Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасни и фалшиви носачи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BatGergi Покажи съобщение
    Леле колеги максимално ме объркахте явно в БГ има доста ментета това си е факт, но какво да прави неукия потребител ,какво да си купи ,днес говорих с доста магазини и почти на всякъде чух един и същ отговор- на части по окачването гаранция не даваме само на едно място ми казаха че има гаранция няма да казвам къде ,та въпроса ми е откъде да си купим качествени части извинявам се че не е по темата,но питам знаещите макар че като гледам и тях ги лъжат.

Не че има много ментета, има просто по скъпи и по евтини части, а и оттам разлика в качеството. Неможеш да искаш един носач който струва 150 лева, да изкара точно толкова колкото тоя от 300.
    Жестоката истина е че пътищата ни са под всякаква критика - това е най големият проблем а не дотолкова частите и тяхното качество.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Вчера бях на профилактика при Румен и ситуацията за долните носачи, след 26 000 км. изглежда така:
      Монтаж 12.06.2008г.
      долен десен: ТРВ от Алекс Ауто, купен за 208 лв., в найлонов плик - "леко тръгнал" шарнир.
      долен ляв: Моог от Руди 96, купен за 265 лв. (с голяма отстъпка) в синя картонена кутия - никакъв проблем.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Вчера бях на профилактика при Румен и ситуацията за долните носачи, след 26 000 км. изглежда така:
        Монтаж 12.06.2008г.
        долен десен: ТРВ от Алекс Ауто, купен за 208 лв., в найлонов плик - "леко тръгнал" шарнир.
        долен ляв: Моог от Руди 96, купен за 265 лв. (с голяма отстъпка) в синя картонена кутия - никакъв проблем.
        Това не е база за сравнение, защото винаги дясната страна на автомобила и в частност десния носач поема повече удари е износва доста по-бързо
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Не си прав колега не винаги скъпото излиза по добро доста хора се оплакват и то реномираните марки .
          АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

• Първоначално публикувано от Hit-ko Покажи съобщение
            .........

Не сте ли забелязли, че всяка полска продукция която срещаме по магазините в България, се отличава с качество….. така е и с окачването ФАСТ!
            ............................

...................…. за това, за да няма повече спекулации с това надеждно окачване, ще пусна отделна тема....как изглеждат продуктите, как са пакетирани и т.н.!
            1.В крайна сметка тези носачи полски ли са или италиански.
            2. Къде е темата - че сериозно ме заинтересува с тази марка и особено с две годишната гаранция?
            Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

• Междо другото аз съм с така наречените опасни носачи Фаст... и вече 15к няма никакви проблеми.
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                Интересно мнение.
                Първо хубаво е авторът да се представи, а не да е анонимен.
                Второ темата лично аз съм я пуснал за да се алармира за ментета. Ако се чете внимателно темата се разбира че евентуално това, с което сме се сблъскали в сервиза е някакво менте, а ментета сме виждали на всички марки. С ФАСТ не работим, няма как да знаем кое е менте и кое не.
                Малко инфо за вас.
                Носачите нямаха опаковки. Нямаха и гаранция. Не бяха закупени от АХМ Ауто, за които аз лично знам, че вкарват ФАСТ официално и са коректна фирма. Ако бяха от там аз лично щях да звънна и да питам какво става?
                Тъй като не съм сигурен откого е мнението ще се обърна към АХМ Ауто. Никой никъде не Ви е споменал и обвинил в нищо. Няма причина да мислите че нещо в тази тема се отнася за вас. ТЕМАТА Е С ЦЕЛ ДА СЕ АЛАРМИРА ЗА МЕНТЕТА. Ако мнението е от представител на АХМ, вземете темата под внимание заото явно някой продава носачи под марката ФАСТ. Дали е така или не времето ще покаже. Беше добре вместо да пишете за качеството на полските стоки да пуснете аджеба как трябва да изглеждат носачите "ФАСТ" в търговски вид за типово окачване. Така ще помогнете да се отличават ментетата.
                Кавичките за професионализма бяха излишни, както и големия и болтов шрифт. Нека да не си викаме .

Поздрави!
                ФАСТ ги внасят Евро-07.Съмнявам се само в едно-дали в Северен или в Южен Китай са правени...
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                  ФАСТ ги внасят Евро-07.Съмнявам се само в едно-дали в Северен или в Южен Китай са правени...
                  Ей много сме компетенни .
                  Хвърляме боб и леща ,когато нещо куца.

