Известие

Collapse
No announcement yet.

Лисан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не съм писал за Лиско по тоя начин, защото някой може да каже , че се толерира от мене, но истината налага да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!Влязох в кухнята и не мога да кажа, че нещо не ми харесва!Помага с каквото може и то като истински ЧОВЕК!
    В моя случай не може да се каже дори безкористно, щото от мене не може да изкара нищо!
    Или почти нищо!
    Говориме за някоя бира или нещо друго,което си е в реда на нещата!
    Направи ми впечатление, че съвсем откровенно говори с клиентите за проблемите и решенията!
    Не казва:трябва да ти смениме динамото, а карай още 10 000 и ще станеш за обслужване.Тогава и ще смениме лагерите.
    - Ще изкарат ли толкова километра!?
    -Да! Ще изкарат!
    Аз също бях готов да се подпиша.
    Тормозя го с моите прозаични проблеми,но не мърда!
    Като маслен крик е!
    Чирака му,славен момък и много добро момче също!
    Евала,аферим, ашколсун Саше!
    Давай така и ще си винаги щастлив човек!

"Другото" е обещано, но го чакам да улегне,та да не го боли главата!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• И аз на опашката... Днес за първи път реших да проверя как се работи в сервиза. Мога да изкажа искрени впечатления към екипа. Отидох само за една диагностика на двигателя, но останах доволен, сякаш са ми правили основен ремонт на автомобила за без пари. Дали е заради слабата и непрофесионална конкуренция или заради чудесното отношение в Лисан Сервиз, не знам. Само знам че винаги когато ми се наложи някакъв вид ремонт, ще се обърна към тях. Много вежливи, обръщат ти внимание, можеш да говориш свободно и най-важното, дават ти отчет за това, което са свършили и това което трябва да се направи. На хартия! Мислих че това е несбъдната мечта, но явно има и сериозни хора в тази държава. Надявам се и за в бъдеще да съм все така доволен.
      Успех момчета!

Comment

• Сашо си знае работата, има ред при него и е много точен и можеш да разчиташ на него-това е най важното.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Включвам се и аз с голямо БЛАГОДАРЯ за Сашо!Свърши страхотна работа вчера! Много се радвам че отидох точно там и че сега отново мога да си карам колата с кеф.
          Отново благодаря наистина!
          sigpicAlfa 145 1.4TS, '98

Comment

• За не знам кой път поредното голямо БЛАГОДАРЯ на Сашо и неговия екип "Лисан Сервиз". Евала момчета, изключително съм благодарен за бързата реакция, качественото обслужване, любезността и ниската цена. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Поредният доволен в списъка
              Благодаря на Сашо и екипа!
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• най добрите точни разбиращи супер са.
                Last edited by Boby; d.m.y г., 13:06.

Comment

• И аз досега не съм писал благодарствени постове,въпреки че си обслужвам колата само при Сашо,но този път не се стърпях.Искренни благодарности на Сашо и екипа му за прецизната и коректна работа по количката ми.Даже при докарването и от швейцария,колата не беше в такова състояние в каквото е сега.Истински благодарности на целия екип.
                  http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

• Ходил съм два пъти при Лисан и най-откровено мога да кажа, че другаде трудно ще отида. Човека е точен и коректен, разбира си от работата - какво повече да се желае?
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Големи благодарности на Лисан, затова че се отзова миналата седмица и помогна на мен и колегата. Без неговата помощ нямаше да се справим
                      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Задоволство од Македонија

Обично ме мрзи да пишам, ама денес немога да се воздржа, а да не кажа како сам си поминал. Тука во Македонија има многу сервиси, некои се лоши некои се добри, некои се скапи некои евтини....Ја читајќи го форумо наидех на многу добри критики за ЛИСАН сервис. Тека да одлучих да запала мојата количка и да ја донеса во Софија кај ЛИСАН. Далеко, топло (а ја без клима) сепак кренах.
                        И какво да кажа, освен исплати се доодењето. Не, не за парите, остај ги нив настрана, исплати се зашо видех за прв пат некој шо работи на Алфи и воопште на коли да си ја и сака работата. А тава е многу битно, може и најважната работа во живото, да си го сакаш тава шо го работиш.
                        Второ исто шо ми стави впечаток е шо човеко е поштен и се труди секој проблем ако може да го реши.
                        Додека работи на мојата кола (на температура од 30-40 степени пошто каналите му беа зафанени од други коли на кои се работи) он на секој шо дојде да попита или тражи помош за колата он му помогна.....Не го врна, не му рече зафатен сам или да го гледа слепо како остaналите сервиси шо праат. Он на сите им помогна и пак ја заврши мојата кола како што треба.
                        Ај доста за Сашо, сакам да го спомна и другото момче на което не му го знам името, евала и на тебе....прав човек си нaшел Сашо, слободно можеш да му го дадеш клучо и да си идеш на одмор
                        Поздрав од Македонија
                        Last edited by simich; d.m.y г., 10:19.
                        AR 145 1.4TS ex
                        AR 159 JTDm ex
                        AR 145 QV

Comment

• Lisan goes international
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

• Евала ти Саше.Благодаря ти за всичко което направи за мен и за колата ми за тези 2 години..нема по точен майстор и приятел от теб.ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ.Продължавай в същия дух..хората го ценят наистина много.)
                            Mercedes C 200 compressor

Comment

• И Сашо и Екипа му са много точни, успяха да ми оправят и моята алфа, пък тя май си върви колкото хубава 2 пъти по-капризна.
                              Бих ги препоръчал с двете ръце!!!
                              Alfa Romeo 156 2.0TS, 150 коня
                              ЕГН:0103041325

Comment

• Отново голямо БЛАГОДАРЯ на Сашо и готиния му екип за добрата работа която свършиха по 145-цата на Бонева.
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X