Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно масло за скорости

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Тук имаше и все още има стойностни хора дето ме познават
    Дано да е така
    Нямам нищо против теб виждам,че си ме разбрал погрешно
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Айде не го обръщайте на спор и кой е по по най. Темата е полезна, нека си остане такава за следващите които имат нужда.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        ДА
        Понеже няма как да ти повярвам без да ми дадеш основателна информация за написаното от теб .

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

Най-мразя лицемерите...знам ли ти такъв ли си ?
        Само един въпрос ще ти задам ти като доливаш знаеш ли какво масло е било преди теб..,че да сложиш същото ?Или какво сипваш там каквото и да е.Не ми казвай,че като си си взел колата си знаел с какво масло в скороснтата кутия са карали другите 2-3 преди теб
        Аз напълно умишлено долях масло различно от предписанията.
        Ако приемем че вътре е оригиналното от завода, като смесиш две масла с различен вискозитет не става нищо фатално или необичайно.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

ДА
          Понеже няма как да ти повярвам без да ми дадеш основателна информация за написаното от теб .
          Честно казано ми е през ... , дали ми вярваш или не.

Чети повече техническите описания. Там ще намериш още много "смешни" неща.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Честно казано ми е през ... , дали ми вярваш или не.

Чети повече техническите описания. Там ще намериш още много "смешни" неща.
            На мен пък ми е през.....кой какво масло сипва (долива ) и дали го сменя или не.
            P.S
            Ето къде са пробките за скоростните кутии без щека
            От мен толкова живи и здрави !
            Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:27.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            sigpic

Comment

Няма нужда да се сърдиш, маслото не се сменя на ръчни кутии, но и да го смениш не е проблем освен финансови разходи и разправии, работата на кутията едва ли ще се подобри.
              Ето снимка на пробка за проверка на нивото, датчика е удобен за чупене и трябва да се внимава
              Click image for larger version

Name:	DSC_2962.jpg
Views:	1
Size:	97.5 Килобайта
ID:	2345413
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Това определено го няма при мен. Моята кутия е друг модел. Тази снимка като гледам е откъм радиатора.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  Това определено го няма при мен. Моята кутия е друг модел. Тази снимка като гледам е откъм радиатора.
                  Разбира се, че кутията ти е друга. Ама тука разбирачите си спорят вече за спорта. Никой не знае каква ти е кутията и дават примери само от собствената си камбанария, допускайки, че и твоята кутия е такава.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                    Разбира се, че кутията ти е друга. Ама тука разбирачите си спорят вече за спорта. Никой не знае каква ти е кутията и дават примери само от собствената си камбанария, допускайки, че и твоята кутия е такава.
                    Я сега ти разбирача кажи каква е кутията ? Да разберем и ние тъпите.....

Е каква да е друга освен с щека, ама ние тъпите какво да правим като оня не може да я намери...А дали въобще я търси !

Щото аз в Autodata виждам каква му е...ама той може все да си казва не е такава.Я да качи снимки ама не му стиска
                    Last edited by eproHD; d.m.y г., 20:08.
                    sigpic

Comment

Хммм, не ми стиска викаш...
                      Аз нямам за цел да се дразня с никой, не ме намисвайте в разни интриги моля. След малко ще снимам като ида на канала, какво ще видите вече си е ваша работа.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        Хммм, не ми стиска викаш...
                        Аз нямам за цел да се дразня с никой, не ме намисвайте в разни интриги моля. След малко ще снимам като ида на канала, какво ще видите вече си е ваша работа.
                        Няма интриги човече, просто са два вида с щека и без...Но явно има и трети вид твоята
                        sigpic

Comment

На последните снимки се вижда мястото за щеката снимано доколкото може да се види отгоре.

Пс Е другарки и другари, що е то ?
                          На мен ми мяза на кутия на 159ка съдейки по снимките на които се назяпах из нета цял ден.
                          Attached Files
                          Last edited by mirchozo; d.m.y г., 21:31.

Comment

Пича като няма по какво да спами във вести.бг идва да си избива комплексите тука, не му се шашкайте

Comment

Те тва ми е кутията... М31
                              Attached Files

Comment

Я сега ти разбирача кажи каква е кутията ? Да разберем и ние тъпите.....
                                Вие тъпите (твои думи), ще си останете такива докато се държите по този начин. Тъпия си остава тъп защото не знае как да комуникира нормално, за да извлече информацията, която го интересува.
                                Щото аз в Autodata виждам каква му е...ама той може все да си казва не е такава.
                                Гледай си Аутодатата и остави реалността на разбирачите. Аматьорите да спорят по илюстрации от Аутдатата. Не е за мен това ниво на спор.
                                Last edited by BO; d.m.y г., 15:18.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X