Известие

Collapse
No announcement yet.

Стената на класиците (общи приказки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fakira11 Покажи съобщение
    Пробвах .не пали.
    сложих акомулатор 125а/ч-не пали.
    опитва да върти сякаш е слаб акомулатора.
    да ама нее слаб

---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:35 ----------

това с предаването е че другата ми е с предно а ми се кара задно сега.
    преди като си я ползвах за работна стартера пак се ебаваше ама сутрин като ме дръпнат един метър и после през деня си пали.
    Колега точно същите симптоми имаше моята ,пробвай с нагряване нищо не ти кофства. Айде че ще се разтопи снега.
    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
    sigpic
    Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
      Колега точно същите симптоми имаше моята ,пробвай с нагряване нищо не ти кофства. Айде че ще се разтопи снега.
      като я стопля ясно че ще пали.тя и с дърпане пали.идеята е да пали самичка.ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:32 ----------

А В НЯКОЯ ДОМЕНА ПЕЩ ,ЗНАЕШ ЛИ КАК ЩЕ Я СТОПЛЯТ
      алфа 75 1.8 карбове

Comment

• здравейте банда
        пак съм аз
        то само аз си пиша тук,така де ама взех ,че си купих една гарет 3-ка, та да взема да я бодна кат се постопли малко времето.Та вече правих това веднъж, та сега реших да се ява на поправителен!!!след придобития опит и малко повече знания мисля че ще се получи по добре от преди.---луд умора нема...ако не станат нещата имам друг план за 75-та,но ако го споделя ще ме нахокате.

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Абе да не ви държа в неведение-----друг двигател скорости и диф.
        алфа 75 1.8 карбове

Comment

здравейте банда
          пак съм аз
          то само аз си пиша тук,така де ама взех ,че си купих една гарет 3-ка, та да взема да я бодна кат се постопли малко времето.Та вече правих това веднъж, та сега реших да се ява на поправителен!!!след придобития опит и малко повече знания мисля че ще се получи по добре от преди.---луд умора нема...ако не станат нещата имам друг план за 75-та,но ако го споделя ще ме нахокате.

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Абе да не ви държа в неведение-----друг двигател скорости и диф.

Да знаеш че вече съм започнал да те хокам така както само аз мога
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Хо хо, какво намерих днес в нас
            Attached Files
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
              Хо хо, какво намерих днес в нас
              Щеше да е хубаво тези пластики да имат по голяма стойност за притежателите им. Сервизи ,отстъпки и мероприятия на легендата АЛФА РОМЕО.
              CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
              Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

• За мен имат стойност неизмерима с пари, нищо че отдавна не съм член на клуба
                Хубав спомен от хубави времена
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

• http://www.cuorealfista.com/forum/to...p?TOPIC_ID=821
                  алфа 75 1.8 карбове

Comment

• супер!!!!
                    алфа 75 1.8 карбове

Comment

• Айде за много години. Живи, здрави и да ни пребъдат машините.

Някои от вас бачкат с пневматични инструменти , от къде мога да намерч масло за гайковерт и такова за бутален компресор?
                      sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

• Ние взимаме масло Тексако от Приста. За компресора си е специално. За гайковерта може ATF или друго хидравлично масло. Последно май донесоха MHL 32.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• тая кола го прави на инат вече.
                          сега е с друг стартер върти прекрасно и да не е на мойто сега не ще да пали на бензин. само на газ пали.
                          сега се почва с карбове занимавка.

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

сърдечно благодаря на деян !!!!!!!!
                          стартера от спарка е на бялата вече.

благодаря и на пешката дето ми даде и той от неговото гтв за проба ,че нее проблема в друго а в стартера
                          алфа 75 1.8 карбове

Comment

• проблема е решен---просто нямаше бензин.
                            алфа 75 1.8 карбове

Comment

проблема е решен---просто нямаше бензин.
                              Румънска повреда.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Като при мене оная сутрин,нали съм с туба-резервоар,и нема палене на бензин...беше свършил.

Comment

Working...
                                X