Първоначално публикувано от thecleaner
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Опасни и фалшиви носачи!
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
Направи още едно като го буташ и дърпаш нагоре, надоло.....
Иначе за толкоз километри трябва да е бетон........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
Фиорела ли е Габриела ли и е, ама тоя шарнир е от моцарела вътре сякаш! Ако си взел касова бележка поне, чети тука
http://www.aktivnipotrebiteli.bg/kam...hp?page=dgoods
Повярвай работи дори и да нямаш писмена гаранция.
Казвам ти от личен опит.Само като споменеш за новия закон за потребителите в комплект с КЗП им се стъжва.Търговците разчитата на незнанието ни, ако си забелязал на последък има рекламка по btv за него точно с цел да го популяризират.Ако бях аз щях да си търся правата,повярвай няма къде да идат.КЗП разглежда
всички жалби и ги кастри във всички случаи в които е нарушен закона за потребителите.
Дано ти е от полза!156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Колеги, продължавайте спокойно да спамите, а аз спокойно ще продължавам да ви наказвам!
След това предупреждение, вече и ефективно!
Тука не е място нито за реклама, нито е спамерския раздел!
Благодаря!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от real Покажи съобщениеКолеги, кво ви е мнението за носачи АС метал ? По-добри ли са от Технорот ?sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Към анонимния левак наградил ме с отрицателна репутация -
Не, не мисля сигурен съм, бягай да си играеш !
П.С на всички останали колеги ,които се интересуват от темата бих искал да обърна внимание ,че никъде не съм казъл че носачите на Асметал са некачествени.Но не са по добри от Технорот !Last edited by dimo; d.m.y г., 00:17.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеколеги,имате ли наблюдения над марката ВеГагермански били
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеколеги,имате ли наблюдения над марката ВеГагермански били
Мой приятел кара с горен Вега 1г. и шарнира беше бетон. Тампоните на горния няма да ги коментирам щот те на всички се скапват......
Но горния имаше проблем с полеуритана, влизаше хлабаво............Клипчето го има в на Ферариста темата....
Става въпрос за 156-ца.
Иначе са произведени в Китай, но на вид изглеждат добре, даже маншона на шарнирчето е с двойна гънка.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеАз крам с долни такива почти една година, за сега са супер.......
Мой приятел кара с горен Вега 1г. и шарнира беше бетон. Тампоните на горния няма да ги коментирам щот те на всички се скапват......
Но горния имаше проблем с полеуритана, влизаше хлабаво............Клипчето го има в на Ферариста темата....
Става въпрос за 156-ца.
Иначе са произведени в Китай, но на вид изглеждат добре, даже маншона на шарнирчето е с двойна гънка.мерси за мненията
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от real Покажи съобщениеКолеги, трябва да сменям предни долни носачи, задни напречни щанги, биалетки и тампон на Макферсон отдясно. Става въпрос за 156-ца. Препоръчайте марки, варианти ?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment