Първоначално публикувано от moniiii
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цени на части!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеНямам представа, колата е на колега и мисля че и 3та ми каза... може и да не съм го чул а да е казал 95.
Ами тогава започват да го правят, като спират да правят Типото, а именно от 95-та годинаsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Ремонт на Кормилна Рейка 156 2,4JTD 136HP 1999
Цена за демонтаж, ремонт (или ...), монтаж на рейката (тече хидр.масло от ляво през маншона)ако изобщо се занимавате с такива работи - naidenov@bgc.bg
2.4 JTD 1999
Comment
-
Първоначално публикувано от Gizmarata Покажи съобщениеЦена за демонтаж, ремонт (или ...), монтаж на рейката (тече хидр.масло от ляво през маншона)ако изобщо се занимавате с такива работи - naidenov@bgc.bg
Сваляне,качване,ремонт,масло,тампони стабилизираща щанга СуперПро- 370лв.. може и без тампоните на щангата,но сега е момента за смяна,ако не са сменяни. Рейката има ГАРАНЦИЯ !!!
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
диагностика
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеВ тази тема ще отговарям( продавам) на всички въпроси за цени на части за Алфа Ромео!! Наблюдавам от доста време че колеги от магазини и сервизи ТОВАРЯТ яко цените на частите,което е доста несправедливо.Питайте смело за цените на частите и труда за смяната(ремонта) Темата е платена,моля без излишни коментари!!
+ чип тунинг
Comment
-
Първоначално публикувано от assen73 Покажи съобщениеискам да запитма за цени на диагностика на двигател - либра 1.9 JTD
+ чип тунинг200лв
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениеДа питам за биалетка/и отпред 156 1.8 99 цена ? И ако поръчам по е-конт би ли ми пратил?
По памет,мисля че беше 15лв за брой,работя с Еконт
0899832271 Сашо
Comment
-
Питане
Питах за рейка ама отпадна ремонта за сега! Но предницата ми е за ремонт, става въпрос за 156 2,4JTD 136hp 99г.
За смяна са: Горните носачи и от двете страни (разбити са шарнирите), долните също са заминали нацяло (ако може да се рециклират долните ще е супер) и тампоните на стаб. щанга.
Ако може да ми дадете някакви цени за частите и за работа. Благодаря предварително!2.4 JTD 1999
Comment
-
Comment