If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не с обикновенно агу .ще вкарам поправка в разстоянието,вече са 117км.това е разход под 7/100 супер ако е вярно направо е безценна тази алфа.1 малко пояснение,скорост не повече от 90.
значи като и сложих газовото ми правеше проблем имаше гърмежи,смених и свещите и отидох да я настрои майстора каво е пуснал и колко не знам,малко е тежка в малките обороти но с тази икономия а пък всички знаем че ги газифицираме за икономия а не за бегачка това ме устройва.ще я пробам пак .заредих я от бензиностанция която от скоро продава газ пак от нея ще я засека.повтарям не я юркам ,карам я като сиромах.
От вчера и аз съм на ГАЗ...Сложих Газов Инжекцион БиГаз при колегата от форума робигаз....Само 1 ден съм карал, нямам много впечатления, но на първо четене мога да кажа, че няма разлика във вървежа от този на бензин...от което най-много се страхувах
Монтирането на самият газов инжекцион беше много кадърно направено, така че препоръчвам горещо колегата робигаз!!!
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
След първия по- дълъг преход ето резултата- по магистралата 130- 140 км/ч. , извън нея 80- 90- 100 км/ч. , средна скорост малко над 100 км/ч. , среден разход 9.2. За вървенето- тегли малко по- добре от на бензин, усеща се по баирите. Следват нови засичания, но засега определено съм доволен.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
от вчера 07.10.2008година и аз вече съм с пропан-бутан и съм доста доволен от инжекциона. не е като на бензин ама си е доста по добре от старата ми кола която беше с газово от 2-ро поколение. сложих го тука в бургас в едно сервизче ТехноГаз момчетата са мноо кадърни даже едното има една 155-ца с газово. сега като я засека ще ви кажа и как гори ама не вярвам да е много ако съдя по нивомера някаде м/у 9 и 10.5 което според мен е много добре
Last edited by R_O_K_O; d.m.y г., 13:17.
Основание: липса на инфо
ами нз брат аз 130 леко вероятно е да карам ама може и да го пробвам при такава скорост за да е по сигурно. а иначе е полско препоръчаха ми го. D.T. GASTECH не го взех заради друго ами шефа беше сложил такова на неговият джип
И аз съм там някъде 12-12,5 на сто километра градско(София) в най-големите задръствания....И с няколко цедки до прекъсвач...
Пенсионерската около 11,5 на сто
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
еми идеално си е ко искаме повече??? на мен ми даде 11 ама не съм я жалил по магистралата не паднах под 140км/ч ама само като карам за някой докато не го изпреваря
Comment