Известие

Collapse
No announcement yet.

Стената на класиците (общи приказки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мда, това аз го писах в момент на вдъхновение
    И са впечатления предимно от моята 75ца, за която не е имало момент да и работи абсолютно всичко безпроблемно , така че може би не е на 100% вярно... Сега, като я вкарам в час, се надявам кефът да нарастне
    "When driving be aware of the delightful power of what moves under and around you." Lama Ole Nydahl
    Alfa Romeo 75 3.0 V6

Comment

• От 15 дена на газззз,всеки ден каране.Евтино хахха

Comment

• Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
        От 15 дена на газззз,всеки ден каране.Евтино хахха
        Дай повече инфо какво що как ? Не че ще се прежаля де!
        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
        sigpic
        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Ами от известно време колата ми е ежедневка,понеже дадох кромата на сестра ми.Прецених,че е по добре да се кара тая кола често,а не само някой друг ден през седмицата,и да виси пред блока.Подробности...60 л бутилка, изпарител,монтаж работи си засега добре.Пали се на бензин,и така си минавам някой км,после на газ,и преди да я изгася се прехвърля на бензин.Всеки ден минавам около 30 км до работа и обратно,предимно заради това я сложих.

Comment

• Батки докарали са 100броя от белите мигачи за 75, така че който желае да казва.

35лв. е броя
            Attached Files
            2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Яяяяууууу те видяха, че ти взе и заредиха повече отколкото има 75ци. Хо хо хо
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Ха ха, не моя тъп приятел от там е цъкнал без да иска 100 вместо 10 и сега всички му се подиграват за тия мигачи

п.с. а вчера ми се наложи да търся за А3ка и нямаха... смятай

Comment

• къде изчезнаха феновете на 75??????????
                  нито сбирки,нито коли виждам по улиците на сф!!!!!!!!!!!!
                  алфа 75 1.8 карбове

Comment

• Аааа тук сме тук сме, аз просто нямам коя да карам по улиците иначе се мятам веднага

п.с. Дайте някой спарк за дрифтове зимата бре...

Comment

• аз пък си карам всеки ден .колата не е била в по-добро здраве никога както е сега. от вчера и зимни гуми си има сложени
                      75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                      kavasaki zzr-600 100 жребеца
                      147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Всеки ден...всеки ден каране яко!Не я спирам.

Comment

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                          аз пък си карам всеки ден .колата не е била в по-добро здраве никога както е сега. от вчера и зимни гуми си има сложени
                          Аз пък скучаех и преди малко ходихме с Деян да се возим

http://youtu.be/5Ye8Pnf5-cI
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Отивам да я запаля...ще поиздухам малко газ.

Comment

• Днес в Казанлък се засяках с една Софийска 33 вагон .Поздравихме се със семейството и .Много се зарадвах !
                              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                              sigpic
                              Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Ей палавници, ако знаете да се продава някъде някоя 75 или други дърта баба да свиркате, че скоро не съм подновявал скрап ярда

п.с. да се движи

Comment

Working...
                                X