Първоначално публикувано от fakira11
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стената на класиците (общи приказки)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщениеКолега точно същите симптоми имаше моята ,пробвай с нагряване нищо не ти кофства. Айде че ще се разтопи снега.
---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:32 ----------
А В НЯКОЯ ДОМЕНА ПЕЩ ,ЗНАЕШ ЛИ КАК ЩЕ Я СТОПЛЯТалфа 75 1.8 карбове
Comment
-
здравейте банда
пак съм аз
то само аз си пиша тук,така де ама взех ,че си купих една гарет 3-ка, та да взема да я бодна кат се постопли малко времето.Та вече правих това веднъж, та сега реших да се ява на поправителен!!!след придобития опит и малко повече знания мисля че ще се получи по добре от преди.---луд умора нема...ако не станат нещата имам друг план за 75-та,но ако го споделя ще ме нахокате.
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
Абе да не ви държа в неведение-----друг двигател скорости и диф.алфа 75 1.8 карбове
Comment
-
Първоначално публикувано от fakira11 Покажи съобщениездравейте банда
пак съм аз
то само аз си пиша тук,така де ама взех ,че си купих една гарет 3-ка, та да взема да я бодна кат се постопли малко времето.Та вече правих това веднъж, та сега реших да се ява на поправителен!!!след придобития опит и малко повече знания мисля че ще се получи по добре от преди.---луд умора нема...ако не станат нещата имам друг план за 75-та,но ако го споделя ще ме нахокате.
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
Абе да не ви държа в неведение-----друг двигател скорости и диф.
Да знаеш че вече съм започнал да те хокам така както само аз могаAlfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеХо хо, какво намерих днес в насCUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
-
тая кола го прави на инат вече.
сега е с друг стартер върти прекрасно и да не е на мойто сега не ще да пали на бензин. само на газ пали.
сега се почва с карбове занимавка.
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:43 ----------
сърдечно благодаря на деян !!!!!!!!
стартера от спарка е на бялата вече.
благодаря и на пешката дето ми даде и той от неговото гтв за проба ,че нее проблема в друго а в стартераалфа 75 1.8 карбове
Comment
-
Първоначално публикувано от fakira11 Покажи съобщениепроблема е решен---просто нямаше бензин.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment