If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз бях взел носачи OCAP горни от axm-auto и за 2000км бяха аут. Като ги свалих само дето не паднаха тампоните. После взех и тампони Феби хвалени ми от колега 2000км и те аут. И к`во праим? Даваме си някакви пари и после си блъскаме главите. Ами не говорим за 10лв, та едни тампони само са 40лв, ами труда по смяната, а и дори както в случая сам си ги сменям, времето ядовете?
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic
Аз имам човек там който ще ми ги прати номера е дали си струва защото като чета май никой не е доволен от носачи в БГ а цените тук са доста високи в сравнение с тези в UK. А и доста се съмнявам нашите търговци да предлагат нещо по-различно като ценови клас от тези (важното е да спечелят повече) като ни заблуждават с УЖ марка и цената е естествено различна. В момента съм си рециклирал двата носача които са си оригиналните но се замислих за тези като резервен вариант. Като чета предходните мнения все повече се убеждавам че 200лв и нагоре за носач в БГ няма да дам!
А старите носачи ми ги рециклира (ако може да се каже точно рециклиране) познат като проби ябълките на шарнира и постави гресьорка и напълни с грес (като на 10 000км) ми каза да си ги напълвам отново с грес (шарнирите станаха бетон).Що се отнася за тампоните директно ми ги свали и ми постави такива от 155 мисля че бяха (тези по магазините за 156 и 147 не издържали повече от 4-5к км)а за 155 и цената беше по-ниска и качеството им било по-добро.
Що се отнася за тампоните директно ми ги свали и ми постави такива от 155 мисля че бяха (тези по магазините за 156 и 147 не издържали повече от 4-5к км)а за 155 и цената беше по-ниска и качеството им било по-добро.
Това е изключително добро решение, задния тампон на 156 е много факан по мое мнение, ако не дай си боже се наложи да сваляш за нещо носач, следващото навиване на болтовете в тоя алуминиев тампон могат да прецакат резбата - но пък трябва да се гледа дали тампона е същия диаметър като шийката на носача, където се набива, иначе кофти......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Немските части са части,ама да са немски.Защо Алфа 33 кара по 300-400 хиляди без да трепне шарнир?-Ами много просто-Лемфьордер Металварен.А ти си прави асоциации не с Полски Тръмбеш,ами и със Слащен!
За да не спамя ще съм кратък.
2004 г сменях горен шарнир на опел кадет в автрия,щото не искаха да ми дадат годишен преглед,ако не го сменя ,21евро шарнирното болче в пликче с код.От опел ст.загора ми казаха по телефона 17лв.
Скъсах жило на съединител купих от опел ст.загора ново за 19лв.ходене до виена и малко градско около 1300км общо и се скъса.Купих от виена жило 53 евро-3 пъти по-дебело въжето и щампата където се съединява въжето с кукичката дето се закача на педала солидно направена,а не лъскава тенекия.Жилото е още здраво на около 90 000км.
немски части ама да ги купя от австрия,не от БГ.
Леле, докато изчета всичките 12 страници преди да избера носачи се препотих няколко пъти и на всичкото отгоре се обърках още повече... TRW, технорот, фаст и т.н. Не знам какво да взема, ментета, оригинални, знае ли човек на какво ще попадне.
Имам да сменям 2 горни носача, звъннах до магазина на Стамболийски и вариантите при тях са 3 - Технорот, Фаст и Фраб(или нещо такова), на цена от 78 лв са при тях. Рециклиране, нови, не знам какво да правя?
Comment