Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една Alfa Romeo 75 3.0 24V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Америката ли ще разтриваш на Серес или някой Спарк
    Мислех си, че щом Гърция има проблеми в ЕС , да взема да им закарам Америка на крака/колела. Има обаче два проблемни елемента, които ако направят мизерия в Гърция няма да е добре...а съм я карал предостатъчно и няма тръпка...
    Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    Зимай на Балкантон ТС със сигурност, доказано бърз и издръжлив.... разтриван и от Тони и от Гиги.... ставай им спонсор и у джаза...
    Чужди коли не обичам да карам, пък и на 75-ци съм се навозил Забавно би ми било само моето извращение...но остава още ръчкане по него, докато ме накара да цапам гащите от кеф
    Ще сърбам фрапета и ще ви зяпам как се возите, това е програмата

Comment

• ето някоя друга снимка на колата на адаша от неделя
      Attached Files
      sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

• Христос Воскресе! Момци, да сте живи и здрави!
        А аз днес малко поочуках проекта... Минаха гадните дъждове, тъкмо стана сухо, топло и приятно...и се метнах на плаца зад "Булгарплод" за леки тестове. Общо взето, ще трябва да си играя с окачването бая, защото и с други джанти и гуми, поведението пак не е ОК. Повече сцепление, но пак в едни моменти недозавиване, в други презавива...малко по-адекватно, но усещането не е точно. Обаче успях да направя белята направо...позасилих се, натепах по-рязко спирачката...без регулатор задните гуми си блокираха здраво, тръгна да се носи настрани, а аз като блондинка не пускам, все си мисля, че ще спре...та в един бордюр В резултат поразих масления радиатор, водния на магия не съм го закачил, отнесена е гредичката, на която лежи водния, бронята ошмулена, поизкривени са шишовете, на които се закача, маслото изтече...а не беше лошо Мотулчето Можеше и по-зле, ама аз съм си за е***е
        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
          Христос Воскресе! Момци, да сте живи и здрави!
          А аз днес малко поочуках проекта... Минаха гадните дъждове, тъкмо стана сухо, топло и приятно...и се метнах на плаца зад "Булгарплод" за леки тестове. Общо взето, ще трябва да си играя с окачването бая, защото и с други джанти и гуми, поведението пак не е ОК. Повече сцепление, но пак в едни моменти недозавиване, в други презавива...малко по-адекватно, но усещането не е точно. Обаче успях да направя белята направо...позасилих се, натепах по-рязко спирачката...без регулатор задните гуми си блокираха здраво, тръгна да се носи настрани, а аз като блондинка не пускам, все си мисля, че ще спре...та в един бордюр В резултат поразих масления радиатор, водния на магия не съм го закачил, отнесена е гредичката, на която лежи водния, бронята ошмулена, поизкривени са шишовете, на които се закача, маслото изтече...а не беше лошо Мотулчето Можеше и по-зле, ама аз съм си за е***е
          Пътят към успеха се гради на база такива тестове. Друг начин няма. Много каране и това е. Ще я зашиете колата, не кърви много. Важното е при следващият тест да промениш едно нещо, а не 10, за да разбереш, кое как виляе. Лятото е пред теб.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Нищо Пламене, щетите са пренебрежими, слагай друг радиатор и пак газ. Скоро може на Кал. дацги разтъпчем заедно.
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Пътят към успеха се гради на база такива тестове. Друг начин няма. Много каране и това е. Ще я зашиете колата, не кърви много. Важното е при следващият тест да промениш едно нещо, а не 10, за да разбереш, кое как виляе. Лятото е пред теб.
              Така си е Без да се понапъне, не може да се усети както трябва. Ще се пипа едно по едно - сега например вече рейката си беше с тампон отдясно както трябва, също и десния накрайник оправен /дано не съм го утепал днес/. Демек предницата ОК. Друго не съм бъзикал. Обаче с това окачване, дето нищо не е като в оригинал...ще се заигравам яко, докато го "нацеля" Пешката беше прав...

Comment

• съгласен съм с боби.
                леко разочарован от случката ....щото нещата с регулаторар бяха ясни и също се разБра че оригиналния неможе да се възстанови......и в гаража стои регулатор ...ама ще оправяме и пак ...ще се кара.
                75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                kavasaki zzr-600 100 жребеца
                147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение
                  Нищо Пламене, щетите са пренебрежими, слагай друг радиатор и пак газ. Скоро може на Кал. дацги разтъпчем заедно.
                  Наистина, за да се усети както трябва /и без бордюри наоколо/ си трябва писта Иска ми се да направим това, което си говорим от доста време - да се уговорим някой делничен ден, да си платим няколко човека пистата и цял ден да пробваме, променяме, настройваме на място и пак проби...

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                  съгласен съм с боби.
                  леко разочарован от случката ....щото нещата с регулаторар бяха ясни и също се разБра че оригиналния неможе да се възстанови......и в гаража стои регулатор ...ама ще оправяме и пак ...ще се кара.
                  То регулатора ясно, ама днес аз си бях проблема Като карах преди, че и на Калояново и като знам, че така хвърля къчове, внимавах...до днес На 110% аз съм си за е***е и никой друг))))

Comment

• Еее случват се тия неща, нищо непоправимо.
                    Бързо възстановяване на бабата и продължавай с пробите

п.с. Ако ходите на пистата ме бройте за гайкаджия помощник
                    2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                      На 110% аз съм си за е***е и никой друг))))
                      Ми ако настояваш....., все пак колеги алфисти сме трее си помагаме
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Аз некси недоумявам как мое да си натресеш колата у бурдюр, на някви проби ебаси, ти си за повече от секс, нещо по сериозно трябва да ти се направи.......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Юнак без рани не може. Добре е че вече не само аз съм вандал, още по-добре е че щетите не са големи и на теб ти няма нищо. Ако само това е локвата от маслото нищо не си изгубил
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• и определено имаш фетиш към УНИКАЛНО НЕПОДХОДЯЩИ ДЖАНТИ!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• дано не видя утре локва и от картер че......тегаво ми се пише е кво пък им има на тия джанти ся?
                              75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                              kavasaki zzr-600 100 жребеца
                              147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Аз некси недоумявам как мое да си натресеш колата у бурдюр, на някви проби ебаси, ти си за повече от секс, нещо по сериозно трябва да ти се направи.......
                                Мани-мани, и аз недоумявам...
                                Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                                и определено имаш фетиш към УНИКАЛНО НЕПОДХОДЯЩИ ДЖАНТИ!
                                Естетическия ти усет е контузван многократно през годините от наличието на огледала край теб... джантите са си екстра

Comment

Working...
                                X