Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасни и фалшиви носачи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моите ТРВ-та в същата кисиика като ги купувах нямаха нито шлайфано, нито тампоните бяха боге. Ще снимам тампоните да ги видите. още ги пазя, но на тях не видях да пише нещо. На носача има само щанпи ТРВ И там където е шлайфано има голяма лепенка на която пише партиден номер и баркод.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Още в началото на темата има снимки на точно същото ТРВ с пилен надпис и тампони Боге. Защо изобщо трябва да повдигаме въпроса?!? И ДА това е оригинално ТРВ! НЕ това не е рециклаж! И ДА вътре в плика има дори нова гайка за оста на носача. Всичко това вече сме го говорили и за тампоните Боге, и за това какво има под тритото и защо е трито.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
        Още в началото на темата има снимки на точно същото ТРВ с пилен надпис и тампони Боге. Защо изобщо трябва да повдигаме въпроса?!? И ДА това е оригинално ТРВ! НЕ това не е рециклаж! И ДА вътре в плика има дори нова гайка за оста на носача. Всичко това вече сме го говорили и за тампоните Боге, и за това какво има под тритото и защо е трито.
        А така скарай им се , ето и на долен ТРВ снимчици:
        Attached Files
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от AR147
          Кой нормален производител първо бие щампа с номер на партида,а после я маха с ъглошлайф.Това го няма в Белите страни.

Има логика, но просто може да имат една поточна линия и всички бройки да ги правят на едно...Тоест да нямат други партиди и т.н. И съответно после да се налага тази процедура Незнам, но според много хора и това което аз съм видял, това за момента са най-хубавите носачи за 156/6 в България... Просто незнам и май няма кой да докаже нещо такова или обратното..
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

На мен ми е чудно само как успяхте да ги скъсате като ги вадите тия тампони, излизат супер лесно
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Това е единият от двата ми оригинални носача, сменени скоро от мен и двата са здрави, но единият скърцаше. Новите който поставихме бяха абсолютно същите, но липсваха надписите fiat и логото на фиат груп. И двата нови носача с ТРВ и са с гаранция и в оригинална опаковка с изтъркано с шлайф място. Макар, че ТРВ вграждат частите си във автомобили на фиат груп, те нямат правата да продават резервни части с името и логото на фирмата. Предполагам, че тези носачи както и други резервни части за били произведени за вграждане в нови автомобили основно и едва след това част от тях отиват за резервни части и поради тази причина се налага да бъде изтрито логото на алфа или фиат. Преди време на митница Пловдив преглеждахме контейнер с авточасти за автомобили рено. Частите бяха произведени официално в Турция от завод който сглобява и автомобили рено и на кутиите си имаше емблемата и надпис рено. Обаче се оказа, че частите трябва да бъдат преопаковани в кутий на който да пише само, че са за автомобили и модели на рено, но не да има логото и запазеният шрифт на изписване на рено..
              Last edited by BLUE1; d.m.y г., 13:14.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Мда, логота, имена, права, за тоя дето се интересува това не е проблем, ама за обикновенния юзър дето си няма много хабер тва е доста объркващо.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Прочетох много внимателно мнението ти и това на колегата ти и като фирма, представител на ФАСТ за България, не можем да останем равнодушни към такава некоректност!
                  Темата е тенденционно насочена и е публично оплюване, една антиреклама на определена марка окачване и подчертаване качествата на друго, а това в Европа се тълкува като противозаконно, поне по два закона!
                  Иначе, по принцип когато човек има хуманни намерения и иска да предпази някого, той информира магазина, вносителя, представителя….за да бъде проблема решен генерално, а не манипулира аудиторията на форума където ефекта е нищожен!
                  Такъв е редът в Европа, а у нас всеки иска да е европеец, ама…. да я кара по български!
                  А и не може да се прави такъв генерален извод за определена марка, само на впечатленията от един продукт и то на базата на снимки на отделни части на носач, една от които е на Фаст – не е коректно… да не говорим за професионално!
                  Отделно от това, че Фаст е вече 2 години на БГ пазара и такива случаи не сме забеляали, въпреки многото продажби и монтажи, а и аз на моята Алфа съм с такива!
                  Този носач, предполагам, че ще го запазите или поне го знаете къде е, за да се направи техническа експертиза за което ще бъде уведомена фирмата производител и потърсена отговорност!

фалшива реклама - продаден за чисто нов, който е гнусен рецилаж та дори и заварен - грубо заварен рециклаж - въпросните ФАСТ за типово окачване са боклуци - гаранция на гнусния рециклаж - Продават ти нещо за ново, а то е рециклаж, и то с възможно най-ниско качество

Цитирал съм “професионални” мнения – това идея за предпазване на клиента ли е или антиреклама и оплюване….. правете си изводи!
                  Какво значи "рециклаж” – нещо което е употребявано и възстановено!
                  Не може при такава коректност към хората, с поемането на гаранция на окачването която много малко фирми предлагат на българския пазар, да се изсипе такава помия към марката!!! Много безотговорно и някой трябва да е готов да си поеме отговорноста!
                  Достатъчен материал, да бъде уведомен производителя, какво става на нашия пазар с марката!