Аз пък мисля че не са правени там,според мен са ръчна изработка в любимия ни сервиз.

Нещо за ЮАР или Полски Тръмбеж ?

Дреме ми къде са правени,важното е че това са най-здравите носачи с които съм карал и с тази цена и гаранция са трън в очите на конкуренцията.

Манипулират ни по 24 часа по телевизията,не е нужно това да става и по форумите.
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                    Ей много сме компетенни .
                    Хвърляме боб и леща ,когато нещо куца.

Аз пък мисля че не са правени там,според мен са ръчна изработка в любимия ни сервиз.

Нещо за ЮАР или Полски Тръмбеж ?

Дреме ми къде са правени,важното е че това са най-здравите носачи с които съм карал и с тази цена и гаранция са трън в очите на конкуренцията.

Манипулират ни по 24 часа по телевизията,не е нужно това да става и по форумите.
                    Ами не знам с какви си карал и колко километра минаваш,ама като чета тук във форума,че се кефите като навъртите 30 хиляди километра без да смените носач,поне не пишете,за да не Ви се смеят колегите от другите форуми.Това 30000км пробег ли е,бе?На жигулата откакто беше от магазина първия шарнир го смених след повече от 100000км.Какви са тия Фаст,маст,не знам какви си.Немските части са части,ама да са немски.Защо Алфа 33 кара по 300-400 хиляди без да трепне шарнир?-Ами много просто-Лемфьордер Металварен.А ти си прави асоциации не с Полски Тръмбеш,ами и със Слащен!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Моята 147-ца е малко над 59 000 км и има сменени само горни носачи по гаранция (на около 48-49 000 км), които скърцаха, но не бяха разбити и тампони на стаб. щанга (58 000 км).
                      За долните не мога да кажа в какво състояние са, защото не ги усещам да тропат - оригиналните са.
                      Като цяло окачването на 147/156 е доста бЪгаво, но все пак с качествени части трябва да издържи доста повече от 20-30 000 км
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от AR147
                        От много места може да си ги купиш.

В тоя форум излезе че всичко е боклук с изключение на частите и услугите предлагани от хората пишещи тук.

Всеки си хвали неговото и плюе по конкуренцията.

Майстори много има ,части още повече.

Хора не останаха

Абе човек, ти имаш ментални проблими. Тук е пусната тема, която цели да предпази хората от ментета. Дали Фаст са ОК, пък въпросните носачи от стр.1 са менте никой не го ебе. Важното е хората да знаят по какви белези да разпознават ментето от читавото. Дали ще е менте на Фаст, на Текнород, на Феби или дори на ТРВ няма значение.
                        Форумът е за взаимопомощ, не за реклами на части. Рекламата я правиш ти, не някой друг. Още повече говориш за манипулации, но не си четеш внимателно мненията. Ти манипулираш хората. Още повече плюеш по сервизи и хора, а ние плюем парче некачествено желязо.
                        Ако утре дойде менте на Текнород, ТРВ или друга марка, отново ще бъде заснето и пуснато в тая тема, не се съмнявай! Идеята просто не си я схванал никак.

Изводите всеки може да си прави сам, без твоето компетентно мнение. Не мога да разбера, как така всяко твое мнение е реклама и ти продължаваш да твърдиш, че не е такава. От твоите мнения нещата започват да миришат още повече.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Колеги, темата е за опасни и фалшиви носачи, а не за това, кой какви си е сложил!
                          Повече няма да ви предупреждавам, а точа веригата
                          Благодаря!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Официален представител на ФАСТ за България е AXM-AUTO, няма други легални вносители на марката!
                            Last edited by Hit-ko; d.m.y г., 08:30.
                            ALFA 147 1.9JTD 16v -

Comment

• днес смених долните носачи които са на 4000км от които над 2500км извънградско,резултата е и двата шарнира са заминали а тампоните са здрави,за мен не е нормално за толкова малко км да се скапят
                              Attached Files
                              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                                днес смених долните носачи които са на 4000км от които над 2500км извънградско,резултата е и двата шарнира са заминали а тампоните са здрави,за мен не е нормално за толкова малко км да се скапят
                                Кажи ни фирмата производител от де си ги взел и т.н.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X