Първоначално публикувано от kendo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки за газта и проблемите ни
Collapse
X
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеНе знам от какво е продиктувано мнението ти, но ако е на база еднократен досег с въпросният производител не мисля, че е коректно изказването ти.Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеможе да сте сбъркали нещо при монтажа. не съм имал проблем с мемтекс.Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
И аз за това се учудих. Работя с тях от както са създадени преди 20г. Произвеждат и изнасят и и не съм имал ядове. Дребни грешки е имало разбира се, но те по-скоро са били в окомплектовката отколкото в самите мембрани, а и аз говоря за хиляди направени изпарители и грешка има примерно при 1/1000 което си е адски задоволителен допуск.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеИ аз за това се учудих. Работя с тях от както са създадени преди 20г. Произвеждат и изнасят и и не съм имал ядове. Дребни грешки е имало разбира се, но те по-скоро са били в окомплектовката отколкото в самите мембрани, а и аз говоря за хиляди направени изпарители и грешка има примерно при 1/1000 което си е адски задоволителен допуск.Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
Вече съм с нова мембрана за AG изпарителя благодарение на Роби
Сега, помогнете малко защото в ремонтният комплект има две гумички които първо, че като разглобих изпарителя в него такива нямаше, второ колкото и да гледам си оставам само с гледанеНемога да им намеря място и това е. Ето снимки на двете гумички плюс детайлна снимка на разглобеният изпарител.
Comment
-
Comment
-
На мен ми приличат като да са от клапата на кобилицата. Това което е означил Emzo с червено е леглото на оста на въпросната кобилица. А гумичките вероятно са 2, защото леглото на клапата вероятно я има в 2 разновидности (с глухо легло или с разпробито).
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Comment
-
-
Колеги, моля, дайте съвет!
От известно време ГИ ми прехвърля на бензин без видима причина. Резервоарът е пълен. Днес включих лаптопа към газовото ЕКУ и обиколих малко и се случи отново. Програмата указва към утечка на газ. Огледах но такъв нямаше, нито мирис нищо.
Сега въобще не тръгва на газ, тъй като няма налягане в изпарителя.
Къде да търся проблема?
Comment
Comment