Известие

Collapse
No announcement yet.

чип за JTD - какво точно прави и откъде ги вади тез коне...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщение
    вижте аз бих дал 300 лева и 400 ако трябва за чип само при едно условие. дойдаха едни хора много извесни (няма да казвам кой) да ми правят чип , но се оказа че колата ми си е с чип. та чух кви ли не глупости, чипа ми е фалшив от 5 евро от ибей незнам си кво, било омазано сичко. аз не чух свясно обяснение какво му е на чипа който си е сега колата. с една дума искам да кажа че ще дам колкото пари е нужно ако някой ми обясни точно и ясно по сякви начини да разебра какво точно означва че сичко е омазано и защо трябва да се чипне на ново. за 300 лева може поне да ми се пообясни половин или един час какво ми е на моя чип и какво е омазано и каква ще е разликата с новия. не съм толкова прост че да не разбера какво е омазването и какво му е по хубавото на новия чип след като не направих простата грешка да дам пари за нещо което си имам
    Определено който и да е е длъжен да го направи (обеснението) та дори и да ти покаже кво се случва Аз съм имал случей на коли дошли от чужбина с чипове и съм имал случей на доста свястни от тях Ако съм го направил аз значи или си ме псувал или съм бил в мензис и ти дължа извинение

П.С. По темата аз ще изчакам някой от многото мапери да ви отговори че ми писна все аз да обеснявам
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      П.С. По темата аз ще изчакам някой от многото мапери да ви отговори че ми писна все аз да обеснявам
      Значи скоро няма да получим отговор,
      Last edited by Доко; d.m.y г., 18:54.

Comment

То и без това конкретният въпрос стои от няколко години, но до момента никой не е дал ясен отговор.
        Мисля, че самите мапери имат интерес да обяснят и който го направи, ще спечели любовта на собствениците на жтд-тата с изцяло механично управление на турбината
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
          То и без това конкретният въпрос стои от няколко години, но до момента никой не е дал ясен отговор.
          Мисля, че самите мапери имат интерес да обяснят и който го направи, ще спечели любовта на собствениците на жтд-тата с изцяло механично управление на турбината
          Еми а дано да обеснят тогава ако могат де И не ми минавай с ефтини номера
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И не ми минавай с ефтини номера
            По-скоро беше директна провокация но не конкретно към теб, а към цялата маперска общност въобще, дето може да види темата
            _______
            146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              По-скоро беше директна провокация но не конкретно към теб, а към цялата маперска общност въобще, дето може да види темата
              Ми а дано е там Лисан мапва, Никибой, Кюмюр ми или там кво беше черни негърчета секви ги има да пишат тука кво става и така
              sigpic

Comment

ахаха някой от споменатите от Бобо "мапери" не знам дали могат да обяснат как правят така, че да вдигнат някой и друг кон, ама определено имат опит с това да "скопят" колата на човек Или казано друго яче как става магията от 120 коня кола да върви като 100 ахахха
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщение
                  между 105 и 110 коня JTD уж разликата е само 5 коня и с чипа пак толко.
                  Разликата м/у 105 и 110/115 коньовите като м/у Варна и Каварна - и двата града са на морето, но има някои разлики Казвам го в най-добри смисъл на думата, нека каварненци не се обиждат, аз го харесвам градчето по принцип
                  Преди години имаше тука една дръпка м/у две чипнати жтд-та - 105 и 115 коня съответно и 105-коньовото победи, ако не ме лъже паметта. Същото това 105-коньово после падна от друго чипнато 115-коньово...относителни са нещата просто

Но по-интересното е дали наистина са 30 процентите на вдигане на мощност и дали това става само с 'бутане' на нафтата и какво става с налягането на турбината най-вече
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

И на мен ми е интересно , ама нейскам Бобо да обеснява , че ми писна да води монолози
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Гледам тука чок спам, че и аз да изкажа бензиновото си недоволство от неприятния факт че нашто братство не може с 300 кинта да качи 30на коня само за 5 минути.......ако тва ставеше, жтдто щяха само пенсии да го карат......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Гледам тука чок спам, че и аз да изкажа бензиновото си недоволство от неприятния факт че нашто братство не може с 300 кинта да качи 30на коня само за 5 минути.......ако тва ставеше, жтдто щяха само пенсии да го карат......
                        Няма такъв филм брат ако караш турбобензинка пак ше имаш 30 коня, така че не сме съвсем преебани
                        sigpic

Comment

Аре ве ко става
                          sigpic

Comment

Аз много искам да си сложа чип ... ама никой не казва как става и какво става . Привлечете ме като клиент .
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Аре ве ко става
                              Ами ти кажи-то май няма друг
                              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                                Ами ти кажи-то май няма друг
                                Що ти нали си с чип кажи са как става ако незнаеш питай който ти го е правил
                                sigpic

Comment

Working...
                                X