If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ето какво се получава момци. Правя абсолютно чиста инстлаация на 3.3
преди това съм изчистил от компа всичко де що е алфадиаг и подобие.
Конфигурирам програмата , влизам в колата и пускам кабела. Всичко е ок ,програмата се връзва и дори се държи що годе стабилно. Излизам ,спирам програмата ,пия една водка в кафето . След това отново влезам и пускам програмата и ми излиза отново гореописаната грешка...а кажете що е то ...направо ми дойде да хвърля компа баси ..... в момента съм в колата пред нас и тествам . Сега отново ще правя чиста инсталация .... след малко ще редактирам и ще кажа какво е станало
НИЩО НЕ СТАНА .... помагайте, който е от софия ,да се видим и ,ако разбира повече , да помогне ,моля
В събота може, но ми напиши какъв ти е виндоса и повече данни за компа и кабела
П.П. По последни данни взети от англииския форум , трябвало да проверя каква версия ми е microsoft.net,обаче ,аз нали съм си един мада хакер ,не знам как да проверя . трябвало да е 3л5,не по нова ,защото последния ъпдейт на алфадиага не се разбирал с по нови. Та как да разбера коя версия ми е това нещо и как - откъде да си сваля и инсталирам подходящата.И как се инсталира ,като програмите ли е
Отиди в контролния панел (start->settings->control panel). Там в лявата лента на джама избери (ако не е избрано вече) иконата "Add or Remove Programs" и като се отвори джама в лявата лента най-отгоре избери "Change or Remove Programs". След това в дясната рамка на джама търси редове с нещо от типа Microsoft .NET Framework . Виж какво имаш инсталирано, като версии и SP-та. Препоръчвам ти заради съвместимост и с други софтуери да не слагаш версия 3.5. Врсия 3.0 ти е напълно достатъчна. Ако имаш вече инсталиран 3.5 кликни с мишката върху него, за да го маркираш и след това върху десния бутон Change/Remove в края на реда, за да го деинсталираш.
Отиди в контролния панел (start->settings->control panel). Там в лявата лента на джама избери (ако не е избрано вече) иконата "Add or Remove Programs" и като се отвори джама в лявата лента най-отгоре избери "Change or Remove Programs". След това в дясната рамка на джама търси редове с нещо от типа Microsoft .NET Framework . Виж какво имаш инсталирано, като версии и SP-та. Препоръчвам ти заради съвместимост и с други софтуери да не слагаш версия 3.5. Врсия 3.0 ти е напълно достатъчна. Ако имаш вече инсталиран 3.5 кликни с мишката върху него, за да го маркираш и след това върху десния бутон Change/Remove в края на реда, за да го деинсталираш.
пууу,подробно написано ,много благодаря . имам инстолирани :
microsoft.net framework 1.1
................................ 1.1 hotfix
.............................2.0 SP2
.............................3.0 SP2
...........................3.5 SP1
последното ънинсталвам в момента ,но нещо много авно ...
Дали след това ще тръгне новия алфадиаг....и да не преебам нещо ? Че както вече казах съм един мам си джейс и хакера
И мога ли да знам за какво са тия майкрософт.нет фреймуърк
Comment