Известие

Collapse
No announcement yet.

моето турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами незнам колега, ти си знаеш, но лично аз бих сложил поне една ел помпа за карб или дори за моно... Жулиетата знам, че е с механична помпа, но там до колкото ми е известно помпата е ралична, както и гърбицИте, които я натискат, също. Както и да е, щом нямаш проблем - ок. Просто попитах...

П.П. Закачал ли си манометър за тези 0.7 бар-а на бензина, защото ми се виждат множко...
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

помпата има платно. под платното има пружина,която го връща обратно ,за да изтласка горивото през изходния клапан.колкото е по твърда пружината толко е по голямо налягането на помпата-------играх се достатъчно с 3броя помпи за да зная какво права.другата ми 75 е с карбове и с помпа от пълна инжекция която надува до 4-5бара,ако трябваше щях да ги размена на 2-те коли.а тая бялата има връщане към резервоара,зада не прелеят карбовете.

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

така, че имам поглед върху 2-та варианта с ел помпа и смеханична

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

здравейте колеги, сега като гледам на бялата нещо ми се вижда празен коша от към изпускателния колектор.и след празниците се подхващам със събиране на частии честита коледа!!!!!!!!!!!!!!!!
      алфа 75 1.8 карбове

Comment

е факир спести ми обесненията ...тъкмо се бях засилил да обеснявам същото ...ама пак си затраях ...щото реших че е безмислено.... карай си колицата с кеф поне твоята се види на сбирките ..
        75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
        kavasaki zzr-600 100 жребеца
        147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Щом върви - карай! Весела коледа на всички и много безавариини, било с турбо или без!
          Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
          Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Ето и клип да и чуете гласа но е от телефон с лошо кочество !!! http://www.facebook.com/video/video....13613491984188
            Който го няма в главата го има в краката , а там е ГАЗТА!!!
            Алфа Ромео 75 2.0 Турбо

Comment

Първоначално публикувано от skorpizzz Покажи съобщение
              Ето и клип да и чуете гласа но е от телефон с лошо кочество !!! http://www.facebook.com/video/video....13613491984188
              "Съдържанието в момента не е достъпно"
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Възможно е !!!
                Алфа Ромео 75 2.0 Турбо

Comment

клипа се вижда,защо да нее актуален?
                  алфа 75 1.8 карбове

Comment

качи в в-бокс че не се вижда иначе
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

и на мен не го отваря, май трябва да сте приятели да го гледаш
                      Your car goes where your eyes go!!!

Comment

Ами да казва как ми е фейса и да ставаме приятели !
                        Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                        Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

ще кача клипа вув вбокса или тубе-то и ще го покажа
                          Алфа Ромео 75 2.0 Турбо

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=CObRP...eature=mh_lolz както казах с лошо качество е !!!
                            Алфа Ромео 75 2.0 Турбо

Comment

да обнова малко темата. след още един ремонт на колянов вал ,турбалан отново е на пътя
                              алфа 75 1.8 карбове

Comment

Е хайде да я видим, бре!
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X