Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасни и фалшиви носачи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Толкова хвалене за TRW , а съм жестоко разочарован! Горни носачи заминаха за две седмици - около 3 хил км

Някой знае ли тези носачи Фиорела от T&N са читави или са поредното китайско менте ...
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
      Толкова хвалене за TRW , а съм жестоко разочарован! Горни носачи заминаха за две седмици - около 3 хил км

Някой знае ли тези носачи Фиорела от T&N са читави или са поредното китайско менте ...
      Няма как да стане това от де са пазарувани Фиорелата са средна хубост по принцип.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Няма как да стане това от де са пазарувани Фиорелата са средна хубост по принцип.
        Може може И аз не вярвах ... От местен доверен магазин са .. Не се юрка по дупките , но мотора е тежък - 2.4 JTD

Чакам мнения за Фиорелата конкретно от T&N . Дали са истински или китайци
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• колега аз бях с фиорела и се скапаха долните за 3000км като 2000км са извън градско но пък горните изкараха 14 000км
          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Абе тука имаше едни снимки на ТРВ със щампа на ТРВ на шарнира и с тампони Боге. Като свалих моето ТРВ което купих миналата година гледам няма никаква щампа. Само един сериен номер. Отливката иначе изглежда 1:1 с оригиналата, но и моето ТРВ си замина бързо.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Може може И аз не вярвах ... От местен доверен магазин са .. Не се юрка по дупките , но мотора е тежък - 2.4 JTD

Фиорелата кара 20000 км.Устройва ли те?-Мен лично не.Турските шарнири Технорот издържат поне колкото три Фиорела,Фрап,Окап един след друг сменени/още е здрав/.Това го казвам от опит,164-ката съм я мерил на мостов кантар-1000кг,което прави по 500кг на шарнир.Има на пазара китайски ментета и на TRW,и на LEMFORDER.
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз съм с горни Фиорела, от ТИНКАР.
                Тампоните искараха 6-8000км.
                Полеуритана заспа.......
                Шарнира на единия е бетон, 15-16000км.
                А другия го рециклирах, защото при един ремонт скъсах оригиналния маншон и тъй като не намерих точно същия размер, се наложи да сложа по-малък, който се беше събрал нагоре, зимата влизала вода и се беше разхлабил........т.е. поради моя грешка......
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

• Шарнирен болт "Фиорела от ТиН Кар изкара 40'000км, като беше пред разпадане.Шарнир ТРВ също закупен от ТиН Кар, но преди 10 години, на 150'000 беше по-малко разбит от Фиорелата на 40'000.Колко са истински и двата не знам.Сега съм с "Делфи" пък ще видиме.
                  Last edited by Boby; d.m.y г., 22:41.
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• На мойта 145 съм с ТРВ вече 30,000км и няма никакви проблеми (да чукна на дърво).Според мен сте попаднали на някакви ментета ТРВ (или доставчик).
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                      На мойта 145 съм с ТРВ вече 30,000км и няма никакви проблеми (да чукна на дърво).Според мен сте попаднали на някакви ментета ТРВ (или доставчик).
                      Има значение и как я караш тая кола - аз лично до скоро бях с 2 носача BIRT!!! Единия вече го няма, но направиха почти 30к км, преди да се раздрънка единия.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• И най-вече, как ги монтираш тампоните. Ако имат напрежение, няма как да изкарат!
                        Млъквам, щото....
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          И най-вече, как ги монтираш тампоните. Ако имат напрежение, няма как да изкарат!
                          Млъквам, щото....
                          На койо бря, при 156/147/GT горните носачи няма значение как ще ги монтираш. А при Типовото окачване няма никакво значение.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Колеги гледам ,че коментирате за 156/166 , а за GTV какво ще кажете ? Трябва да ги сменям и нз какво да сложа !
                            ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

• Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
                              Колеги гледам ,че коментирате за 156/166 , а за GTV какво ще кажете ? Трябва да ги сменям и нз какво да сложа !
                              ГТВ-то е с носач схема Типо. Там това окачване държи доста повече от това на 156/147/ГТ. Аз лично имам наблюдение към Текнород и това което е монтирано от мен и колегите държи. А за километри трябва собствениците да кажат. ТРВ-то със сигурност държи, ма е доста по-скъпо.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Днес дойдоха 4 долни носача Фиорела в найлонови пликове с червени надписи Фиорела и малка лепенка на T&N ... Закупени от T&N по куриер за по 160 лв/бр , с 20% отстъпка по телефона , иначе били 200 лв/бр . Външно трите еднакви , четвъртия различен. Колегата rumanqska ще пусне сигурно снимките. Какво да ви кажа ... изглеждат като пълен рециклаж!!! Боята им все едно още не е засъхнала . Има един номер , една буква F в елипса като нарисувано с пирон или маркер и никакви други обозначения ... По тампоните нищо ... Ще видим колко ще изкарат
                                Това пък ако им е оригиналната Фиорела ...
                                Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                                Абе тука имаше едни снимки на ТРВ със щампа на ТРВ на шарнира и с тампони Боге. Като свалих моето ТРВ което купих миналата година гледам няма никаква щампа. Само един сериен номер. Отливката иначе изглежда 1:1 с оригиналата, но и моето ТРВ си замина бързо.
                                Същата работа Явно са минали покрай оригиналните...
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

Working...
                                X