Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преди всичко не е лошо да напишеш за каква кола с какъв двигател и каква марка ГИ става дума.
    Добре е да се знае и какви инжектори са монтирани.

Ако иде реч за 156-1.8 трябват доста прецизни настройки-иначе ядове.
    Last edited by robygas; d.m.y г., 20:23.
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Колеги, с газов инжекцион на OMVL съм (така я взех колата) и губи мощност при малко по - висока скорост 120-140км/ч значително по - трудно достига на газ, на горе да не говорим, но там вече ако има нужда превключвам на бенз. Та мисълта ми е, че искам да мина една диагностика и да се настрои евентуално. Има ли някъде в София газаджия, който работи с тази конкретно марка? Може и на лично да не правим реклама.
      '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
      '05 Audi A6 4.2i

Comment

• , . Да питам и аз нещо., .обмислям да си сменя изпарителя с някоб по-усилен. Та имам колебание между Романо140киловата и томасето арктик 240 коня,чудя се кой ще е по подходящ за арезето ми и кой е податлив на финна настройка.
        П.с. газовата е ГИ фобос 1
        Last edited by don_pepone; d.m.y г., 14:01.
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• На Романо RRIS03 е добър вариант.
          Томасетото - далече от него

За да разбереш дали е пътник твоя - намачкай я на 3-4та до ограничител, ако налягането ти падне с повечот 0.2бар-а, значи е пътник.
          ex - 147 16v multijet

Comment

• Другата седмица ще я гледаме с един пич,да видим,ма сигурно ще го сменя моя че "майстора ми" (предният) ми е сложил някъв турски МИМГАС дето няма настройване.

Comment

• Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщение
              Колеги, с газов инжекцион на OMVL съм (така я взех колата) и губи мощност при малко по - висока скорост 120-140км/ч значително по - трудно достига на газ, на горе да не говорим, но там вече ако има нужда превключвам на бенз. Та мисълта ми е, че искам да мина една диагностика и да се настрои евентуално. Има ли някъде в София газаджия, който работи с тази конкретно марка? Може и на лично да не правим реклама.
              Eла да пробваме да я настроим.

Ако само това е проблема.
              Last edited by robygas; d.m.y г., 23:08.
              Автогаз сервиз-

Comment

• Интересно ми е има ли ГИ-та които да поддържат коли които развиват 8000об и пика им на вървеж е след 5500 примерно,говоря за атмосверки. Разглеждах някоко софтуера за ГИ и ми направи впечатление че са до към 6-6500об разграфени таблиците им за корекция та затова и ми стана интересно.

Comment

• ex - 147 16v multijet

Comment

• Това каква марка е..

Comment

• Agis
                      ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                        Интересно ми е има ли ГИ-та които да поддържат коли които развиват 8000об и пика им на вървеж е след 5500 примерно,говоря за атмосверки. Разглеждах някоко софтуера за ГИ и ми направи впечатление че са до към 6-6500об разграфени таблиците им за корекция та затова и ми стана интересно.
                        При мене е 8000 или 8500... Славгаз...
                        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• супер значи има варианти
                          Да видим първо как ще е алфуната като и сложим новият изпарител Романо усилен до 140kw и да я настроим като хората,а живот и здраве за другата ми кола ще мисля за ГИ дето му требат настройки до 8000об

Comment

• Колеги, знаете ли някой/някъде да продава платката(електрониката само) за Прогаз-П? Това е някакъв евтин латвийски ГИ, който ми монтираха и вчера сдаде багажа, докато го ъпдейтвах.
                            Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

• Платката не е ли целия компютър?
                              Щото то има само кутия още.

Мисълта ми е, че си за нов компютър и щом системата е евтина значи и компа няма да е скъп.
                              Last edited by robygas; d.m.y г., 23:02.
                              Автогаз сервиз-

Comment

• Прати го за гаранция, оправят ги.
                                ГИ ти е Тамона.
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X