Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сме с газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    не с обикновенно агу .ще вкарам поправка в разстоянието,вече са 117км.това е разход под 7/100 супер ако е вярно направо е безценна тази алфа.1 малко пояснение,скорост не повече от 90.
    Бая си му затегнал кранчето
    146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

• Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщение
      Бая си му затегнал кранчето
      значи като и сложих газовото ми правеше проблем имаше гърмежи,смених и свещите и отидох да я настрои майстора каво е пуснал и колко не знам,малко е тежка в малките обороти но с тази икономия а пък всички знаем че ги газифицираме за икономия а не за бегачка това ме устройва.ще я пробам пак .заредих я от бензиностанция която от скоро продава газ пак от нея ще я засека.повтарям не я юркам ,карам я като сиромах.

Comment

• Хайде още един, точих се на колата близо година за ГИ и вече си имам, да чукам на дърво за сега и добре, скоро ще имам повече отзиви
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

• За бройката, и аз да кажа, някой хора с газ инжекцион (дай боже всекиму ), аз баба 75- стара и тя, стара и системата- обкновена газ!
          Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
          Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• от два дни вече и аз съм с газов инжекцион
            Alfa 145 1.4TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
              За бройката, и аз да кажа, някой хора с газ инжекцион (дай боже всекиму ), аз баба 75- стара и тя, стара и системата- обкновена газ!
              двама сме .... тоест и повечко де
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Привет,и аз съм с ГИ и си признавам съм доволен,10 на 100 градско,8 навън със 120км,добре си върви.

Comment

• От вчера и аз съм на ГАЗ...Сложих Газов Инжекцион БиГаз при колегата от форума робигаз....Само 1 ден съм карал, нямам много впечатления, но на първо четене мога да кажа, че няма разлика във вървежа от този на бензин...от което най-много се страхувах

Монтирането на самият газов инжекцион беше много кадърно направено, така че препоръчвам горещо колегата робигаз!!!
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първи отзиви от газовата

След първия по- дълъг преход ето резултата- по магистралата 130- 140 км/ч. , извън нея 80- 90- 100 км/ч. , средна скорост малко над 100 км/ч. , среден разход 9.2. За вървенето- тегли малко по- добре от на бензин, усеща се по баирите. Следват нови засичания, но засега определено съм доволен.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• от вчера 07.10.2008година и аз вече съм с пропан-бутан и съм доста доволен от инжекциона. не е като на бензин ама си е доста по добре от старата ми кола която беше с газово от 2-ро поколение. сложих го тука в бургас в едно сервизче ТехноГаз момчетата са мноо кадърни даже едното има една 155-ца с газово. сега като я засека ще ви кажа и как гори ама не вярвам да е много ако съдя по нивомера някаде м/у 9 и 10.5 което според мен е много добре
                      Last edited by R_O_K_O; d.m.y г., 13:17. Основание: липса на инфо
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• По магистралата със средни 130 ми дава 8.8 - 9.1, така че си добре........
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• ами нз брат аз 130 леко вероятно е да карам ама може и да го пробвам при такава скорост за да е по сигурно. а иначе е полско препоръчаха ми го. D.T. GASTECH не го взех заради друго ами шефа беше сложил такова на неговият джип

Comment

• За 3 бутилки за сега е добре, ~12-12.5 ми даде София, задръствания, и не съм я жалил, ще кажа и извън как е
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

• И аз съм там някъде 12-12,5 на сто километра градско(София) в най-големите задръствания....И с няколко цедки до прекъсвач...
                              Пенсионерската около 11,5 на сто
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• еми идеално си е ко искаме повече??? на мен ми даде 11 ама не съм я жалил по магистралата не паднах под 140км/ч ама само като карам за някой докато не го изпреваря

Comment

Working...
                                X