Не сте ли забелязли, че всяка полска продукция която срещаме по магазините в България, се отличава с качество….. така е и с окачването ФАСТ!

Фирмата ФАСТ предлага на европейския пазар продукти и за най-новите модели: Гранде Пунто, Седичи, Идея, Нова Панда, Нова Крома, Фиат 500, Дукато 2006….. може ли при тези нови модели да се говори за “рециклаж”…. Нали от някъде трябва да се набавят огромно количество употребявани носачи…..а и който започне да прави такава имитация, гледа да ползва някоя известна марка….
                  При ФАСТ няма фалшива реклама – всеки продукт на марката в Европа е придружен от гаранционна карта с 2 годишна гаранция на експлоатация….има карти и въпрос на време е да бъдат отпечатани на български – колко продукта по окачването познавате придружени с гаранционна карта?

Всеки продукт на ФАСТ е означен с логото на марката и опакован или в кутия или в найлонов плик, според продукта, но…. за това, за да няма повече спекулации с това надеждно окачване, ще пусна отделна тема....как изглеждат продуктите, как са пакетирани и т.н.!
                  По-долу е снимката на гаранционната карта:
                  Attached Files
                  Last edited by Hit-ko; d.m.y г., 12:23.
                  ALFA 147 1.9JTD 16v -

Comment

Всичко това е чудесно и похвално за фирмата производител.
                    Само че ако се бяхте запознали и с правилата на форума относно рекламите щеше да е още по-чудесно.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Интересно мнение.
                      Първо хубаво е авторът да се представи, а не да е анонимен.
                      Второ темата лично аз съм я пуснал за да се алармира за ментета. Ако се чете внимателно темата се разбира че евентуално това, с което сме се сблъскали в сервиза е някакво менте, а ментета сме виждали на всички марки. С ФАСТ не работим, няма как да знаем кое е менте и кое не.
                      Малко инфо за вас.
                      Носачите нямаха опаковки. Нямаха и гаранция. Не бяха закупени от АХМ Ауто, за които аз лично знам, че вкарват ФАСТ официално и са коректна фирма. Ако бяха от там аз лично щях да звънна и да питам какво става?
                      Тъй като не съм сигурен откого е мнението ще се обърна към АХМ Ауто. Никой никъде не Ви е споменал и обвинил в нищо. Няма причина да мислите че нещо в тази тема се отнася за вас. ТЕМАТА Е С ЦЕЛ ДА СЕ АЛАРМИРА ЗА МЕНТЕТА. Ако мнението е от представител на АХМ, вземете темата под внимание заото явно някой продава носачи под марката ФАСТ. Дали е така или не времето ще покаже. Беше добре вместо да пишете за качеството на полските стоки да пуснете аджеба как трябва да изглеждат носачите "ФАСТ" в търговски вид за типово окачване. Така ще помогнете да се отличават ментетата.
                      Кавичките за професионализма бяха излишни, както и големия и болтов шрифт. Нека да не си викаме .

Поздрави!
                      Last edited by ne0; d.m.y г., 12:50.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        Носачите нямаха опаковки. Нямаха и гаранция. Не бяха закупени от АХМ Ауто, за които аз лично знам, че вкарват ФАСТ официално и са коректна фирма.
                        "Приятел ще ти кажа че от твоите любими фаст имам вече перфектен пример за пълно менте с закупен с документ и опаковка барабар от твой любим магазин."

Това горе е цитат от лично съобщение от NEO.

Сега последно тея носачи с опаковка ли бяха или не?
                        От магазин ли са закупени или са ръчна изработка ?
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                          "[B]Сега последно тея носачи с опаковка ли бяха или не?
                          От магазин ли са закупени или са ръчна изработка ?
                          От магазин, в торба, с бон. Опакова или кутия като на снимките пуснати от колеги нямаше. ФАКТ е че на шарнира пишеше ФАСТ, но това и на други марки се е случвало. При първа възможност ще пусна и на дрруги марки ментета със щампи на известни производители.

Личните ти нападки са излишни.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

Личните ти нападки са излишни.
                            Не те познавам за да имам ЛИЧНИ нападки ,просто констатирам несъответствия в различни постове.
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Колеги, ако забелязвате не се меся в темата и съм ви оставил свободно да обсъждате проблема!
                              Това обаче не означава, че не трябва да спазвате правилата и добрия тон!Форума е до немай къде либерален,но няма да търпя тънки сметчици, нечистоплътност и хитреене на дребно!Такива може да бъдат изненадани неприятно!
                              Ако искате да наругаеете някого, поне го направете със стил!
                              Благодаря!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Леле колеги максимално ме объркахте явно в БГ има доста ментета това си е факт, но какво да прави неукия потребител ,какво да си купи ,днес говорих с доста магазини и почти на всякъде чух един и същ отговор- на части по окачването гаранция не даваме само на едно място ми казаха че има гаранция няма да казвам къде ,та въпроса ми е откъде да си купим качествени части извинявам се че не е по темата,но питам знаещите макар че като гледам и тях ги лъжат.
                                АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Working...
                                X