Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов софтуер за връзка с ECU - FiatECUscan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ти върши работа.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Е добре де
      Кабела за който пита колегата :

http://sklad66.com/cms/BMW-OBD-INPA-GT1-DIS-USB.html

Виж какво са написали

Тук може да намерите повече информация за BMW INPA EDIABAS 5.03 и GT1 DIS.
      За автомобили с OBD16 и 20-пинов кръгъл BMW извод за диагностика е необходим допълнителен преходник.

Продукта е подходящ и за диагностика и на автомобили VW, Audi, Seat и Skoda от 1990 до 2004г. чрез пълната функционалност на VAG-COM 409.1 и VCDS Lite. И за автомобили от FIAT групата чрез FiatECUScan.

Иначе -

http://sklad66.com/cms/VAG-COM.html

Ето това е правилният кабел за нас.
      Ако ще гледаш по-стари италианки с 3-пиновата букса ще ти трябва и този преходник:

http://sklad66.com/cms/Prehodnik-16p...ahranvane.html

П.с Цените в склад66 определено не са от най-ниските.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Точно тези 2 неща имам аз, кабела и преходника, но пробвах със FiatECUscan и UniDiag и немога да се свържа.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
        sigpic

Comment

• Ами не знам къде е проблема.
          Освен да намериш човек който има работещо решение и да пробвате ?
          Аз по принцип съм на линия за тестове.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• този софтуер може ли да задава фиксиран сигнал към оборотомера
            става въпрос за едц15ц7

Comment

• Не
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Някои да има идея какви са тези грешки?
                С друг софт не излизат,само с този.
                А и както са написани никъде няма информация какво означават.

02 ECU Supply Voltage 19
                1A Airbag 104

Мерсаж
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• налична е и нова версия 2.4 с добавени много алфа ECU-та,но само в комерсиалната версия
                  alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                  alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• и с тая версия ли съществува бъга с МЕ3.1 - да НЕ може да се връзва с ккл кабел

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Изтеглих тази програма FiatECUscanно немога да се свържа с компа. Взех ОБД 2 кабел на един приятел при него работи без проблем колата му е Ауди А3.Казва че има проблем или в кабела или в портовете.Изпробвах всички портове и пак не става.Къде бъркам.

Comment

• Днес си взех Ваг Цом ККЛ кабел и утре започвам да си играя ,но силно ме интересува -с такъв кабел мога ли да влизам в компа на колата и например да проверя одометъра за реални километри ?
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Да, можеш с този кабел.

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Да, можеш с този кабел.
                            А Одометъра пробван ли е от вас,че на мен ми вади невъзможни километри.....
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Пробван е и работи коректно. Малко дизелови коли се карат по 15к на година
                              После не държали много километри фиатовите дизели, нали
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

• [QUOTE=AR147;765259]А Одометъра пробван ли е от вас,че на мен ми вади невъзможни километри..... [/QUOT

и при мен вади невъзможни километри

на тъблото пише 144000 с FES 542000 не знам дали отчита верно.
                                AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM

Comment

Working...
                                X