If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лисане, боксерчето ми цъка като шевна машина братко и голям асматик стана. Можеш лида го погледнеш и да кажеш горе-долу какви пари да си приготвя ?? Отговори на лини когато можеш. Благодаря предварително )
Лисане, боксерчето ми цъка като шевна машина братко и голям асматик стана. Можеш лида го погледнеш и да кажеш горе-долу какви пари да си приготвя ?? Отговори на лини когато можеш. Благодаря предварително )
Видях че си направил запитване и в друг сервиз. Променям си мнението,не минавай!! Успех с ремонта.
Майсторе ,какво ще ми струва да се сменят всички маркучи и метални тръбички.(че са много ръждиви),изобщо пълна ревизия по спирачната система на АЛФа 33.
Благодаря
Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Видях че си направил запитване и в друг сервиз. Променям си мнението,не минавай!! Успех с ремонта.
Да така е питах и друг, но днес един приятел ми препоръча теб и много те похвали.Незнам, решението си е твое както и мое, така че последно - да минавам ли??? и ако да кога
Да така е питах и друг, но днес един приятел ми препоръча теб и много те похвали.Незнам, решението си е твое както и мое, така че последно - да минавам ли??? и ако да кога
Аз ще ти видя колата,но знай че не се прави така. Избираш сервиз и питаш,ремонтираш-оставяш доволен и продължаваш,не си доволен и сменяш. В крайна сметка ти си човека с парите и имаш право на избор,но по този начин зададен въпроса се поражда напрежение между сервизите. Това е мое лично мнение,ако все пак държиш да ти се прави колата в Лисан Сервиз мини. извинявай за конското
Майсторе ,какво ще ми струва да се сменят всички маркучи и метални тръбички.(че са много ръждиви),изобщо пълна ревизия по спирачната система на АЛФа 33.
Благодаря
Само маркучите,спирачна течност и нови медни тръби ще струват около 150лв,труд отделно.
Ok,Майсторе когато съм готовс $ ,ще се обадя да я докарам.Благодаря
Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment