If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мен назрява проблем с газовата - нещо започна да тресе на празен ход и дава богата смес спрямо бензина. Мирише ми на дюза... Като я пуснахме в действие преди 2 години, пак обогатяваше, но работеше гладко, по-добре от на бензин дори. А и сега дадох почивка за около 1100 км, обаче не се оправи.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
При мен назрява проблем с газовата - нещо започна да тресе на празен ход и дава богата смес спрямо бензина. Мирише ми на дюза... Като я пуснахме в действие преди 2 години, пак обогатяваше, но работеше гладко, по-добре от на бензин дори. А и сега дадох почивка за около 1100 км, обаче не се оправи.
Кофти ,аз ще си мълча за моите проблеми ,че не е за разправяне.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Аз пък затова не им обръщам внимание защото кажа ли ,че няма проблем с нещо и то се обажда скоро след това .
Откакто започнах да я карам обаче под 4к оборота започна и да гори под 12-13 газ дори успях да я докарам до 11 градско на културно каране без да се пънем да сме първи на светофара .
Ама докато и газта не вземе да пада ще я карам така "икономично" , че на 1,19лв малко зор идва работата .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Дочух, че газта ще стане 1,70 лв / литър !!?!??! Не знам дали е поредната спекулация, ама като гледам как за едно лято я вдигнаха с 10-12 стотинки - нищо чудно до зимата газта да е 1,50/литъра...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Дочух, че газта ще стане 1,70 лв / литър !!?!??! Не знам дали е поредната спекулация, ама като гледам как за едно лято я вдигнаха с 10-12 стотинки - нищо чудно до зимата газта да е 1,50/литъра...
Тогава ще започвам да си търся скутер даже по-добре мотопед.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
здравейте,карам алфа 156 1,8 тс има газов инжекцион брц слаган в италия,превклучва когато си иска на газ,и не работи добре ,къде в софия могат да я оправят
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
здравейте,карам алфа 156 1,8 тс има газов инжекцион брц слаган в италия,превклучва когато си иска на газ,и не работи добре ,къде в софия могат да я оправят
Comment