Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не, просто си иска корекции...на ГИ в натоварен режим.
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
      Не, просто си иска корекции...на ГИ в натоварен режим.
      Значи скоро ще се видим.
      146 1.3 боксер 1996г.
      156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• Колега Robygas, имаш ли впечатления от Ситроен Берлинго 1,4 бензин 2007-ми набор, че имам една такава оферта за софийските дупки и задръствания? Имам предвид вариантът да му се сложи ГИ, колко би струвало и евнтуални проблеми?
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• А дали има значение бутилката пълна или празна е за динамиката на колата?
          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Колега Robygas, имаш ли впечатления от Ситроен Берлинго 1,4 бензин 2007-ми набор, че имам една такава оферта за софийските дупки и задръствания? Имам предвид вариантът да му се сложи ГИ, колко би струвало и евнтуални проблеми?
            Гъзов инжекцион ли ще слагаш, ужас Да си прецакаш колата за некви 10 лв. на 100 км., ти си знаеш.

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            А дали има значение бутилката пълна или празна е за динамиката на колата?
            При мен няма, само вече като остане съвсем малко газ почва да се усеща във високите обороти, но това е буквално секунди преди да свърши изцяло. Иначе да кажем с 5 л. няма разлика, ма аз съм с евро сонда и тва май има значение.
            2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              А дали има значение бутилката пълна или празна е за динамиката на колата?
              Има много значения. Времето-топло-студено, Бутилката -пълна догоре или полу празна, състояние на мембраните при АГУ и.т.н. Преди време беше питал за събота. Работя от 9,30 до 13ч.

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Гъзов инжекцион ли ще слагаш, ужас Да си прецакаш колата за некви 10 лв. на 100 км., ти си знаеш.

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Тебе пък какво ти стана?!? Нали съм ти казвал, че две еднакви коли няма. Стига си се надувал с тия 10лв...

На колегата с Берлингото- Цени на ЛС. /че модератора ще ме бие/
              Автогаз сервиз-

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Драги, аз си оставам твърд нафта фен Това Берлинго просто е за много добри пари, на малко километри, собственикът е на зор...и по стечение на обстоятелствата е бензиново. И понеже съм карал такова служебно от по-старото поколение, и му знам разхода за мизерните 75 кончета като няма да върви, поне да не ме набутва. Пък и е по-маневрено в градски условия и по-евтино на окачване от 156-цата Ще видим тази седмица дали ще се получи.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Алоооооооо гАзарите !
                  Заспахте ли какво Ви стана? То бива криза ама чак пък да няма кой да се обади...
                  Автогаз сервиз-

Comment

• Стикер???

Ми да се обадя, уж кат стар гАзар...
                    Вчера преди да ми заредят поискаха да ми видят стикера за годишен преглед на уредбата! Неудобство е да се отваря багажника за да видят лепенката върху бутилката! Мисля, че едно стикерче на прозореца е по-подходящ вариант!А??? Какво ще кажете?
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Аз им показвам паспорта на уредбата.
                      Аман от стикери.
                      146 1.3 боксер 1996г.
                      156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• Аз пък нямам стикер...и паспорт.
                        Автогаз сервиз-

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                          Аз пък нямам стикер...и паспорт.
                          Значи от сервиза който ти е монтирал газовата да ти издадат .
                          т.е. за си издадеш сам
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Там е работата, че тия дето я слагаха ги уволних преди 7-8 години и сега духам супата . А бе гадна работа
                            Автогаз сервиз-

Comment

• Моят стикер е - като отворя багажника на капака залепен.. По-удобно е - мога ли всеки път да ровичкам багажа докато стигна до бутилката.. Май забравих да спомена че от около 3 седмици съм на газ и при разход - градско от 15 бензин на 17 - газ направо вече си карам колата с кеф и без да се интересувам кол.ко ще ми изгори..
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Абе Роби, дюзи от 1,6ТС (моите), могат ли да захранят 2.0ТС мАтор или ще трябва смяна с по-големи?
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X