Известие

Collapse
No announcement yet.

Директно впръскване на газ ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой получи ли номер на този човек, да видим какво казва за тея газови. иначе само празни приказки. Някой щеше да се обажда, и т.н.
    Virus Alfa

Comment

• Който ме е попитал съм дал номера

Comment

• Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщение
        Някой получи ли номер на този човек, да видим какво казва за тея газови. иначе само празни приказки. Някой щеше да се обажда, и т.н.
        Фирмата е DEK
        http://www.dek.bg/main.php
        уредбите които правят са
        http://www.bluetronic.info/bg/klienti

само дето явно игнорирате това което написах, че едно е да си правиш експерименти с някоя кола, и съвсем друго е да имаш готова сертифицирана уредба за нея.
        Второто е, че тази единична кола е правена месеци проби и грешки, със съответните гърмежи, счупени колектори и.т.н.
        Това, че хората са грамотни и им е предоставен автомобил върху когото да експериментират не означава, че имат готово решение за пазара.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Дали има счупени колектори?
          Ти способен ли си да направиш това, дето Младен е направил и прави?
          М/у другото блутроника няма ъпдейти, версии, вариации като фобос, например. Слагащ, настройваш елементарно и караш
          А който се интересува от директното - да звънне на телефоните там и да търси Младен (но след 16:00)

Comment

• Човече, явно изобщо не четеш постовете, а разсъждаваш.
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Жулиетата направи 128 000км с газовата на Младен и ... дюзите и работят без проблем

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Онзи ден един мой приятел монтира газов инжекцион, но не с течна фаза на една Жулиета 1.7/240. Колата излетя, но собственикът не пожали 2200лв. Няма да пиша кой е за да не правя реклама. Ако някой поиска координати да ми пише на ЛС или да ми се обади
                Това е цитат от "01.05.16 г., 08:15 " , не че нещо ама евала на шофера... Щом за няма и 2 месеца е навил 100000+ км...

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Жулиетата направи 128 000км с газовата на Младен и ... дюзите и работят без проблем
                ,,,
                sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                  Това е цитат от "01.05.16 г., 08:15 " , не че нещо ама евала на шофера... Щом за няма и 2 месеца е навил 100000+ км...

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

,,,
                  Той монтира на друга кола, на Жулиетата е вече на над 3 години
                  Грешката е моя, неправилно съм се изразил

Comment

Той монтира на друга кола, на Жулиетата е вече на над 3 години
                    Грешката е моя, неправилно съм се изразил
                    Твоито нее баш "неправилно изразяване"
                    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                      Твоито нее баш "неправилно изразяване"
                      Добре де, ВИНОВЕН СЪМ

Comment

• Жулиети QV с газови инжекциони под път и над път
                        Че и всички при Младен ходят
                        Now: 156 2.5 V6 24V
                        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Колеги, гледайте какво става тук:

Еврика.....който има и иска ще кара QV на ГАЗ. ))
                          Virus Alfa

Comment

Колеги, гледайте какво става тук:

Еврика.....който има и иска ще кара QV на ГАЗ. ))
                            А цена?

Comment

А цена?
                              пуснал съм днес въпрос за цена , чакам емайл с отговор. ако ми хареса цената, женя бусото и скачам на QV да газ. да видим дали ще съжелявам...
                              Virus Alfa

Comment

пуснал съм днес въпрос за цена , чакам емайл с отговор. ако ми хареса цената, женя бусото и скачам на QV да газ. да видим дали ще съжелявам...
                                Пиши после, че мен нещо ми споменават крупна цифра. Гледах разликите в цените на Алфи с газова в официалния сайт на Алфа Ромео

Comment

Working...
                                X