Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся работеща версия на Alfadiag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То и унидиага не може с ком преходника ама .....

А ти какво мислиш, че представлява кабела за Алфадиага ? Отвори го и ще видиш FTDI чип вътре :P
    ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
      То и унидиага не може с ком преходника ама .....

А ти какво мислиш, че представлява кабела за Алфадиага ? Отвори го и ще видиш FTDI чип вътре :P
      еми де да знам, аз трябва да си направя преходник за да чета и ербеците

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        Е с ком порт може и да тръгне ..... не знам обаче дали знаеш ,че новите лаптопи просто нямат ком портове ,моя също няма ,затова съм принуден да правя такива галимации. А и с преходник не става ,пише си н сайта на алфа диаг
        Има карти с 1 или 2 кома които се слагат в слотовете на лаптропа.
        Alfa Romeo 1.8 TS `98
        sigpic

Comment

Апропо ,излезе новата версия 3.3 на алфадиаг
          има повече екута ,като го пусна на колата ще пиша кво още ново има

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мисля че е това http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=28814&page=36 или по-точно http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=534 http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=536

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

@boroboro - Прочетете правилата на форума.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Тая версия 3.3 е баааси бъгавата работа. Не се връзва винаги ,прекъсва и ,освен че има няколко екута повече ,няма нищо ново в самата програма... направо ме е яд ,че си изтрих старата и качих тая :;

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

така е , най добра е 3.2.1.0

Comment

А бе момци , някой да има същия проблем като мен ...С 3.3 съм и днес се опитах да прочета една 166-ца. Като отворя програмата ,не ми се отваря ,а ми излиза надпис ,който гласи

" AlfaDiag encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience."

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

А бе момци , някой да има същия проблем като мен ...С 3.3 съм и днес се опитах да прочета една 166-ца. Като отворя програмата ,не ми се отваря ,а ми излиза надпис ,който гласи

" AlfaDiag encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience."
                      Стартирай я като администратор - десен клавиш в/у иконката и старт като администратор

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                        Стартирай я като администратор - десен клавиш в/у иконката и старт като администратор
                        пак не става , опитах го още преди да пусна поста си - първия ...не става и с реинстал ,изчистих всички стари файлове и направих чиста инсталация , отвори се първия път ,след това пак заби . Направих втора чиста инсталация ,и ми поиска отново сериен ключ ,сложих го , и сега тръгна в момента , но още не съм връзвал кола.... нещо тоя ъпдейт е невероятно бъгясал ,май май

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

пак не става , опитах го още преди да пусна поста си - първия ...не става и с реинстал ,изчистих всички стари файлове и направих чиста инсталация , отвори се първия път ,след това пак заби . Направих втора чиста инсталация ,и ми поиска отново сериен ключ ,сложих го , и сега тръгна в момента , но още не съм връзвал кола.... нещо тоя ъпдейт е невероятно бъгясал ,май май
                          Като махаш програма обикновено остават регистри, а много често файлове и цели директории. Така, че само един uninstall не върши работа в повечето случай

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                            Като махаш програма обикновено остават регистри, а много често файлове и цели директории. Така, че само един uninstall не върши работа в повечето случай
                            Използвам Your Uninstaller , той трие всичко

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Използвам Your Uninstaller , той трие всичко
                              Все пак провери ръчно за директории и регистри

Comment

ето какво се получава момци. Правя абсолютно чиста инстлаация на 3.3
                                преди това съм изчистил от компа всичко де що е алфадиаг и подобие.
                                Конфигурирам програмата , влизам в колата и пускам кабела. Всичко е ок ,програмата се връзва и дори се държи що годе стабилно. Излизам ,спирам програмата ,пия една водка в кафето . След това отново влезам и пускам програмата и ми излиза отново гореописаната грешка...а кажете що е то ...направо ми дойде да хвърля компа баси ..... в момента съм в колата пред нас и тествам . Сега отново ще правя чиста инсталация .... след малко ще редактирам и ще кажа какво е станало

НИЩО НЕ СТАНА .... помагайте, който е от софия ,да се видим и ,ако разбира повече , да помогне ,моля
                                Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:42.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X