Известие

Collapse
No announcement yet.

Придобих мърлява, но с добра душа /купе/ Алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
    василийййй- още в подписът ти невиждам да фигурира 75 ......ади де докоога щете чакам
    Цените на GTV6 паднаха много за да засилвате човека в 75ца
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• уффф само дето не видях гтв на пистатадругия път да има....страхотна кола е
      75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
      kavasaki zzr-600 100 жребеца
      147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
        уффф само дето не видях гтв на пистатадругия път да има....страхотна кола е
        Имаш в предвид ГТВ6 нали?

А иначе аз ги редя колите 2.0, 2.5, 3.0 - ама по тази логика следващата ми трябва да е с по малък двигател - 1,5 или 1,3 или 1750 - ама много скъпи тия дето ги харесвам с подобни двигатели скъпи пък уж на по 35- 40 години
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• нямаш 75 туин скраб ..василий....това ти трябва ....иначе за друго питай ...звезди..

Comment

• Малко козметични промени - маската/решетката/ вече е черна, както и пръскалките за фаровете. Доста по-добре изглежда
            Attached Files

Comment

• Вдигнал си и цената поне с 200 лева.......
              Между другото въпреки че с Брембото свърших, като пръснеш 166цата ме уведоми за всеки случай......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Иии, доста по-добре е от преди, но аз имам още една забележка. Вътре в сърцето решетката оригинално и тя е черна. Пламене, да не се засегнеш, просто там черното е автентично.

Иначе колата си е чук. Перфектна 75 Америка
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Вдигнал си и цената поне с 200 лева.......
                  Между другото въпреки че с Брембото свърших, като пръснеш 166цата ме уведоми за всеки случай......
                  То брембото си отиде преди 5 месеца, ако не се лъжа и е на Гиги на 166.
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Не спамете ще Ви плескам
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      То брембото си отиде преди 5 месеца, ако не се лъжа и е на Гиги на 166.
                      те брембовците кът топъл ляб се черпят .. плаумен още си пази апаратите
                      и неспамете в темата че модерните ще ни плескат

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

а колата си има вече две нови карета че нали собственика не се е похвалил още аз да го издам аааа и нов феродов...

Comment

• Абе кво стана двигател щеше да и се присажда, ала - бала......малко по нова сила да се вкара, белким от Балкантон стане Сони Мюзик......
                        Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение

а колата си има вече две нови карета
                        На кардана ли......ц-ц-ц-ц......няма да мое да си поспиш на следващото ендуро.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• хехе феро ....аз нанкам при всички случаи ама следващия път няма да има издънки ..
                          новата сила на сони мюзик ще е напролет пич..сега да се порадва пламен на тоя прекрасно работещ арезе със здрави карета /мамата им / а следващото енддуро си стагайте гащите
                          специално ще почерпя за услугата с "техническия конец " наречен тел за връзване на пожарогасителя ..а коментара за "изолираната " + клема не съм я чул

Comment

• пламене пусни снимки с ветробраните на предните врати-много добре и стоят .а и вече тоблото вътре всети всеки бутон ...лудница е..и стоповете снатаха много добре уплътнени .......
                            и неспоменавай за пасата дето разплака на магистралата.....дъртата 75-ца

Comment

• Едно голямо евала , днес я видях на живо и то съвсем случайно разкрих къде се крие С извинение към колегата, не се познаваме лично, но нямаше как да не я щракна
                              Attached Files
                              1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                              1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                              1999 Citroen Saxo 1.0
                              Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Я да изтупам малко прах от тая тема - с изненадващо включване
                                Нещо ми прещрака в черепа и реших да я пусна колата да се продава - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=8lo30m
                                Преди 10-на години пак имах такава идея за кратко...но колата си остана при мен още 10-на години
                                Не знам докога ще ме държи, нямам някакъв зор... Споделям тук като не очаквам да стане опашка за 5 минути Просто за инфо, да не вземе някой да ми надува главата с "що не ми каза на мен първо?"

Comment

Working...
                                X