If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
уффф само дето не видях гтв на пистатадругия път да има....страхотна кола е
Имаш в предвид ГТВ6 нали?
А иначе аз ги редя колите 2.0, 2.5, 3.0 - ама по тази логика следващата ми трябва да е с по малък двигател - 1,5 или 1,3 или 1750 - ама много скъпи тия дето ги харесвам с подобни двигатели скъпи пък уж на по 35- 40 години
Иии, доста по-добре е от преди, но аз имам още една забележка. Вътре в сърцето решетката оригинално и тя е черна. Пламене, да не се засегнеш, просто там черното е автентично.
хехе феро ....аз нанкам при всички случаи ама следващия път няма да има издънки ..
новата сила на сони мюзик ще е напролет пич..сега да се порадва пламен на тоя прекрасно работещ арезе със здрави карета /мамата им / а следващото енддуро си стагайте гащите
специално ще почерпя за услугата с "техническия конец " наречен тел за връзване на пожарогасителя ..а коментара за "изолираната " + клема не съм я чул
пламене пусни снимки с ветробраните на предните врати-много добре и стоят .а и вече тоблото вътре всети всеки бутон ...лудница е..и стоповете снатаха много добре уплътнени .......
и неспоменавай за пасата дето разплака на магистралата.....дъртата 75-ца
Едно голямо евала , днес я видях на живо и то съвсем случайно разкрих къде се крие С извинение към колегата, не се познаваме лично, но нямаше как да не я щракна
Attached Files
1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0 Never Give Up! Just keep walking... ®
Я да изтупам малко прах от тая тема - с изненадващо включване
Нещо ми прещрака в черепа и реших да я пусна колата да се продава - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=8lo30m
Преди 10-на години пак имах такава идея за кратко...но колата си остана при мен още 10-на години
Не знам докога ще ме държи, нямам някакъв зор... Споделям тук като не очаквам да стане опашка за 5 минути Просто за инфо, да не вземе някой да ми надува главата с "що не ми каза на мен първо?"
Comment