Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасни и фалшиви носачи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    Малко снимки на долни носачи Фиорела за 156 от T&N Русе . Кажете мнения , че на нашата агитка не ни вдъхват доверие
    Аз съм на 166-цата с такива вече към 15 000км. Ама 166 май по-принцип издържат доста повече от 156
    166, 2.4 JTD'00

Comment

• И аз бях взел носачи OCAP горни от axm-auto и за 2000км бяха аут. Като ги свалих само дето не паднаха тампоните. После взех и тампони Феби хвалени ми от колега 2000км и те аут. И к`во праим? Даваме си някакви пари и после си блъскаме главите. Ами не говорим за 10лв, та едни тампони само са 40лв, ами труда по смяната, а и дори както в случая сам си ги сменям, времето ядовете?
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
        Аз съм на 166-цата с такива вече към 15 000км. Ама 166 май по-принцип издържат доста повече от 156
        именно!
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• носачи UK

Колеги предполагам че и тези ще се окажат ментета!
          Цената им е доста примамлива но и плашещо ниска в сравнение с тези в БГ.

http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-156...item45e91f38a6

Моля за мнение!
          Last edited by atos85; d.m.y г., 22:26.
          Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
          Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
          Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

• Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
            Колеги предполагам че и тези ще се окажат ментета!
            Цената им е доста примамлива но и плашещо ниска в сравнение с тези в БГ.

http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-156...item45e91f38a6

Моля за мнение!
            Нямат шипинг за БГ тия.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ако се навиеш можеш да използваш еконт да ти ги доставят, но ще ти струва едно 60-70 лв
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аз имам човек там който ще ми ги прати номера е дали си струва защото като чета май никой не е доволен от носачи в БГ а цените тук са доста високи в сравнение с тези в UK. А и доста се съмнявам нашите търговци да предлагат нещо по-различно като ценови клас от тези (важното е да спечелят повече) като ни заблуждават с УЖ марка и цената е естествено различна. В момента съм си рециклирал двата носача които са си оригиналните но се замислих за тези като резервен вариант. Като чета предходните мнения все повече се убеждавам че 200лв и нагоре за носач в БГ няма да дам!
                А старите носачи ми ги рециклира (ако може да се каже точно рециклиране) познат като проби ябълките на шарнира и постави гресьорка и напълни с грес (като на 10 000км) ми каза да си ги напълвам отново с грес (шарнирите станаха бетон).Що се отнася за тампоните директно ми ги свали и ми постави такива от 155 мисля че бяха (тези по магазините за 156 и 147 не издържали повече от 4-5к км)а за 155 и цената беше по-ниска и качеството им било по-добро.
                Last edited by atos85; d.m.y г., 13:39.
                Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
                Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
                Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

• Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
                  Що се отнася за тампоните директно ми ги свали и ми постави такива от 155 мисля че бяха (тези по магазините за 156 и 147 не издържали повече от 4-5к км)а за 155 и цената беше по-ниска и качеството им било по-добро.
                  Това е изключително добро решение, задния тампон на 156 е много факан по мое мнение, ако не дай си боже се наложи да сваляш за нещо носач, следващото навиване на болтовете в тоя алуминиев тампон могат да прецакат резбата - но пък трябва да се гледа дали тампона е същия диаметър като шийката на носача, където се набива, иначе кофти......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                    Немските части са части,ама да са немски.Защо Алфа 33 кара по 300-400 хиляди без да трепне шарнир?-Ами много просто-Лемфьордер Металварен.А ти си прави асоциации не с Полски Тръмбеш,ами и със Слащен!
                    За да не спамя ще съм кратък.
                    2004 г сменях горен шарнир на опел кадет в автрия,щото не искаха да ми дадат годишен преглед,ако не го сменя ,21евро шарнирното болче в пликче с код.От опел ст.загора ми казаха по телефона 17лв.
                    Скъсах жило на съединител купих от опел ст.загора ново за 19лв.ходене до виена и малко градско около 1300км общо и се скъса.Купих от виена жило 53 евро-3 пъти по-дебело въжето и щампата където се съединява въжето с кукичката дето се закача на педала солидно направена,а не лъскава тенекия.Жилото е още здраво на около 90 000км.
                    немски части ама да ги купя от австрия,не от БГ.
                    brava 1.4 sx
                    alfa 156 1.8

Comment

• Леле, докато изчета всичките 12 страници преди да избера носачи се препотих няколко пъти и на всичкото отгоре се обърках още повече... TRW, технорот, фаст и т.н. Не знам какво да взема, ментета, оригинални, знае ли човек на какво ще попадне.
                      Имам да сменям 2 горни носача, звъннах до магазина на Стамболийски и вариантите при тях са 3 - Технорот, Фаст и Фраб(или нещо такова), на цена от 78 лв са при тях. Рециклиране, нови, не знам какво да правя?
                      sigpic
                      Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

• MOOG засега се държат най-стабилно
                        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                          MOOG засега се държат най-стабилно
                          Нали знаеш че Moog не произвеждат а само пакетират,за тея пари по-добре trw
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• ориентировъчни цени за TRW, предполагам няма да е като на технорот цената - 78 лв? и от къде да ги взема, за да не са ментаци?

открих цени за TRW и някакви Delphi, които са малко по-скъпи: http://drive.bg/index.php?ModelId=15...284c360f921735

пазарувал ли е някой от тук и впечатления за носачите DELPHI, английски пише че са.
                            Last edited by Alexius; d.m.y г., 21:41.
                            sigpic
                            Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

• Първоначално публикувано от Alexius Покажи съобщение
                              ориентировъчни цени за TRW, предполагам няма да е като на технорот цената - 78 лв? и от къде да ги взема, за да не са ментаци?
                              TRW най-добре!
                              Аз смених моите горни. Взех ги с отстъпка, но не помня точната цена, малко над 100лв. ми струваха.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                              Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                              Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                              Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Абе те и оригиналните са по 120 ,та .......
                                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                                X