Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся работеща версия на Alfadiag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    ето какво се получава момци. Правя абсолютно чиста инстлаация на 3.3
    преди това съм изчистил от компа всичко де що е алфадиаг и подобие.
    Конфигурирам програмата , влизам в колата и пускам кабела. Всичко е ок ,програмата се връзва и дори се държи що годе стабилно. Излизам ,спирам програмата ,пия една водка в кафето . След това отново влезам и пускам програмата и ми излиза отново гореописаната грешка...а кажете що е то ...направо ми дойде да хвърля компа баси ..... в момента съм в колата пред нас и тествам . Сега отново ще правя чиста инсталация .... след малко ще редактирам и ще кажа какво е станало

НИЩО НЕ СТАНА .... помагайте, който е от софия ,да се видим и ,ако разбира повече , да помогне ,моля
    В събота може, но ми напиши какъв ти е виндоса и повече данни за компа и кабела

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
      В събота може, но ми напиши какъв ти е виндоса и повече данни за компа и кабела
      УИНДОУС ХП Лаптопа ми е асус ,кабела си е стандартния обд2 . Нямам проблеми с кабела ,ами с тръгването на програмата ,мамка мууууууууу

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        УИНДОУС ХП Лаптопа ми е асус ,кабела си е стандартния обд2 . Нямам проблеми с кабела ,ами с тръгването на програмата ,мамка мууууууууу
        Предполагам виндоса ти е неоригинален. Ако искаш за събота да го погледнем евентуално. Пиши ми на ЛС

Comment

Предполагам виндоса ти е неоригинален. Ако искаш за събота да го погледнем евентуално. Пиши ми на ЛС

бе не е оригинален ,но до сга -повече от година ,не съм имал проблеми.Нямам вируси ,нито червеи Ще ти пиша лично

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ето какво ми излиза ,когато цъкна на алфадиага.

http://carom3d.snimka.bg/photos-from...22882.15286739

П.П. По последни данни взети от англииския форум , трябвало да проверя каква версия ми е microsoft.net,обаче ,аз нали съм си един мада хакер ,не знам как да проверя . трябвало да е 3л5,не по нова ,защото последния ъпдейт на алфадиага не се разбирал с по нови. Та как да разбера коя версия ми е това нещо и как - откъде да си сваля и инсталирам подходящата.И как се инсталира ,като програмите ли е
            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:33.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

microsoft.net.framework - http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Comment

Защо не се съберете няколко души да си купите един лиценз и да си го инсталирате под виртуална машина ?
                ex - 147 16v multijet

Comment

SETUP ERROR

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                  Защо не се съберете няколко души да си купите един лиценз и да си го инсталирате под виртуална машина ?
                  Аз съм си го купил преди година..Просто новата версия нещо не се сработва с компа ми

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз говоря за другите потребители.То си е вид пиратство де ама ....
                    ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                      Аз говоря за другите потребители.То си е вид пиратство де ама ....
                      ми да ти кажа ,май то повечето алфисти си я имат програмата отдавна .
                      Вие с какво си четете фиатите апропо ?

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

С ето това
                        ex - 147 16v multijet

Comment

Отиди в контролния панел (start->settings->control panel). Там в лявата лента на джама избери (ако не е избрано вече) иконата "Add or Remove Programs" и като се отвори джама в лявата лента най-отгоре избери "Change or Remove Programs". След това в дясната рамка на джама търси редове с нещо от типа Microsoft .NET Framework . Виж какво имаш инсталирано, като версии и SP-та. Препоръчвам ти заради съвместимост и с други софтуери да не слагаш версия 3.5. Врсия 3.0 ти е напълно достатъчна. Ако имаш вече инсталиран 3.5 кликни с мишката върху него, за да го маркираш и след това върху десния бутон Change/Remove в края на реда, за да го деинсталираш.
                          Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 22:17.
                          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                            Отиди в контролния панел (start->settings->control panel). Там в лявата лента на джама избери (ако не е избрано вече) иконата "Add or Remove Programs" и като се отвори джама в лявата лента най-отгоре избери "Change or Remove Programs". След това в дясната рамка на джама търси редове с нещо от типа Microsoft .NET Framework . Виж какво имаш инсталирано, като версии и SP-та. Препоръчвам ти заради съвместимост и с други софтуери да не слагаш версия 3.5. Врсия 3.0 ти е напълно достатъчна. Ако имаш вече инсталиран 3.5 кликни с мишката върху него, за да го маркираш и след това върху десния бутон Change/Remove в края на реда, за да го деинсталираш.

пууу,подробно написано ,много благодаря . имам инстолирани :
                            microsoft.net framework 1.1
                            ................................ 1.1 hotfix
                            .............................2.0 SP2
                            .............................3.0 SP2
                            ...........................3.5 SP1
                            последното ънинсталвам в момента ,но нещо много авно ...
                            Дали след това ще тръгне новия алфадиаг....и да не преебам нещо ? Че както вече казах съм един мам си джейс и хакера

И мога ли да знам за какво са тия майкрософт.нет фреймуърк

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ами майката е пробата. Като го деинсталнеш си рестартирай компютъра и кажи какво се случва
                              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                                Ами майката е пробата. Като го деинсталнеш си рестартирай компютъра и кажи какво се случва
                                Ами май май нищо не се случва ,работи компа хе хе хе . Сега ще опитам да инсалирам версия 3.3 да видим ще ми излиза ли това скапано прозорче отново

П.П. Пак същото тъпо квадратче ми излиза ,като инстална 3.3
                                Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 22:47.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X