да си кажа направо си миришеше на коресилин или нещо такова какво са и слагали незнам но откак се помня такова нещо за първи път ми се случва
Eми тоав са къси отсечки .
Същото е и при мен , сигурно за това е висок разхода.
Вярно ли е ,че зимата Газта е по-гадна отколкото лятото примерно?
Вярно е... Или казано по друг начин съотношението м/у пропана и бутана е по-кофти, от колкото през лятото (кое е повече и кое по-малко вече някой друг трябва да каже).
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Мога да виждам само какво става с времената. Ама след всяко зареждане на газ настройките се променят. В момента при частични натоварвания (извън града, 5-та предавка, 80-90 км/час) ми свети лампата. Ако настъпвам - угасва. Но пък паленето сутрин е добре на бензин. До следващото зареждане...
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
имам въпрос ако някой може да помага от една година съм с газов ижекцион но сега зимата ми заглъхва около 4000 оборота прави го само на газ
Ако това те успокоява :- Не си само ти така!
Като се оправи времето всичко ще си дойде на мястото. Може и да направиш една контролна диагностика за евентуален проблем или пренастройване.
Както си седя пред компа, се сещам де питам нещо. На повечето обикновенни АГУ има пробка на редукторите за източване на тежки фракции и замърсявания (т.нар. гняс). Как стои въпроса при ГИ? Гледам редуктор-изпарителя на моя Bigas и не виждам пробка? Аз ли съм кьорав, или просто няма такава опция?
Както си седя пред компа, се сещам де питам нещо. На повечето обикновенни АГУ има пробка на редукторите за източване на тежки фракции и замърсявания (т.нар. гняс). Как стои въпроса при ГИ? Гледам редуктор-изпарителя на моя Bigas и не виждам пробка? Аз ли съм кьорав, или просто няма такава опция?
При мен също няма такава пробчица...
Мислех си ,че щом няма значи няма и нужда да има ,но това си го мислех само докато не го отворих редуктора след изминати 35000 на газ!!!!Вътре беше.... страшно...
Наскоро човека от Иком ми писа, че вече има филтри за вграждане на тръбопровода м/у пълначката и бутилката. Според вещите ще има ли полза реална от него?
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Наскоро човека от Иком ми писа, че вече има филтри за вграждане на тръбопровода м/у пълначката и бутилката. Според вещите ще има ли полза реална от него?
Ми аз не съм от вещите, но по пътя на логиката ще сменяш един филтър в повече .
Comment