Първоначално публикувано от GoPlay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебитомери
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеЕми моята измерва по-малко и то не чак толкова по-малко и какво да ти кажа 0-100 за 11.5 сек. смятай, за разхода ако само дебитомера не е читав аз мисля , че разхода би трябвало да падне от гледна точка на по-малко въздух , но не съм 100% сигурен , моят разход се завиши доста, но на мен и ламбда сонда се е предала.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе си мисли, че се е предала наистина. Като беше при мен ти казах, че най-вероятно се шашка заради дебитомера. Но ако не го смениш най-накрая и ламбдата ще умре, ако не е умряла вече.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Мога с поне 80% сигурност и вътрешно убеждение да кажа че сензорите в Bosch 0 280 217 531 и Bosch 0 280 218 019 въпреки че са едни и същи F00C2G2030, не дават идентични показания когато са монтирани на 2.0ТС и 2.5V6, ЦФ2 двигатели - тоест взаимнозаменяемоста им не е желателна.
Следната таблица ме накара да проведа малко тестове с различни сензори, като 0280218019 беше този който ползвам върху 2.5 двигател, който трябва да ползва Bosch 0 280 217 531 по подразбиране.
Вижда се че 531 дебитомера може да отчете 4.56 волта, като екуто логично е програмирано да разчете тоя волтаж като 640кгч въздух.......019 дебитомер при 4.45 волта е на 480кгч, или толкова се предава на екуто......кристално ясно ви е предполагам че между тия два номера разликата при крайните стойности е 160кгч, което е разлика във волтажа от само 0,11 волта.......но разликата във вървенето е осезаема......
Въоръжен с недоверие и съмнение направих следното, като за всеки случай снимах показанията на Алфадиага от десктопа -
Със дебитомер 0280218019, най - масовия използван сензор, който лично аз съм си разпечатал от бошовската кутия, доставена ми от братска Англия, и сложен от 2 седмици на другата ми кола, свалих и сложих на 2.5 двигателя, тъй като той оригинално е със 531 намер на дебитомер, независимо че сензора и в двата изглежда под един и същ номер.......
Показанията са - 4,42 волта, и 552кгч въздух, при 6850обм......
Окей, вадя от прахоляка оригиналния сензор на 2.5 двигателя, същия с който докарах колата от Англия, видимо същия номер, произведен средата на 2002 година, доколкото разчитам щампата на сензора.
Правя същото - ръчка на втора и трета - дебитомера отчете абсолютно същия волтаж - 4,42 волта, но този път са отчетени 614кгч въздух, при 6900обм - и с чиста съвест мога да заявя че след 4000обм колата е доста по добре, отколкото с уж новия дебитомер.......
Сложих дебитомер 019 който по принцип ползвам само за проби, нов Бош, този път внос от Италия, резултатите са припокриват със първия тест, а тоест не повече от 560кгч.......
От писанията по анг форуми знам че 2.5 двг може да отчете и е отчитал по Алфадиаг 620 - 640кгч......
Понеже искам да направя още няколко тестчета преди да съм убеден че тия два бошовски дебитомера, не са взаимозаменяеми......или поне има разлика във вървенето и динамиката......
Видео със оригиналния сензор на 531, с който колата беше докарана - 6,6 мегабайта - http://www.polyurethan.me/310110v6originmaf.avi
Видео със 019 сензор - http://www.polyurethan.me/310110newmafv6.avi
Ще държа народа в течение......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНики, а правил ли си същия тест да видиш какво ще показват като цифри дебитомерите 0281002309 и 0280218019?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колеги, ходих на диагностика,че колата ми,156ТС-1,8-89г.,клати оборотите като загрее и харчи умпомрачително и газ и бензин.
Докато дойде момчето с компа за диагностика в сервиза попрегледаха отук оттам ,откачиха буксата на дебитомера и колата стабилизира оборотите.
И отсякоха - дебитомер !!! "Няма нужда да чакаш компа - върви си търси дебитомер ! "
Та реших да питам какво мислите и какво бихте ме посъветвали ?
Този на колата е с номер 280 218 019
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАз съм правил. Едно и също дават. Но 309-ката не беше чисто нов, та може и да не е много вярно, но и двата даваха 408 кг/ч
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНе знам какво си мерил, ама датчиците вътре са различни... Имайте малко търпение - и ... 309 ще поевтинее...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАз съм правил. Едно и също дават. Но 309-ката не беше чисто нов, та може и да не е много вярно, но и двата даваха 408 кг/ч"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПотвърждавам - и волтажа беше същия....
Гадни мръсни германци, чудят се как да ни пробутат маспръдъкшъна!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеДобре ако въпросният 531 се сложи на 2.0 ТС , ще даде повече от 408 кг/ч така ли да разбирам ?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе......Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМоята доде с 309 като я купих. Смених дебитомера тогава защото не беше за нея. Никва разлика не усетих. После като я закачих и двата даваха почти еднакви стойности. Може 309-ката да е билс сдухана вече. За това казах, че не е нов. Но и да е нов не е за моята кола.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment