Известие

Collapse
No announcement yet.

Придобих мърлява, но с добра душа /купе/ Алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да пусна един фотос на пламен в темата от нашето коле.
    Attached Files
    75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
    kavasaki zzr-600 100 жребеца
    147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
      да пусна един фотос на пламен в темата от нашето коле.
      Абе вие нЕмахте, ли си тема за вашата кола бре?
      Да вземете да си направите, че тая на снимката си няма сутеньорски джанти
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• обещавам да си направим тема ....батка.със снимки !!! ко беше ..история в снимки

Comment

• Точно така - трябва си "образователна" тема - да се вдига нивото на форума И сега с тая нова боя Гиги трябва много да внимава след курасана на Калояново хихихи
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            И сега с тая нова боя Гиги трябва много да внимава след курасана на Калояново хихихи
            Ше турят по 5-6см фланци на задните жанти да поемат и оберат удъра - няма да е проблем, видя се че леки почуквания не са им фатални....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Още под емоциите на тракдея се обаждам първо тук. След адксия кеф, който си направих/ме/ днес, усещам, че сега е момента да благодаря на всички, които направиха възможно днес на една Алфа Ромео 3.0 Америка, да и свирят гумите по пистата, а собственика да се размазва от кеф вътре!!! Много хора участваха в този проект, но за да не стане като на Оскари, не искам да изброявам дълъг списък с имена - те си знаят Колата се държа страхотно, без никакви проблеми, което означава, че работата по нея е изпълнена страхотно и най-вече хората /кой помагал повече, кой по-малко/ са СТРАХОТНИ! Благодаря , пичове, приятели!

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                Още под емоциите на тракдея се обаждам първо тук. След адксия кеф, който си направих/ме/ днес, усещам, че сега е момента да благодаря на всички, които направиха възможно днес на една Алфа Ромео 3.0 Америка, да и свирят гумите по пистата, а собственика да се размазва от кеф вътре!!! Много хора участваха в този проект, но за да не стане като на Оскари, не искам да изброявам дълъг списък с имена - те си знаят Колата се държа страхотно, без никакви проблеми, което означава, че работата по нея е изпълнена страхотно и най-вече хората /кой помагал повече, кой по-малко/ са СТРАХОТНИ! Благодаря , пичове, приятели!
                Поздравления за невероятния автомобил колега
                Attached Files
                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Благодаря, колега!
                  Пази се да не те порази и теб лудоста "75" То си е диагноза, но пък се чувстваш страхотно!
                  П.П.
                  Снимките са супер! Една молба - ако не те затруднява, би ли ми ги изпратил на мейл? Ако имаш още, а и видео, ще съм ти много признателен! Иска ми се да видя по-добре повече детайли...
                  мейла ми е pla_y_men@yahoo.com

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                    Благодаря, колега!
                    Пази се да не те порази и теб лудоста "75" То си е диагноза, но пък се чувстваш страхотно!
                    П.П.
                    Снимките са супер! Една молба - ако не те затруднява, би ли ми ги изпратил на мейл? Ако имаш още, а и видео, ще съм ти много признателен! Иска ми се да видя по-добре повече детайли...
                    мейла ми е pla_y_men@yahoo.com
                    имате поща
                    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Аз се повозих една сесия на автомобила на Пламен и мога да кажа , че колата е абсолютно перфектна. Харесва ми факта, че колата защото е с задно влиза и по важното излиза по -много различен начин в завоя. Просто е яко 75 с всичко работещо и като нова Въпреки че е с V6 и по голямата тежест от пред се компенсира със задното и го няма това адско недозавиване с което се боря в моята 155 и тежащия ми отпред V6
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                        Аз се повозих една сесия на автомобила на Пламен и мога да кажа , че колата е абсолютно перфектна. Харесва ми факта, че колата защото е с задно влиза и по важното излиза по -много различен начин в завоя. Просто е яко 75 с всичко работещо и като нова Въпреки че е с V6 и по голямата тежест от пред се компенсира със задното и го няма това адско недозавиване с което се боря в моята 155 и тежащия ми отпред V6
                        Започвай да се оглеждаш за някоя 75-ца, че вече са кът! С V6 отпред свършат приликите, ти си имаш там и скорости и съединител и диференциал...
                        Наистина колата се кара много леко, с много добро, балансирано и предвидимо поведение на пътя, с невероятно удоволствие от усещането за 100% контрол във всеки момент! Докато си дърдорехме и джитках с една ръка, като се кефех да плъзгам ту предница, ту задница, ту и 4-те колела, взе че ми се получи най-добрата обиколка без да съм гонил време

Comment

• Да возехме се без много напрежение и хоп....аз така на Серес явно по спокоен като возя някого и си лафим(точно когато возих Тошко - дадох най-доброто си време с ГТВ-то)
                          А и с теб, аз понеже се возех и внимателно гледах спиране, вземане на завои , скорост ...та имаше една много добра обиколка ама ти върна газта преди бялата кутия - иначе можеше още по добро време да дадеш в тази сесия
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• василийййй- още в подписът ти невиждам да фигурира 75 ......ади де докоога щете чакам

Comment

• Това е щото няма 75-ца с 3.5 мотор.След 2.0,2.5 и 3.0 какво да си вземе
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Aаабе няма... те до 3.7 ги докарват с едни комплектчета ризи и бутала, пък ти за едно 3.5...
                                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
                                X